Wpisy 2 554 337 – 2 554 436
25 stycznia 2016 19:40 → 25 stycznia 2016 21:20, 100 wpisów
dzisiaj męża mojego rozłożyło na łopatki gorączka 39,8,szpital w domu
Spadający samolot ... Podano komunikat, że katastrofa nastąpi w ciągu kilku minut. Jedna z pasażerek nie wytrzymuje, wychodzi na środek samolotu, rozbiera się i krzyczy:
- Czy jest tutaj chociaż jeden mężczyzna, który pozwoli mi ostatni raz poczuć się prawdziwą kobietą?
Na to z fotela wstaje jakiś facet, ściąga z siebie koszulę, rzuca w jej kierunku i mówi:
- Masz, wyprasuj.
- Czy jest tutaj chociaż jeden mężczyzna, który pozwoli mi ostatni raz poczuć się prawdziwą kobietą?
Na to z fotela wstaje jakiś facet, ściąga z siebie koszulę, rzuca w jej kierunku i mówi:
- Masz, wyprasuj.
O 13ej minut30,gość wysłał 7/7 w keno za 200zł i trafił 4/7 -wygrana 800zł,ja tylko 6/7
66zł
66zł
Pasko....i ide na mecz a ze kogos obok mnie rozbawił ten zart to kolacji dzis nie będzie...
krasnalko
Brjan
krasnalko
Brjan
nie wiem jak reszta ale ten koło mnie co jest chyba tylko do 18 ale lipa
Jak przeczytałem na kuponie wysłanym:reklamę TSa 25 000 000 dwa razy dziennie,to mam już dość tej obłudy TSa
Powinien być taki objazdowy lottomat , dzwonisz i przyjeżdża do Ciebie
brjan mam takie pytanko do ciebie czy masz ulubioną porę dnia na wysyłanie liczb w keno, ja ostatnio tez gram miałam nawet dwie 5 i kilka 4/5
ciekawe statystyki właśnie czytałem że co trzeci małżonek zdradza
31-31
niedobry wynik dla Polski
tabela
1 Norwegia 7 pkt
2 Francja 6 pkt
3 Chorwacja 4 pkt
4 Polska 4 pkt
niedobry wynik dla Polski
tabela
1 Norwegia 7 pkt
2 Francja 6 pkt
3 Chorwacja 4 pkt
4 Polska 4 pkt
64
jak wieczorek?
to elegancko
tak
u Mnie też
a no tak tak owszem
hehe typuje czasami , jak nie zapomne ;p
czekam na lotto dzisiaj...i lece spać
mi się nie dali wyspac wczoraj to dzis ide wczesniej
Sorry. Taki przejęty jestem, że przecież NIC nie podałem, a więc oto "szczęśliwe" liczby: 40, 49, 59
u mnie znów jak zwykle będą liczby obok siebie