Wpisy 2 536 636 – 2 536 735
7 stycznia 2016 14:15 → 7 stycznia 2016 15:03, 100 wpisów
torsan ja tak, udawało się wygrać razchyba z podwojna stawka tylko jak policzyć ile czekałam to mało co odbilo..ale dobre i to...niekiedy trzeba cierpliwości zatem nie grałam tak caly czas, no i za bardzo lubie zmieniac
w sumie przy dobrych wiatrach i mapkach torsan moglbys może trafic...
leb witaj ja NIC na razie i opuszcza mi się niektóre losowania a teraz i za kase trzeba się trzymac
dzięki torsan i ja Tobie też starczy tych pieniędzy, które od Nas zbierają dla Wszystkich
Leb ja wygrałem 23banki atak drobniaki
Wow, właśnie się dowiedziałam, że ze stałych w mini wczoraj , miałabym 4 tysiące chyba coś. Zawsze coś z tych mini mi trafia a niekiedy z 2 zestawów naraz.., że tez człek nie może trafić jak wyśle...
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 360 000 zł
lila-jeszcze opiekuna osoby starszej chce zrobić a za granicą to dobra fucha jest
Lila to prawda, sama szukam, a że jestem niepełnosprawna to jeszcze ciężej z pracą
Lila bylem na bezrobociu cos dawali 12godzin pracy 2tys tylko niemam jak dojechać
Ok Mocca , ale czy ktos trafil w tym roku z Pasko forumowiczow ,bo mie nie bylo orawie tydzien na Pasko
torsan sąsiadki mojej córka jezdzi jako opiekunka i ma 1200 miesięcznie w tym wyzywienie i swój pokój,chwali sobie.Jak wypada to po 6 miechach dopiero wraca
torsan dużo jest ogłoszeń na opiekunów, niekiedy zakwaterowanie, wyżywienie i 4 tysiące na rękę, a jak masz prawko albo do tego odrobinę języka to do 5 tysięcy u mnie są takie ogłoszenia a nawet znam 2 Panie, które wyjeżdżają i się wymieniają do pewnego dziadka
Cześć ...jak to pracy nie ma tu jest w bród nie ma chętnych a 3 tysiaki na dzieńdobry
do wyboru
SUPEROFERTA - Czwartek - Polska-Belgia
1
Pilka nozna - Grecja - puchar - Chania-Olympiakos
2
Pilka nozna - Hiszpania - puchar - Eibar-UD L.Palmas 10
Koszykowka - Euroliga - M. - CSKA M.-Real M.
10
Koszykowka - Euroliga - K. - Jekaterinburg-Orenburg
zwyciestwo 1
Koszykowka - Baltycka liga - Prienai-Barsy Atyrau
10
Siatkowka - Kwalifikacje IO - K. - Wlochy-Polska
1
SUPEROFERTA - Czwartek - Polska-Belgia
1
Pilka nozna - Grecja - puchar - Chania-Olympiakos
2
Pilka nozna - Hiszpania - puchar - Eibar-UD L.Palmas 10
Koszykowka - Euroliga - M. - CSKA M.-Real M.
10
Koszykowka - Euroliga - K. - Jekaterinburg-Orenburg
zwyciestwo 1
Koszykowka - Baltycka liga - Prienai-Barsy Atyrau
10
Siatkowka - Kwalifikacje IO - K. - Wlochy-Polska
1
torsan jak 6 miesięcy wakacji? Jechała na 6,wracała na miesiąc i znowu na 6.Jak z nia na święta rozmawiałam to mówiła że ma jak na wczasach.Babcia jakaś spoko,a robi to samo co w domu u mamy
torsan jak pojedziesz do szkopów to starzy raczej po niemiecku mówią
lila-chyba że tak dlatego staram się coś uczyć tego niemieckiego ale ciężko idzie
torsan niemieckiego to się dopiero nauczysz jak będziesz miał styczność z niemieckimi ludzmi,w Polsce zle uczą a nauczyciele sami gówno znają
aaaaaa szok ale w tym roku piędziesiona mi strzela więc wracam zaszaleć z pasko i wami na imprezie po wygranej ....przyszłej oczywiście
musze używać wózeczka ponieważ mam RZS i dalszych met nie mogę pokonywać bez, jednak całkiem pełnosprawna jestem umysłowo i w rączkach, dodatkowo dyspozycyjna i chętna poświecić się pracodawcy potencjalnemu. Dziś nawet Pani dzwoniła z ogłoszenia, dotyczyło pracy biurowej/obsłygi sklepu internetowego dostałam propozycję rozmowy kwalifikacyjnej. Potem coś mnie tknęło i dopytując dowiedziałam się, że to magazyn a na prace biurową to dopiero za 2 miesiące potem powiedziałam. Także początkowa radość odpadała. A już myślałam, że Pani rekrutująca będzie moim aniołem i zbuduje mi nastrój na kolejne dni
Lilka** wybacz proszę niczka Twojego urwało
Mocca znajdziesz coś te czasy minęły co potrzebowali tylko pełnosprawnych.Teraz każdy jest równy a urwanym nikiem się nie przejmuj
torsan, a dlaczego na Niemcy? może odrobinę angielskiego przyswój, nie jest trudny...dla mnie przyjemniejszy niż niemiecki łatwiejszy w nauce i jak Lila pisała chyba lepiej się go uczyć w praniu
Jadę do Niemiec obmacywać mlode laski podobno imigrantom wolno
można powiedzieć postanowiłem jednak żyć zbyt wiele to nie wyjaśnia ale troche już mnie znasz to ....
Acotam zatrzymania ale sobie obmacam choc Niemki brzydkie
torsan to asystent czy opiekun w koncu?asystowac to możesz przy operacji a przy starszej osobie musisz robić wszystko,tam raczej nie asystujeszto jeszcze zależy w jakim stanie jest ta osoba
składam sobie teraz lapka bo musze pisać z kompa synka ...jeszcze troche i będe tu co dzień was odwiedzał
Lila wątpliwe, miasto niezbyt duże na wszystkie ogłoszenia ze stron już od lat trafiły się 2 możliwości i z góry zajęte(co sama Pani kierownik z urzędu miasta przyznała) a nawet dla pełnosprawnych ...są prace dla samych mężczyzn i to fizyczne w większości jak wózki widłowe, budowlanki...etc. Jest masakrycznie ciężko Lila, koleżanki ze studiów nie są w stanie się gdziekolwiek załapać,... a jednej powiedzieli, że do sklepu ma za dobre wykształcenie! Trafiła mi się raz propozycja ale z dalszego miasta aż a sama nie mogę sobie pozwolić na wyjazd i zmianę otoczenia NIESTETY. To była piękna chwila, sam kierownik dzwonił prosić o rozmowę, dobre warunki, międzynarodowa ekipa, praca przy komputerze. Nie jestem wybredna mogłabym chociaż ceny drukować ale NIC nie ma. TAK CZY OWAK wiem, że i pełnosprawnym ciężko, zawsze trzymam za ludzi kciuki!!
lila-teraz robię terapeutę zajęciowego i asystenta osoby niepełnosprawnej w maju kończę asystenta i od września zaczynam opiekuna osoby starszej
6lat temu w hucie zarabialem srednio 900zl netto 3 zmiany 4nocki rzędu 4dniuwki 4 od 15do 23godziny ja pierd
torsan trzymam kciuki, pewnie się stresujesz. Swoją drogą wszystkie rozmowy i egzaminy są często niemiarodajne..przykre w ten sposób wiele osób odpada(przez stres z egzaminem związany etc..)
puki co spadam czas wyspać sie do roboty brrrr nie cierpie nocek
pa wszystkim ewentualnie dowidzenia
pa wszystkim ewentualnie dowidzenia
Nok gdzie robisz
torsan hyhhhy pamiętaj żeby wyłączyć emocje związane z rekrutującymi, musisz zwyczajnie zrobić swoje do potrzeb tylko też mogą na każdą stronę wertować czego możliwe, że nie będziesz potrzebował...
Lila wzajemnie
nok66 to trzymaj ją obiema rączkami i zębami jak masz
Ale przyczym robisz
ja robie w kj na produkcje szukają o wykształcenie nie pytają i trzy tysie dawają a tu ni czorta nie ma ludzi
wow i nie ma nok66 osób do pracy....aż dziwne, przy takich warunkach
dużo się przewija młodych co myślą że jak przyjdą to wystarczy a nie żeby jeszcze coś robić
torsan zgadza się!!
Kij coto jest
pierwsze trzy miechy jest przez trekwalder czy jakoś tak a potem pod firme ale umowa od pierwszego dnia o prace nie zlecenie .....i jeszcze kurna źle widać że co niektórym wody do tyłka jeszcze się nie nalało
myślę, że znajdą się pracownicy,... jeszcze pięknie podziękują
Nok to nudów pewnie spiszw robocie jeden za***la ze lać w gacie trzeba a drugi nic
powiem że mnie to dziwi tułałem się bez roboty ......i domu !!!!!
wiem co to znaczy tak żyć ale jak ktoś chce to może A JA CHCE
wiem co to znaczy tak żyć ale jak ktoś chce to może A JA CHCE
Nok ale jakie masz wyksztalcenie studia wasze do takiej kontroli
jeśli umiesz pokazać co umiesz a nie jakie masz papiery to gdzie niegdzie to doceniają ja tak trafiłem kiedyś pracowałem jako starszy technik produkcji teraz w KJ
wykształcenie ....podstawowe
gadana i umiejętności oraz umiejętność szukania luk ....nie tylko w prawie to moje papiery
wykształcenie ....podstawowe
gadana i umiejętności oraz umiejętność szukania luk ....nie tylko w prawie to moje papiery
wracając do tego starszego technika chodziło o obrabiarki CNC i co się nie da jak się da
Nok poszukaj mi w necie cz w Tarnowie są takie cuda
trzy lata żyłem w zawiasie bez domu przyszłości chlałem na umór nic więcej
ale wiem że pomimo 50 lat jestem człowiekiem ...zachęcam do refleksji
ale wiem że pomimo 50 lat jestem człowiekiem ...zachęcam do refleksji
nie no ja mówie co tu jest a ludzi bez pracy nie brak ...ale powiedz im o niej to dostają dreszczy
Wschód: 08:22
Zachód: 16:28
Południe: 12:25
Dzień trwa 8 godz 6 min
Dzień dłużyszy o: 13 min
Dzień krótszy o: 8 godz 29 min
Azymut wschodu: 126° 16'
Azymut zachodu: 234° 4'
Współrzędne równikowe
Rektascensja: 19.197 h
Deklinacja: 35'
Wschód: 06:20