Wpisy 2 531 376 – 2 531 475
1 stycznia 2016 09:51 → 1 stycznia 2016 11:53, 100 wpisów
faral40 gratulacje 500 dostaniesz 500 pincen ja we wigilię 484 4/5
krasnale fajna piosenka
Nemesis - Fajtłapa (nie wziął prezerwatywy)"
witam w 2016 r. -a swoją drogą ciekawe co teesa wymyślik na 14-00 może 1,.2,3,4,5?/
krasna
krasnalek słuchałaś tej pioseki
krasnalek zajeiste no nie
co gorsza sąsiad teraz tego słucha na cały ful
krasnalek zajeiste
mini zapisane w stałych zestawie
pasko
mini
Szczęśliwego Nowego Roku życzy
królowamonet
królowamonet
krasnalek słuchałaś
Witaj krasnalko
krasnalek zajeista
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU
Wszystkim spędzającym tutaj dużo czasu życzę uśmiechu, zdrowia, kochających ludzi dookoła siebie zadowolenia z podejmowanych decyzji oraz 10/10 w MM 5/5 w mini 6/6 w lotto i lotto plus - pensji na 20 lat do przodu i 250 000 w kaskadzie no i 10/10 x 10 w keno ! Ale przede wszystkim wiary, że 2016 to będzie rok który będzie tym na który tak bardzo czekamy.
Dzięki Paśko za dodanie wiary! Jednak ja zrywam z graniem, za dużo niepowodzeń i rozczarowań. Jedyne co mi pozostaje to atakowanie podium TYPUJĄCYCH w styczniu i wygranie coś od Ciebie
Czasem zastanawiam się czy nie zmienić swojego nicku bo " młodzi" mylą mnie z adminem !!
O kur.. ha ha...rzeczywiscie...ale oczy jeszcze za mgłą...
Pesko - nie obrażaj mnie bo ja byłem jednym z pierwszych użytkowników gdy powstała ta strona.
ADMIN Janusz może potwierdzić.
Pesko - nie obrażaj mnie bo ja byłem jednym z pierwszych użytkowników gdy powstała ta strona.
ADMIN Janusz może potwierdzić.
krasna wsio najlepszego w nowym roku zdroweczka czulosci chocby nawet zewierzaka jakiegos
Źyjecie? Wszystkiego najlepszego w nowym roku czuję że to będzie rok wygranych zaczynamy od dziś