Wpisy 2 527 118 – 2 527 217
28 grudnia 2015 10:59 → 28 grudnia 2015 13:38, 100 wpisów
Ulala
W święta też dymałem po lesie siątki kilosów
coby tłustym nie być
W święta też dymałem po lesie siątki kilosów
coby tłustym nie być
Wyobraź sobie małe dzieci tuczone jak świnki
tylko po to żeby sąsiedzi widzieli że się "powodzi"
tylko po to żeby sąsiedzi widzieli że się "powodzi"
wy tu gadu gadu a ja mykam zrobic sobie jabka z cynamonem i miodem ps 69 dalem do jednego z zakladow
Zawodnik Sumo wie że jak dożyje czterdziestki to dobrze
ale ważniejsze dla niego jest to coś............
ale ważniejsze dla niego jest to coś............
jesli mozna sie udzielic majpan i ci rodzice jak patyki wypasione harujace od rana do wieczora by splacic pozyczke kredyt dzieki ktorym te dzieci maja co maja rodzina sasiedzi zazdroszcza .......... nie stety znam takich idzie imprezka zjazd rodziny komunie swieta itp kredyt za kredytem by tylko bylo wsio zadowolone
co z tego jak niewidzi i nie moze uzyc sam w akcje desperacji dobra ide sobie nie przeszkadzam......... majpan zawsze je przed badasz
Nadwaga prowadzi do kłopotów ze zdrowiem tak samo jak niedożywienie
Tylko chodzi o to ze ja wczoraj na wieczorne losowanie nie zagralem a wygrałbym coś 8/10 nie trafia sie codziennie cholera szkoda
W miejscowości Jarosław padła wysoka wygrana w zdrapce Gorączka Złota
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Witam.
16-go o godz. 17,58 ponownie zostałem z hakowany hakerzy wpadli w panikę! chciałem Was zapytać czy ktoś otrzymał smsy z takiego adresu; *#21# lub ##002# bądź zbliżony, zawierały one ukrytą aplikację do podsłuchu rozmów i przechwytywania smsów, numery to kod właściciela komórki (odbiorcy wiadomości) wyżej wymienione numery (21 i 002) to autentyczne moje które dostałem od kreta (krecik10)
Każda osoba ma inny numer (kod) Np. 33 lub 005. Szukają osób które za pomocą sieci dokonują operacji bankowych, (komputery telefony itp. itd. Komputery hakują najczęściej komunikatem o aktualizacji
16-go o godz. 17,58 ponownie zostałem z hakowany hakerzy wpadli w panikę! chciałem Was zapytać czy ktoś otrzymał smsy z takiego adresu; *#21# lub ##002# bądź zbliżony, zawierały one ukrytą aplikację do podsłuchu rozmów i przechwytywania smsów, numery to kod właściciela komórki (odbiorcy wiadomości) wyżej wymienione numery (21 i 002) to autentyczne moje które dostałem od kreta (krecik10)
Każda osoba ma inny numer (kod) Np. 33 lub 005. Szukają osób które za pomocą sieci dokonują operacji bankowych, (komputery telefony itp. itd. Komputery hakują najczęściej komunikatem o aktualizacji
Prawdopodobnie jest no mój ostatni wpis na tej stronie. W marcu 2015r mailem poinformowałem administratora tej strony o kreciku10 kim jest i co tu robi, odpisał mi że w to nie wierzy, powinien natychmiast zareagować, mogło to
Dajcie pewną parke
co myślicie o 2 62
witam
6,35
Ale jaja dopiero teraz zauważyłem że mini lotto jest co dzień nawet w Niedzielę
nic tylko grać
nic tylko grać
Lewy>> nie bądż dla siebie aż tak surowy.
Pewnie inna -ważniejsza problematyka uwagę Twoja zajmowała.
Teraz takie czasy że agent urobiony po łokcie.
Pewnie inna -ważniejsza problematyka uwagę Twoja zajmowała.
Teraz takie czasy że agent urobiony po łokcie.
wizardz ,,,wiesz jak obliczyć data i czas i rok ..teraz typuj profil ..nie trafisz niczego
56
w ten sposob zlamalismy multi
mamy kody na kase
brakuje nam kod na niesmiertelnosc i god mode
mamy kody na kase
brakuje nam kod na niesmiertelnosc i god mode
Ja tylko mini 20 zakladow na 10losowan puszczone
moze kiedys tez tak puszcze i bede mial z glowy chodzenie do tsa
Zapisane wstalych zestawach i w profilu
ostatnio mi napisal jeden uzytkownik mojego programu ze wygral 1000 pln grajac na wiecej liczb
Dawac 21,40 a nie 14sta