Wpisy 2 550 258 – 2 550 357
22 stycznia 2016 12:13 → 22 stycznia 2016 14:02, 100 wpisów
Gnojek teraz pisze Miauupanie
zgadnij Ulala dlaczego teraz używa "Mauupanie" "Małpianie"?
zgadnij Ulala dlaczego teraz używa "Mauupanie" "Małpianie"?
zdrapek ty na serio w zdrapach tyle wyciągłeś czy bujasz?
Krzysiu pierwszy atakujesz.Majpana,ośmieszasz go nawet żle pisząc nick...a potem udajesz niewiniątko pod przykryciem uczuć religijnych...oj brzydko grzeszysz Ty Krzysiu!!!
ulsaa ..ja nie pierszy atakowałem ..np jak trafione 2/2 profilu jak kiedyśśś on do mnie napad ..i co nie porównują
zdrapek to jakom zdrape mam kupić ? i którą wybrać ? z góry czy z dołu?
bo qurwia musze wygrać coś 400 zeta by zdygło narazie
ulsaa ...a ty nie jesteś samokrytyka a co to było kiedyś z kim zasdrosciłaś ..dariuszem w
krzysioco gotujesz na obiadek?
miałpanie ..ty deej spokuj bez mózguu ucz sie od zerówka..ty nic nie znasz co sie stało ludzie ..taki mają choroby ..>>Psy<< ,,a ty kiedy stary bedziesz miał rozumieć niz teraz czasy
MAJPAN mego męża kuzynka bardzo dobrze pamięta to co było,a teraz jakby siedziała z nami to będzie 10 razy się o coś pytać ,to jest jakiś ucisk w mózgu jakiś nerw uszkodzony
jest sprawna fizycznie ,ale według niej to że nie pamięta tego co jest teraz to według niej, ona jest zdrowa i nie chce przyznać nikomu racji
dusia moje zdanie jest takie ze krzysio sprawny umysłowo tylko takiego udaje i w żaden sposób nie jest chory
miałpanie isc barbi rozmawia to sie urosśnie wiedzy i muszyć rozumieć zdolny a nie koniom xxx ...nie do mnie i narazie idoom tam po kafka
78,48,29,18,36
Majpan -to są choroby i wokół nas dużo takich osób jest....
czasami jeden nerw mięsień się zablokuje -skutki potem są opłakane ,rodzina albo walczy z tą chorobą albo umywa ręce ,bo to nie jego choroba
czasami jeden nerw mięsień się zablokuje -skutki potem są opłakane ,rodzina albo walczy z tą chorobą albo umywa ręce ,bo to nie jego choroba
Dusia
Zgadza się ale są jeszcze psychopaci
bardzo sprytne bestie
Zgadza się ale są jeszcze psychopaci
bardzo sprytne bestie
uwaga dusia zarazki rozdaje
dusia ..on ..nie ma kolegów i nic nie wie o co chodzi ,,on jest nowy czlowiek czemu tak dokuczał mnie i jak zyć
czytam te wpisy i az dziw bierze że dorosli ludzie sie w ten sposób zachowują, chory to nie znaczy że może komuś ciągle mówić że jest śmieciem gdzie tu szacunek
witam
36,37,38,39,40,42,43,44
gosia
dusia ja o całuskach zarazkach
doktor
dusia
dusia ..a czemu Yota do mnie kontakty wie oo ludzie choroby ..ona tak normalne gadała tu osoba niz miałpanie puusto rozumu
wloze 2500 wyciagne 1250 a moze wiecej i jeszcze moze cos wygram
Dzikuska jakie przecieki na dzis
i ja witam
laseczkipanowie
pafty w świecie zdrapek opublikowałem ranking najkorzystniejszych zdrapek, a kilka stron wcześniej w tym samym temacie znajdziesz losy z największym prawdopodobieństewm na wygraną od 100 do 1000zł
laseczkipanowie
pafty w świecie zdrapek opublikowałem ranking najkorzystniejszych zdrapek, a kilka stron wcześniej w tym samym temacie znajdziesz losy z największym prawdopodobieństewm na wygraną od 100 do 1000zł
drapek podaj linka
Lisek
Sugeruje skrycie że żadna z obecnych partii nie potrafiłaby rządzić Polską
pewnie najlepiej niech zostanie tak jak w ostatnich latach czyli niemry.
Nawija to oczywiście na niemieckim portalu.
Sugeruje skrycie że żadna z obecnych partii nie potrafiłaby rządzić Polską
pewnie najlepiej niech zostanie tak jak w ostatnich latach czyli niemry.
Nawija to oczywiście na niemieckim portalu.
Majpan widzę że teraz Ty jesteś ten zły
Pomnie juz nie jeździ bo nie reaguję na jego wpisy
Pomnie juz nie jeździ bo nie reaguję na jego wpisy
Jak mnie piiiiiipp ostatecznie
to dopiero zobaczy co to jeździć po kimś
346
to dopiero zobaczy co to jeździć po kimś
346
rumcajs zmultuj paftemu
Dopisano wyniki Multi Multi
02,14,16,24,29,30,31,36,39,40,43,44,46,54,58,66,68,73,75,77
Plusem jest liczba: 66
02,14,16,24,29,30,31,36,39,40,43,44,46,54,58,66,68,73,75,77
Plusem jest liczba: 66
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6976 zestawów od 944 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 302 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 9 066 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- beno49 - koszt gry: 35,00 zł, wygrana: 580 zł = 16,57 x koszt gry
- tolatay - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 20 zł = 4,00 x koszt gry
- nusik0 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 192 zł = 3,84 x koszt gry
- zbigniew g - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 360 zł = 3,60 x koszt gry
- kazet44 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 36 zł = 3,60 x koszt gry