Wpisy 2 546 516 – 2 546 615
18 stycznia 2016 14:27 → 18 stycznia 2016 17:27, 100 wpisów
papasmerf niektórym się wydaje że grając na sucho (wirtualnie) dużo wygrywają w realu
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
papasmerf niektórzy śnią na jawie i dlatego niektórym nie ma co wierzyć w ani jedno słowo oczywiście nie piszę o tobie
papasmerf ale są tu też tacy co prawdę piszą ale rzadko wchodzą bo nie lubią chamstwa
papasmerf choć szkoda że ci drudzy rzadko wchodzą bo zawsze mają dobre rady na których to można coś wygrać
nicolla15
ja tutaj wogóle gosciem gościem jestem bo nie raz jak czytam co tu piszą az włos sie jeży
nicolla15 nieraz to włos się jeży ale nie zawsze bo nieraz to można umrzeć że śmiechu tak jak z pogodą raz burza raz słońce
papasmerf kiedyś tak ale dawno i niedługo grałem
42 najlepsza dzis z rana jak obita smietana, nie wyslalem i wygralem 5 zl
papasmerf dla mnie ta gra to maszynka do zarabiania forsy oczywiście TS zarabia a gdzie gracz "w ciemnym lesie" jakby się powiedziało
multi w keno jest los za 2zł i losowanie z 70 liczb troche lepiej jak w MM wydaje mi sie
papasmerf dla mnie gra numer 1 jest multi multi plus no może nieraz ale bardzo rzadko lotto plus
multi ale trafic plusa w MM nie jest łatwo i za kupon placisz 2,50 a minimalna wygrana 2zł nawet ci sie nie zwroci
papasmerf tak ale człowiek nieraz chcę za bardzo wygrać i może do tego dość że nie wyjdzie z kolektury chyba że pani w kolekturze ją zamknie a z multi jest inaczej bardziej trzeba ją lubić (celebrować) a nie masowo wysyłać kupony bo to nic nie da
multi ale pewnie jakby poszedl z pelnym portfelem to jednak emocje moga wziasc górę
papasmerf tak kaskada jest słaba wygrane słabe a tym bardziej teraz kiedy są dwa losowania wieczorem by starczyło a tak jest jak jest popularność straci moim zdaniem już był lepszy joker
multi zrobili dodatkowo jakies nagrody za kod zeby popularnosc chyba zwiekszyc
2 546 144. dzikuska 2016-01-17 (20:29)
Słuchajcie, mm przeciek z ts, robie to tylko raz!!! ustawione wyniki!!!!!!
MM
80
Parka MM 01,80
Trójka MM 80,36,26 to razy 50 stawka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piątka MM 80,36,46,26,02
Siódemka 7,77,80,36,46,26,1
Robie to tylko raz!!!!!!!!!!!! przeciek z TS
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na ulicy leżą PIENIĄDZE!!!!!!!!!
i co prawie, ale dzis są liczby wazne
MM
80
Parka MM 01,80
Piątka MM 80,36,46,26,02
Siódemka 7,77,80,36,46,26,1
Robie to tylko raz!!!!!!!!!!!! przeciek z TS
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na ulicy leżą PIENIĄDZE!!!!!!!!!
i co prawie, ale dzis są liczby wazne
Lepiej obejżyjcie sobie ten 4-minutowy filmik który mówi o, gadaj z dupą to cię osra.
https://www.youtube.com/watch?v=VeZy8poJx0M
https://www.youtube.com/watch?v=VeZy8poJx0M
papasmerf dla samego kodu raczej nie pamiętam jak była loteriada mało kto brał kod ja brałem dawniej ale ostatnią loteriadę latem już powiedziałem koniec lepsza by była karta stałego klienta i punkty jak np w STS czy stacjach benzynowych
maqikan2 tak ale nie wiem jak to wygląda bo teraz już nie gram w kaskadę
greg jak wygrane ostatnio
Cześć nikolla
Zaglądasz jeszcze do Przemyśla ? czy już nic
Zaglądasz jeszcze do Przemyśla ? czy już nic
normalnie z kuponem drukuja pozniej sprawdzasz na liscie . mało nagrod jest . nie wiadomo na co zrobione nie jest specjaline zachcajace
maqikan2 tylko to wiem że się sprawdza że stałych kodów nie tak jak w przypadku loteriady że się czekało na losowanie teraz wiesz zaraz czy wygrałeś czy też nie tak jak w zdrapce
maqikan2 tak jak mówię karta stałego klienta bardzo dużo nagród i raz na rok losowanie w grudniu i byłoby ok człowiek by grał i punkty by zbierał a tak jest jak zawsze lipa mówiąc krótko
greg ok
to ja uciekam.
2 546 144. dzikuska 2016-01-17 (20:29)
MM
80
Parka MM 01,80
Piątka MM 80,36,46,26,02
MM
80
Parka MM 01,80
Piątka MM 80,36,46,26,02
W miejscowości Gdynia padła wysoka wygrana w zdrapce Szczęśliwe linie
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
ewentualnie moge zaoferowac 2 liczby i powtorki z byc moze plusem35,39,42,38,31,27
dobra nie ma nikogo trza samemu zatypowac skreslic i wyslac aczkolwiek bede zioral tutaj od czasu do czasu
zabawa w kotka i myszke sie ludzia przejadla moze , zauwazyli ze wiecej spedzaja tutaj czasu niz z bliskimi zreszta nie ho o ta str ale o calego neta cala elektronike wiecej lud sie bawi w rozne tablety itp a mniej spotyka ze soba rozmawia bzyka caluje przytula itp schodzac na bok kiedys to bylo pelno dzieciarni bieganina nawet w zimie a teraz
co zle jest na dalsza zabawe jedni wola papierosy piwko inni co innego ja tam wole multiego
skreslilem 10/10 typowana bez liczby 59 i jakas musialem dodac a nie pamietalem wszystkich zakladow i dalem 56
za twoje typy,mi ostatnio marnie idzie bo przez te choróbsko
moja intuicja zawodzi
moja intuicja zawodzi
czytalem ale nie pamietam co tobie doskwiera tak czy siak zdrowka zycze ja tam ost to emeryt od kregoslupa szyjnego nie moge sie w luzku ulozyc palce u prawej reki mi mrowieja lub jak dluzej trzymam za myszke
a pozatym cos ost mi w lewy dolny policzek wlazlo jakas rwa kulszowa jakby czy uj co ale naszczesce przechodzi no i przy nadgarstku lewej reki jakas kostka mi wyskoczyla zapalenie stawu czy co moze tepat chorob nie poruszajmy bo juz wszystkie choroby mam
to byś musiał masaże i lasery brać ...
ja narazie mam spokój chociaż po tej gentamycynie co brałam na oskrzela w listopadzie lewa noga od pachwiny drętwieje chyba w nerw mi dała zastrzyk
ja narazie mam spokój chociaż po tej gentamycynie co brałam na oskrzela w listopadzie lewa noga od pachwiny drętwieje chyba w nerw mi dała zastrzyk
ide cos upolowac bede zioral ps nawet krzysztofa c nie ma czyzby jakas go usiedlila pana moneta majpana pania jocie klocie estymine juz o lili nie wspomne