Wpisy 2 529 950 – 2 530 049
30 grudnia 2015 18:34 → 30 grudnia 2015 19:11, 100 wpisów
tak jak nowoczesna polska iluminacja *wyobrazenie) nowoczesnej polski, ktora upada
powiedzenie ze "mamy nowoczesna kolej" opowiada sie za pewna grupa bogatszych ludzi ktorzy wykupuja sobie w klasie pierwszej bilety
angierski-załóż beret mocherowy bo się przeziebisz,pożyjesz zobaczysz już po nowym Roku,jeszcze ci się łza w oku zakręci za normalnością.
Andreas3864 idz jestes pionkiem w tym systemie, nikt i tak sie tobia nie zaopiekuje, jestes brudem w tej maszynie ktora stworzylo po
Bronek skakał po krzesłach a ta jak ćma lazła po dywanie w tłum ludzi
Wolał nauczyć się angielskiego,niż z tymi niedo...***mi chodzić
Spokojnie Panowie
Dajmy trochę czasu Oby PiS wywiązał się z obietnic .
Dajmy trochę czasu Oby PiS wywiązał się z obietnic .
Pechowy,angierski-jesteście gorszym sortem ,gównojady ,grzeczniej buraki,Fakyou.troche grzeczniej gówniarstwo poziom umysłowy zerowy,Patafjany j..ane,spier..ac z politykom to JEST FORUM GRACZY,niemasz co robić to zmarszczki na jajach rozcieraj jak je masz!!!!!!
no jak sie wywiaze to beda szukac nowych powodow do siania popeliny
Andreas3864 jestes niezle poturbowany chyba cie bog nie kocha
pechowy -srać to możesz na takiego cwela jak ty,albo cwela angierskiego -pedałki-
Andreas3864 wypie...laj juz korkotrampku bo jestes cwelem oszukanym przez wladze
pechowy,angierski-to Geje i cwele.
Wcześniej miałeś powód ogladać tv...wiecznie ulany...nima juz kopacz nima
angierski,pechowy idzcie stąd***y bo tu sa normalni ludzie ,a nie zjeby takie jak wy!~!!Cwele i***y wont!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pechowy ,angierski to sa PARÓWY i CWELE
Parówe to miałeś dziś w mordzie jak obrabiłeś gałe takiemu koledze z peło
Dla normalnych grających---Wysokich
Andreas3864 jestes zwyklym smieciem na ktorego trzbea spluwac
Angierski a ty masz 4 w ryju i 2 w dupie GEJU,
dzień do-bry mp
Andreas wypad ,jesteś pajacem i przez takich naród dostaje po dupie
Andreas3864 jestes systemowym smieciem, myslacym o dobrobycie
Pechowy-tu już byłes tu pod innymi nickami ile miałes H ..ów w dupie i w ryju cwelu wiezienny!!!
angierski-a ty masz zryty Łeb CWELU i Parówo
Andreas3864 idz hologramie wypad nie znaznaczaj mojego nicka cwelu skonczony po podstawowce
Cześć wam co tam u was nowego słychać ?
dotam nie było mnie tu bo dopiero z pogrzebu przyjechałam ,a tu takie wulgaryzmy
angierski -cwelu ty masz chyba podstawówke zryty łbie
demokracja oznacza indywidualny poglad kazdy ma prawo inaczej myslec cwelu
dusia -współczucia i kondolęcje
Andreas3864 dobra idz sie lecz na glowe, mnie juz nie wlaczaj w twoje afery
Co jutro niedługo nowy rok 2016 oby był lepszy niż mijający choć zły nie był. Uważam go za bardzo dobrego a to z tego względu że zdałem maturę i jestem na studiach. Wszystkich na zdrowie po kolejce a panie proszę może ?
Macie już jakieś postanowienia na nowy rok ?
angierski-K..tasie posrany,a ty lecz hemoroidy bo brdziesz dymany przez cały 2016,cwelu
skończcie z ta polityką i tak co kto będzie chciał zrobić to zrobi ,a my i tak gówno mamy do tego ,nasze zdanie się nie liczy
pechowy- ty masz chyba chomika-przy takim z***nym Łebie
Ja mam jedno z nich jest zdanie egzaminu praktycznego Technika Administracji 15 stycznia 3 podejście: to jest wypełnianie dokumentacji kto z was się na na tym ? Aha i zdanie wszystkich egzaminów na studiach. Będę jeszcze lepszy dla innych: między innymi rodziców, znajomych, kolegów i koleżanek, więcej pomagać im, pomagać potrzebującym. To by były takie postanowienia może jeszcze coś dojdzie ?
Czemu mi tak piszesz pechowy ? Według was dobrze on robi ?