Wpisy 2 540 422 – 2 540 521
11 stycznia 2016 18:44 → 11 stycznia 2016 19:46, 100 wpisów
System jak messi skuteczny
jacekkowal to czekamy kiedy rząd PIS-u zrobi ukłon w stronę ludzi i podniesie pensję minimalną przynajmniej o 50%
Nareszcie:Skończy im się koleżeństwo i po ciotki,młodzi wykształceni z zapałem,będą mieli równe szanse w zatrudnieniu na stanowiskach w urzędach będą pracować: dla narodu
i obywateli.Tyle w tym temacie:precz z PO i Petru,razem z Kamilką Rzeczniczką
i obywateli.Tyle w tym temacie:precz z PO i Petru,razem z Kamilką Rzeczniczką
Pasko to ile zarabiasz masz za dużo to możesz mi dac
Gdybym był złodziejem zapewne popierałbym rząd który przynajmniej nie przeszkadzałby
mi w tym.
Co do kotów to czym bardziej poznaję ludzi to tym bardziej lubię koty.
mi w tym.
Co do kotów to czym bardziej poznaję ludzi to tym bardziej lubię koty.
zgrywus a nie oczekiwałeś od niemieckich władz w Warszawie podwyżki płacy? Ale od PiS to już tak ? Od swoich to nic nie weźmiesz ale od innych to całą gębą?
jacekkowal dobrejeśli nasi poprzednicy nie podwyższyli(PO) to my(PIS) też tego nie musimy
Dobrze już starczy o polityce,jakie liczby na wieczór wylosuje TSik
nie kumasz czy udajesz?
lewy Już jest lepiej,mamy spokój:rząd policji na manifestacje nie wysyła,maszerują
gardla drą w spokoju,nie jak za PO :policja i palki
gardla drą w spokoju,nie jak za PO :policja i palki
Trzeba patrzeć co kto robi ? , ja za pewne sprawy to jestem zły sam na siebie i dotyczyły mnie .
Dzisiaj jest:11.01.2016 poniedziałek,TS wylosuje liczby nieparzyste:1,11,16,20,21,31,41,51,61,71
TS zabrał mi około 10 zł; rocznie
nigdy nie grałem zawodowo , programów trochę mam ale tyle warte co psi buda bez dachu ..
nigdy nie grałem zawodowo , programów trochę mam ale tyle warte co psi buda bez dachu ..
faral oebrałam prześwietlenie płuc i jutro rano do pani profesor do Zabrza jadę
krasnalek Wczoraj na Twitterze przeczytałem wiadomość o Twoim mieście Białymstoku:jakiś kretyn debilny,porozrzucał kawałki mięsa w parku naszpikowane igłami i szpilkami,suczka zjadła i o mało się przekręciła
Brjan... takiego nie nazwałbym kretem czy debilem... to jest bardzo słabe określenie ... taką osobę to bym.... wpier....... do.... i nakarmił tym co sam przygotował jak można tak potraktować psa... psa czy inne zwierzę... ludzie... na jakim świecie my żyjemy !!!!!
* kretynem ... sorrki chyba to z nerwów i na samą myśl, że ktoś może coś takiego zrobić !!!