Wpisy 2 550 658 – 2 550 757
22 stycznia 2016 17:51 → 22 stycznia 2016 18:46, 100 wpisów
nie tylko,ale ta trojca już mi raz wpadła w styczniu...
wiec nadal poluję na nią
wiec nadal poluję na nią
angierski ..a skąd wiedziałeś >>boga oszuka ludzie nie da<< ..muzumania ..pierwszy wypluwał
bo ktos mowil ze takie przeznaczenie - niektorzy wygrywaja niektorzy nie
nie bo wiecie, kiedys zgubilem kase wyslalem 1 zaklad i mi sie zwrocilo i dlatego myslalem ze to rekompensata, ale wygrac na plus juz tak latwo sie nie da
czy te dzieci od tych panow w sukniach czarnych u was tez sa takie upierdliwe pierw do 1 sasiadow z 5 min pukali u 2 to samo u mnie tez pukanie dzwonienie wkoncu otworzylem bo ile mozna sluchac wlasnego dzwonka do domu a ci czy przyjmuje jak mi cos da i wejdzie zdejmie buty to moze przyjme no i jak sie przebierze w meskie ciuchy
czy oni im kazda pukac do upadlego tak jak pewne radio budzimy do upadlego czy jakos tak co za zalosne s..two biedni chlopcy
to sie puscilem tak na marginesie zaraz sobie zatypie odrzu bedzie mi lepiej az szyszka ze strachu futro kawaleczek zgubil
krasna ty w tym bialym to masz pewnie troszke sniegu u mnie w lcy mozna napisac ze nie ma wogule
dmuchaj na dolnyslask przyda sie troszke nie ma czym rzucac z 10 pietra szkoda jajek ziemniakow kamienie zbyt twarde a tak kulki sniegowe w sam raz
krzysio dal dzis dwa pewniaki 15 na to gral bezskutku i 74 punkty ugral razem
wejscie dziadka smoka, 7 zyczen i krzys razem to juz idzie w miliony
tak sie typnelem
Pewniak MM 25
Parka MM 11,08
Trójka MM 17,21,33
Piątka MM 69,61,55,58,41
Dziesiątka MM 26,27,29,32,34,35,37,38,40,41
Pewniak MM 25
Parka MM 11,08
Trójka MM 17,21,33
Piątka MM 69,61,55,58,41
Dziesiątka MM 26,27,29,32,34,35,37,38,40,41
ing ,alior, bgz, gettin, gdzies musi byc wolna gotowka jeszcze
uwaga uwaga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest przeciek z TS, Kot ma uszy niech słucha i notuje
75,76,48~~~~~~~~
Spieszcie się!!!!!!
Jest przeciek z TS, Kot ma uszy niech słucha i notuje
75,76,48~~~~~~~~
Spieszcie się!!!!!!
... no proszę jaki zbieg okoliczności... sąsiadka dzwoniła i powiedziała, że jest w potrzebie ... ciekawe czy coś na dotyk
Ale obolalym zrywka drzewa
W Czechach niepełnosprawni maja asystentki sexualne placu tamtejszy Nwx ale jaja
Może Pis wprowadzi taka asystentkę sexualna w Polsce
Pokazywali głównie panów ale dla pan tez musi być
73 rok jak Bruce umarl to znak
dzis jest jego wejscie smoka!!!!!
dzis jest jego wejscie smoka!!!!!