Wpisy 2 543 879 – 2 543 978
14 stycznia 2016 22:38 → 14 stycznia 2016 23:18, 100 wpisów
a nawet jak ci sie uda cos trafic to myslisz ze to dzieki szklanej kuli a tak naprawde miales szczescie
widzisz bo tak jest ze jak liczb wystepuje czesciej w historii wystarczy znac mala przeslanke ze wystapi w przyszlosci czesciej niz inna
zalozmy w ostatnich 10 losowaniach liczba 13 wypadla 6 razy po 3 razach juz warto bylo nia skreslac to jest wlasnie przeslanka
Cześć jutro mam poprawę egzaminu zawodowego Technika Administracji z Policealnego Studium Zawodowego, 3 podejście. Od wczoraj powtarzam chyba będzie dobrze ? Bo jestem Technikiem Agrobiznesu i kolejna kwalifikacja by doszła do CV. Pozdrawiam i trzymajcie się, a i powodzenia w grach, dobranoc. Idę spać bo jutro o 5:00 wstaję z tatą się zabiorę jak do pracy jedzie.
bo rozklad gestosci prawdopodobienstwa dla poszczegolnych liczb nie jest jednakowy
przypominam ze rozklad to dane historyczne a prawdopdobienstwo - to przed losowaniem
angierski, prawdopodobienstwo wystapienia dla kazdej liczby jest takie samo i nie ma znaczenia czy juz wystapila czy nie
Angierski zbadaj jeszcze jakie było ciśnienie każdego dnia , bo to ma wpływ na grawitację
PapaSmerf no tluamcze ci ze nie chodzi o prawdopodobienstwo ale o gestosc
Denis losowosc tej maszyny jest taka ze jedne liczby powtarzaja sie czesciej inne rzadziej i tyle
Angierski skoro znasz przesłanke to dlaczego nie jesteś jeszcze milionerem ?
to jest rozklad normalny gaussa i matematyka wlasnie taka jest
Denis bo to sen o potedze, a mniejsze wygrane spadaja czesciej
Denis na podstawie przeslanek-wzorow wybiera sie liczby wlasnie
gestosc prawdopodobienstwa okresla faktyczne prawdopodobienstwo jakie bylo dla danej liczby w historycznych lsoowaniach
PapaSmerf jakbys wytypowal ze liczba 13 wystapi w 5 na 10 losowaniach to prawdopodobienstwo jej wypadniecia bylo by okolo 140 %
raczej nic nie wydumamy nad tym zeby zwiekszyc prawdopodobienstwo na jutrzejsze losowanie
PapaSmerf znaczy zwiekszyc prawodpodobienstwo wygranej przez wytypowanie jednego pewniaka to tak
z pewniakiem nie jest tak ciezko, mozna ciagle stawiac na jedna liczbe i coraz bardziej zwiekszac stawke
co to za losowanie ts wez to zmien bo
to gorsze od sciany w oswiecimiu
toz to sciana
to gorsze od sciany w oswiecimiu
toz to sciana
sciana płaczu i lamentu
(bilans gry bez minusa + oczekiwana wygrana) / (ewentualna kwota wygranej - koszt zakladu)
zjadłem kisielek z malinek mniamnusnyy
PapaSmerf no jakby sie dalo, ale w praktyce lepiej wygrac raz a dobrze
Pany
Widzę że macie tęgie głowy matematyczne a ja ciągle w lesie
Powiedzcie mi bo ciągle szukam tu odpowiedzi na takie pytanie.
Powiedzmy że macie jednego pewniaka a ja będę sponsorował, jakie polecicie mi sposoby
aby zrobić na nim kasę?
Widzę że macie tęgie głowy matematyczne a ja ciągle w lesie
Powiedzcie mi bo ciągle szukam tu odpowiedzi na takie pytanie.
Powiedzmy że macie jednego pewniaka a ja będę sponsorował, jakie polecicie mi sposoby
aby zrobić na nim kasę?
jakbys mial 100% pewniaka to tak - bo w innej kwestii duzo zarobisz ale tez stracisz
ciagle stawiasz co losowanie na jedna liczbe i podnosisz stawke
skreslasz pewniaka + dopisujesz 4 liczby (teoretycznie 1 wejdzie) do kazdej z nich dopisujesz po 4 liczby - 16 zakladow i masz pewna 3/3 - w dobrym ukladzie masz kilka trojek
ale to ino teoretycznie bo jak nic nie wejdzie to lipa
skreslasz 20 zakladow z 1 i dopisujesz po kolei od 1-20 liczbe
czyli na 20 5 liczb powinno wejsc czyli 5 x 16 = 80 zl a wydane 50
teoretycznie pewnie wejdzie 1 2 3 4
a jak nic nie wejdzie to
polegniemyy
a jak nic nie wejdzie to
polegniemyy
panowie jak macie pewniaka na jutro na 100%
jedna licze to stawiam około 10 tys
jedna licze to stawiam około 10 tys
angierski ale pefnne
ale zobaczcie ze przewanie 10 liczb jest do 10 i drugie 10 do 80
Nie licz na plusa
zakładamy że ten 100% pewniak nie będzie plusem.
zakładamy że ten 100% pewniak nie będzie plusem.
PapaSmerf chodzi tylko o takie dobranie liczb 40:40 zeby w jednej padlo z 15 liczb
ino pefniak na 100% i mamy zycie zagwarantowane w dobrobycie
ino kto gwarantuje nam 100% i poreczy to jajami bo ja zagwarantowałem i moje jajca poszły w try pini zoooonk
ino kto gwarantuje nam 100% i poreczy to jajami bo ja zagwarantowałem i moje jajca poszły w try pini zoooonk
wasyl-piaski moglbym ci wyliczyc pewniaka, ale z reklamacja trzeba sie udac do totalizatora
Wasyl
Nie mówimy tu jak wytypować takiego pewniaka tylko co byś zrobił gdybyś go miał
Nie mówimy tu jak wytypować takiego pewniaka tylko co byś zrobił gdybyś go miał
majpan jak-bym-go-miał-to bym poświecił cały dobrobyt na jedną karte
prawdopodobienstwo padniecia liczby danej jest marne
i nawet progresja nic nie pomoze
i nawet progresja nic nie pomoze
oj tam drobne na tic tacki