Wpisy 2 532 431 – 2 532 530
2 stycznia 2016 19:07 → 2 stycznia 2016 21:17, 100 wpisów
angierski ..a po co chciałeś myslić zdrowo pić ..a teraz boli wątroba juz za pózno nie wiedziałeś
angierski ...a to dobre programy testałem działa normalne >>Alcoho120.2.0.3.8314<<< a tam nowa wersja ..zle chodzi wskakuje błąd
angierski ..twoja przeglądarka ..nie mozesz widzic wskakuje wstyczka ...ni wierz co tam jest
----
http://www.djvu.com.pl/djvu/djvu_plugin_manual_pl_6/DjVu_File.html
---
----
http://www.djvu.com.pl/djvu/djvu_plugin_manual_pl_6/DjVu_File.html
---
krzysio ty idz do kitchen weż dojarke podój krowe i wypij mleczko
albo usmaż cycki na patelni bon apetit
a admin dużo je?
a jadłeś krzysio kiedyś ...cycki z patelni...nie to koniecznie przyrządż pychota
pafty ..ty szukaj młoda barbi i bieducha ona robi na ciebie obiadku ..niz bogata barbi głupia nie robiom
ja leje
krzysio ja umieć gotować
krasnalek-chyba przeszkodą jest to że nie bardzo chce mieć dziewczynę ze swojego miasta
krasnalek hej
kto gra w lottoland?
można grac w mini lotka, multi, zdrapki, Polska strona gry w lotto
wygrałem tam w zdrapki 30zl
krasnalek...ale mróz co...co robisz.jak Sylwester
uuu nie udany?
trzeba było do mnie zagadać tez byłem sam
torsan z wszystkimi mam kontakt i co jakiś czas się spotykamy bo tego pierwszego bardzo często widzę
torsan kiedyś szło się z chłopakiem do kina na lody ,dyskotekę i nie patrzyło się na kasę
a teraz kasa kariera zawodowa wycieczki mieszkanie auto i na to musi mieć chłopak
a teraz kasa kariera zawodowa wycieczki mieszkanie auto i na to musi mieć chłopak
torsan ona mnie nie lubi bo jak ich spotykam to rzucam się jemu na szyję tak dla zabawy a mój mąż ma niezły ubaw
a jak idzie taka sąsiadka plotkarka to łapię go za rękę i mówię jej dzień dobry
Krasnalek we sylwestra nie wziolem prezerwatywy
Dostalem esemesa teraz dostala miesiaczki{{hura
Zartuje we sylwestra se nie wlozylem
torsanek czytałam kilka twoich wpisów ta najwieksza miłosc moze przyjsc niespodziewanie ,wiem po sobie zpierwsza miłoscią chodziłam 5lat i drogi nasze sie rozeszły
Bo bylem zbyt pijany
Dzis nawet po piwo z domu nie wyszlem z powodu mrozu i impotencji