Wpisy 2 554 505 – 2 554 604
25 stycznia 2016 21:50 → 25 stycznia 2016 22:33, 100 wpisów
Krasnalek jutro bedzie lepiej
dopadli nas z archiwum x na fox hd
to podobnie jak ts ino na tv3
to podobnie jak ts ino na tv3
witam mp
krasnalko drony nas przeswietliły z ts
i jak tu wygrac skoro znają nasze pukony
ide do lekarza po kolonoskopie bo obcy jest wewnątrz nas czylii w dup...
wyrzucilem 25 liczb co nie wejdo dzis na pewno z 80
i pomylilem sie tylko w 5 liczbach bo weszly
i pomylilem sie tylko w 5 liczbach bo weszly
krasnalko oni znają nasze mysli .....dlatego walimy wiecznie obboki
Wszystkim którzy wygrali lub dobrze zagrali
i znikam bo jutro tylko jeden zakładzik sportowo na 14-stą
i znikam bo jutro tylko jeden zakładzik sportowo na 14-stą
3 bo w pon wpada z 23 bo nie 13
31 albo 32 z 34
77 albo 78 i 7 stow brane
31 albo 32 z 34
77 albo 78 i 7 stow brane
liczba z archiwum to x czyli 10 standartowo
No co za dranie, a ja się połaszczyłam na dwa zakłady i NIC. Nawet wśród 10 tylko 2 hyhhhy. Gdybym wytypowała 2/2 to chociaż bym cos ustrzeliła wrrr!
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
jestem na dobrej drodze, szkoda ze dzis nie mialem ze soba swojego notesika z losowaniami
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
czyli trafiony zatopiony
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
MoccaCaffe ja tez i słabo same 3/10 albo 1/10
3/5 32,30
Orędzie Matki Bożej z Medziugorja z 25 grudnia 2015.
Drogie dzieci! Również dziś przynoszę wam mojego Syna Jezusa i obejmując Go daję wam Jego pokój i pragnienie Nieba. Modlę się z wami o pokój i wzywam was, abyście byli pokojem. Wszystkich was błogosławię moim matczynym błogosławieństwem pokoju. Dziękuję, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
Drogie dzieci! Również dziś przynoszę wam mojego Syna Jezusa i obejmując Go daję wam Jego pokój i pragnienie Nieba. Modlę się z wami o pokój i wzywam was, abyście byli pokojem. Wszystkich was błogosławię moim matczynym błogosławieństwem pokoju. Dziękuję, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.
wizard numery na jutro będą jutro
trzeba się wyspać i typować
trzeba się wyspać i typować
Krasnalek w mini jutro grasz
puszek a ty co nawiedzony
wygranym
mercedes1313 nie martw się , dziś to nie Nasz dzień. Nadejdzie. Tylko cierpliwości żeby nie zabrakło i finansów, i głowa aby mądrzejsza nie zmieniała tak ciągle hahaha, do tej pory może już coś bym ugrała(na pewno sprawdzając kombinacje , które padły)
mercedes1313 nie martw się , dziś to nie Nasz dzień. Nadejdzie. Tylko cierpliwości żeby nie zabrakło i finansów, i głowa aby mądrzejsza nie zmieniała tak ciągle hahaha, do tej pory może już coś bym ugrała(na pewno sprawdzając kombinacje , które padły)
http://medziugorje.blogspot.com/2016/01/oredzie-z-2-stycznia-2016-r-dla-mirjany.html
http://medziugorje.blogspot.com/2016/01/oredzie-matki-bozej-z-25-stycznia-2016.html
2 554 554. puszek735 2016-01-25 (22:11)
odp ----
oredzie matki boskiej z 25 grudnia 2015
przeciesz matka boska nie zyje od 2 tys lat
czyli albo znala przyszłosc albo była z archiwum x
albo ty nam kity pociskasz
odp ----
oredzie matki boskiej z 25 grudnia 2015
przeciesz matka boska nie zyje od 2 tys lat
czyli albo znala przyszłosc albo była z archiwum x
albo ty nam kity pociskasz
puszek i wasyl chyba juz pora abyscie poszli lulu...po pierdzolicie od rzeczy...indolencja i chamstwo w jednym
MoccaCaffe skreslam za kazdem razem nowe liczby, a wydaje mi się ze cały czas skreslam te same czyli te ktorych nie losują
nie dzis to jutro
nie dzis to jutro