Wpisy 2 540 457 – 2 540 556
11 stycznia 2016 19:12 → 11 stycznia 2016 20:02, 100 wpisów
TS zabrał mi około 10 zł; rocznie
nigdy nie grałem zawodowo , programów trochę mam ale tyle warte co psi buda bez dachu ..
nigdy nie grałem zawodowo , programów trochę mam ale tyle warte co psi buda bez dachu ..
faral oebrałam prześwietlenie płuc i jutro rano do pani profesor do Zabrza jadę
krasnalek Wczoraj na Twitterze przeczytałem wiadomość o Twoim mieście Białymstoku:jakiś kretyn debilny,porozrzucał kawałki mięsa w parku naszpikowane igłami i szpilkami,suczka zjadła i o mało się przekręciła
Brjan... takiego nie nazwałbym kretem czy debilem... to jest bardzo słabe określenie ... taką osobę to bym.... wpier....... do.... i nakarmił tym co sam przygotował jak można tak potraktować psa... psa czy inne zwierzę... ludzie... na jakim świecie my żyjemy !!!!!
* kretynem ... sorrki chyba to z nerwów i na samą myśl, że ktoś może coś takiego zrobić !!!
jak taki zły człowiek funkcjonuje w swoim srodowisku kawał drania wspóczyje rodzinie z takim typem obcowac
tak się w k u r w i ł e m tą wiadomością... jak można zwierzaka tak potraktować... jak człowiek może być tak pusty, aby coś takiego zrobić?
paczkiewicz ..zmieniłem inne moje IP ..
FaRaL ..czemu nerwy ..i co zyjesz ty
FaRaL ..czemu nerwy ..i co zyjesz ty
krasnalek ... kara ... niech sam to zje ... to odpowiednia kara !
krzysio... lepiej pisz ..."krasna PL" zawsze będzie ... no chyba, że nie wiesz co to złość kobiety... albo, że jeszcze taki młody i nie wiesz
mój piesek jak w południe przyszedł z dworu to syn zaraz go do wanny wsadził ,a on tak nie lubi się kąpać
max tez tak myślę dziś 10/10 ,8/8 i 6/6ten ostatni na trafił z maszyny