Wpisy 254 245 – 254 344
23 marca 2011 09:29 → 23 marca 2011 11:09, 100 wpisów
Witam 

Anika z tą różnicą że ty masz czas na uczenie się typowania bo nie grasz w realu a ja już mam pustki w kasie czyli wydałem ponad 1500 na to g...
Wczoraj na 22 0/6 porażka ale zebym zagrał liczbami z 14 miałbym 5/6 

aga i wszyscy inni bez urazy ale spisuję wasze typy
gram dziesiątkami dawajcie coś tylko realnego

gram dziesiątkami dawajcie coś tylko realnego

moze najlepiej spisac typy..najlepiej
typujacych..i cos z nich..sklecic
typujacych..i cos z nich..sklecic

Anika napisałem że przeniosłem pocztę na inny serwer bo miałem parę włamów na nią tylko coś pop... do jutra naprawię
Wędrowco gdybym mogła cię
...mój sen to -wróciłam do pracy,a tam miałam tyle pracy ze nie wiedziałam za co pierwsze chwycić..później pojechałąm do pani doktor po zaświadczenie o zdolności do pracy a ona badała małe dziecko..wracając popsułam hamulce przy kierownicy ale i tak je naprawiłam...znalazłam się w szpitalu pełnym ludzi i tam mi powiedzieli że dostałam wypowiedzenie za pracy za to że pojechałam do lekarza...
...mój sen to -wróciłam do pracy,a tam miałam tyle pracy ze nie wiedziałam za co pierwsze chwycić..później pojechałąm do pani doktor po zaświadczenie o zdolności do pracy a ona badała małe dziecko..wracając popsułam hamulce przy kierownicy ale i tak je naprawiłam...znalazłam się w szpitalu pełnym ludzi i tam mi powiedzieli że dostałam wypowiedzenie za pracy za to że pojechałam do lekarza...Nok doszla tylko wiadomosc...ale z czarnym
grubym...pasem..nie cala...wiec nie wiem
dokladnie..o co chodzi...
grubym...pasem..nie cala...wiec nie wiem
dokladnie..o co chodzi...

Wujas.
Np. w październiku 1955 i 1983 było..... 5 sobót, 5 niedziel i 5 poniedziałów.
Np. w październiku 1955 i 1983 było..... 5 sobót, 5 niedziel i 5 poniedziałów.
pewnie chciałem
żart jak pisałem jutro będzie ok mam nadzieję coś pogmatwałem
żart jak pisałem jutro będzie ok mam nadzieję coś pogmatwałem
Nok nie klam ..TY..
bo ostatnio pisales ..ze nic
nie ..dochodzi..tez bylo z czarna krecha..TY..

bo ostatnio pisales ..ze nic
nie ..dochodzi..tez bylo z czarna krecha..TY..

Nok66 czy ty umiesz czytać, bo jednego z tych typów nie podałam. Przeczytaj uważnie

Aniqa...zycze Tobie Naj..Naj..Najlepszego...
co tylko sobie...Zyczysz...Spelnienia Marzen..i..Wygranych..

co tylko sobie...Zyczysz...Spelnienia Marzen..i..Wygranych..

no to ja zmykam ...trzeba zrobić zakupy i zagrać tylko nie mam jeszcze pomysłu na cyferki...miłego dnia zyczę i wysokich wygranych o 14tej 

zmykam i miłego dnia no i ograjmy tego TS-a kurcze trafił by ktoś z nas 10/10 albo w lotto 6/6 było by o czym popisać
Pa..pa Krysienka..milego Dnia
Tak Aniqa...10/10..to jest TO
Nok i co na ..14.proponujesz..chce
tez..zatypowac..a wiec..
i podawaj

Tak Aniqa...10/10..to jest TO

Nok i co na ..14.proponujesz..chce
tez..zatypowac..a wiec..
i podawaj
właśnie to 13 i 70 są ryzykowne też mi się tak wydaje jak popatrzyłem na mapę
allle skreśliłem 13
zaraz wpiszę swoje typy oczywiście dodałem aga twoje do tego też
zaraz wpiszę swoje typy oczywiście dodałem aga twoje do tego też
ja tam widzę takie 3 13 18 30 31 61 z plusem x10 i 2 5 9 10 11 x2 z plusem 

swoje typy podałem już ...pewnie znowu będzie 3/10
pozdrawiam do jutra bo po tych cholernych masażach cały dzień leże ...jak pisałem ta masażystka waży ponad 150 kilo a ja trochę ponad 60 to jak mnie dorwie w swoje łapy to cienko piszczę
pozdrawiam do jutra bo po tych cholernych masażach cały dzień leże ...jak pisałem ta masażystka waży ponad 150 kilo a ja trochę ponad 60 to jak mnie dorwie w swoje łapy to cienko piszczę
Nok..no to Ci wspolczuje..hahaha
i milego Dnia i Odpoczynku..po masazu
i milego Dnia i Odpoczynku..po masazu

znowu ja Anika teraz sprawdź czy dotarła wiadomość ....i już mnie niema kurna o 10 miałem być ona się wścieknie
będą puszczaj ja razy 10 gram aga31
kiedyś 13.000tys zgarnołem 6 z 6 x 10 w profilu wkleiłem kupon no i tam parę po 4 tys po 2tys stawka duzo robi nawet przy zwrotach 
kiedyś 13.000tys zgarnołem 6 z 6 x 10 w profilu wkleiłem kupon no i tam parę po 4 tys po 2tys stawka duzo robi nawet przy zwrotach 
Dziękuję Artur. Czy to są parzyste po liczbie bez 30,38 i 40? Nie chce tu pisać o liczbach - czy możemy pisać na gg?
gram ostatni do 8 liczb góra nie ma sęsu powyrzej 8 skreśleń zobaczcie nawet przy trafieniach kilku liczb z 10 trafisz 7 masz 140 zł co to za kasa a wez traf te 7 odradzam grę powyrzej nawet siedmiu skreśleń
Dzien dobry..Wen..
Wczoraj mnie wolales..i w dalszym
ciagu nie wiem..czy chciales moze
o Cos..zapytac..bo nie dostalam
od Ciebie..niestety zadnej odpowiedzi.
Pozdrawiam

Wczoraj mnie wolales..i w dalszym
ciagu nie wiem..czy chciales moze
o Cos..zapytac..bo nie dostalam
od Ciebie..niestety zadnej odpowiedzi.
Pozdrawiam

Ja mam taką ładną szóstkę - tylko jak to zrobić by tutaj nie widzieli i abyś powiedział co o tym myślisz?

aga31 ja nie gram parzyste czy nie parzyste żadne systemy nie ma na to systemów i szkoda się udzić gram w to kilka lat po prostu trzeba obserwować liczby która z którą chodzą w parze i to wszystko spróbujcie 

aga po losowani po 14 bedę wiedział więcej po wczorajszym nie jestem pewny tych liczb co podałem ale myslę że jednak trzydziestki 

Ulexxa. Witaj.. .
Ja tylko chciałem się zapytać o zdrowie. Jest już OK?
Pozdrawiam.
Ja tylko chciałem się zapytać o zdrowie. Jest już OK?
Pozdrawiam.
Choć ci powiem jak ostatnio myślalam o liczbie 14 to padła o 14 i 22, a na dodatek o 22 było 1 i 4
aga ja gram we wszystkie oprócz 20stek nigdy nie grałem w dwudziestki i siedemdziesiątki 

Dzień dobry
wszystkim
aniga>>
wszystkiego dobrego
zrób sobie prezent i zagraj J z dzisiejszą datą
i

artur123>>
Chciałbym jeśli pozwolisz - Cię spytać - codziennie grasz, na dwa losowania, ze stawką ? A możesz napisać - iloma zakładami ?

wszystkim
aniga>>
wszystkiego dobrego
zrób sobie prezent i zagraj J z dzisiejszą datą
i

artur123>>
Chciałbym jeśli pozwolisz - Cię spytać - codziennie grasz, na dwa losowania, ze stawką ? A możesz napisać - iloma zakładami ?

Wen..Dziekuje..to Mile..
poprawa jest..jutro mam
termin na kontrole..krwi
wiec..zobacze co dalej.
Zycze Tobie rowniez Zdrowia i samych Milych Chwil
poprawa jest..jutro mam
termin na kontrole..krwi
wiec..zobacze co dalej.
Zycze Tobie rowniez Zdrowia i samych Milych Chwil

Robal
. Tak myśle zeby zagrac. 23 i 3 ale roku jush nie podam heh... Dziekuje za zyczonka
.
troche za mocny ten buziak 
. Tak myśle zeby zagrac. 23 i 3 ale roku jush nie podam heh... Dziekuje za zyczonka
.
troche za mocny ten buziak 
codziennie puszczam na dwa losowania zakładów puszczam tak jedną szustkę stawkę razy 10 i dwie piatki stawkkę razy 2 liczby takie same wszędzie w karzdym zakładzie jak wejdzie to wszystkie zakłady pełne a jak nie to wszędzie pusto 

"roku " ?
J może być od 1-36 , więc - sądzę, że nie byłoby to zbyt w.i.a.r.y.g.o.d.n.e

aniga>>
To idzie młodość, młodość, młodość
oszczędź dalszych liczbowych szczegółów, tyczących wiesz..., bo się bez kija nie opędzisz, mówię Ci

To idzie młodość, młodość, młodość

oszczędź dalszych liczbowych szczegółów, tyczących wiesz..., bo się bez kija nie opędzisz, mówię Ci

wiesz kurna miałem pecha:
moje liczby: 04,08,12,15,22,34
liczby wylosowane: 04,09,12,16,23,34
moje liczby: 04,08,12,15,22,34
liczby wylosowane: 04,09,12,16,23,34
torsan>>
dzięki, pomerdało mi się, to z emocji
szócha w Skawinie
dzięki, pomerdało mi się, to z emocji

szócha w Skawinie

. moze ten dzien nie bedzie taki zly
i tysiąc