Wpisy 2 526 766 – 2 526 865
27 grudnia 2015 21:44 → 27 grudnia 2015 22:41, 100 wpisów
Maykom
Dopisano wyniki Mini Lotto - 07,13,28,32,38
Dopisano wyniki Kaskady - 01,05,06,07,08,11,13,16,17,20,21,23
hej gosia
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 02,06,11,18,32 oraz dodatkowa liczba 02
Typowania Ekstra Pensji
Użytkownik MALY wytypował 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złUżytkownik Celownik wytypował 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Użytkownik groszek1122 wytypował 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Użytkownik asiak wytypował 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Użytkownik daro89 wytypował 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Użytkownik JOLES wytypował 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
Użytkownik Sobombi wytypował 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
Analiza stałych zestawów liczbowych Ekstra Pensja
lilunia 4/5 + 0/1
Krasnalel dzisiak ide spac
Jutro trzemu nie dzis
krasna ..nie chcesz spać namiot ..ubierz rajstopy na głowie napad TS kasa
Papa
greg ...>>jutro będzie lepiej>> ..a powiedz co to znaczy ..jutro bedzie uja ..znowu
torsanie ..jeden dzien grałes 10 zł ..ja wiem grałeś jeden kupony
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Verba feat. Sylwia Przybysz - Najważniejsza (OFICJALNY TELEDYSK)
pechowy ..nie wazne ..piekna dziewczynka ,,,wazne pasuje twój charakter i rozum ..a nie tak piekna twarz
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
pechowy ..bierz piekna dziewczynka ..bedziesz wiedział ..zapłacisz alimenty
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 2 x EKSTRA PENSJA !
pechowy ..no dobrze a ile polaków został rozwódka ..a ty tez bedziesz mial natepny
i dobra czas pechowy ,,ty tez nie masz szans ..jak ty zyć .. a ile polaków był protest w wawie
pechowy ..jak ty ozenić np ładniejsza barbi ..a dajesz kasa pół zonka jak nie ..ona kopa w duu..
No mm dziewczyne Krzysiu juz 5 lat,ale czy Tobie sie podoba nie wiem...chociaż to nie jest ważne;p
Krzysiu,ja jak kocham to jedna osobe i z jedn sobą jestem,nie umiałbym być z dwoma na raz...to nie dla mnie
nastanie islam to się skończy dobre 8 żon 16 teściowych norma
Fajnie jest Kochać jedną dziewczyne i z tą właśnie dziewczyna iść spać podkreślam jedna
pechowy w pewnym wieku w tym i moim tak ale od 1 nagiej kobiety sa tylko dwie lepsze ale to jak sie ma te pare nascie latek
pechowy co masz na mysli kur....?????????? ps jesli chcesz bana pisz wulgaryzmy
Dobry wieczór i wy dalej wałkujcie temat dziewczyny ?
Gryks,a może Koszasz kogoś i nie umiesz zdradzić?Jaki ban?przestań,Pasko to wyrozumiały chłopak
eeetaam ..barbi ..nic nie interesuje lizaki idoom tam zaraz wymiotuje w misce i okeY i czas znikam..
to nie ho czy sie umie czy nie mam teraz ta jedyna nie powtarzalna zajebista zolzunie od 10 lat i jest mi dobrze ona i tylko ona zadnych skokow za malolata tak do 25 lat bylo mi cudownie nie jakies pierwsze lepsze ale czlek sie wyszalal
nigdy nie zdradzilem po co ranic kogos jak sie bzykac bzykac hey siup zmiana ten tego ten byle wszystkim bylo ok
Jutro jadę pociągiem zajrzę do niej z tej galerii. Może mi coś doradzicie co dać czy jak ?
To co mi doradzicie ze względu spotkania jutro z tą dziewczyną jak pojadę.
ja tez choc raz byla okazja zamiany parnerskiej na studniach w kawalerce ale skonczylo sie na zarcie