Wpisy 2 524 919 – 2 525 018
26 grudnia 2015 14:46 → 26 grudnia 2015 17:18, 100 wpisów
drapek
dlatego wawka ciągle wygrywa, na każdym kroku lotek
dzisiaj w mini wygra Bydzia, z kolesiem gramy za 60 zeta na spółkę
dlatego wawka ciągle wygrywa, na każdym kroku lotek
dzisiaj w mini wygra Bydzia, z kolesiem gramy za 60 zeta na spółkę
no wawka i śląsk to największy rynek zbytu dla ts-
bolek znów nie przesadzaj- w bydzi widzę też coś dają wygrać, a toruniowi jakoś nie
bolek znów nie przesadzaj- w bydzi widzę też coś dają wygrać, a toruniowi jakoś nie
Drapciu no gdzie by się nie ruszył to pełno tego dlatego główna wygraną najłatwiej tu trafić ludzi pełno każdy gra po kilka kilkanaście zakładów to co się dziwić
odnośnie mini- ta piątka co padła u jolki była na kuponie za 100zł - 8zakł na 10los
tak czytałem posty zbyszka g- może właśnie granie za stówkę/i ale na kilka los jest drogą do upragnionej piątki - ale trzeba się też liczyć ze sporą przegraną bo nawt trója nieczęsto wpada
tak czytałem posty zbyszka g- może właśnie granie za stówkę/i ale na kilka los jest drogą do upragnionej piątki - ale trzeba się też liczyć ze sporą przegraną bo nawt trója nieczęsto wpada
najwięcej lotków jest tam gdzie najwyższe płace ale i najwięcej dłużników
drapek
ja gram inaczej, już kiedyś mówiłem i jak ręką odjął przestałem wygrywać,
dlatego kto wie
dzisiaj mam pomieszane, trochę tego i tamtego
ja gram inaczej, już kiedyś mówiłem i jak ręką odjął przestałem wygrywać,
dlatego kto wie
dzisiaj mam pomieszane, trochę tego i tamtego
bolek to co napisałeś to... "przesąd"
ja podałem dawno temu parę chodliwych zestawów keno i one nadal są aktualne, nadal można na nie wygrać
a w mini to miałem w tym roku 2czy 3xtrójkę i to w jednym m-cu; generalnie mini tylko od święta - następne mini gram na 31/12 i 01/01
w rmf straszą mnie ... zimą
ja podałem dawno temu parę chodliwych zestawów keno i one nadal są aktualne, nadal można na nie wygrać
a w mini to miałem w tym roku 2czy 3xtrójkę i to w jednym m-cu; generalnie mini tylko od święta - następne mini gram na 31/12 i 01/01
w rmf straszą mnie ... zimą
witam w 2 dniu ŚWIĄT gorąco,tak jak pogoda o tym czasie-wczora nic nie wygrałem ,dzisiaj sie na buka więcej skoncentrowałem ale na teesa coś puszcza jeszcze
zdrapku hejkaświęta,święta i po...czas zacząć wygrywać.
06,10,18,42,69,72 pewniaki z mych pewniakow tamte wyzej 4 zaklady i ten mykam sie puscic do zaby
puscilem sobie 5 powyzszych zakladow multi na chybika 1x5/5 1x10/10 , 20 zakladow mini najczesciej pojawiajacymi sie liczbami sa 04 07 09 39 35 08 21 30 , 2 zaklady lottka zwykle dam sobie te liczby w typach
dusia jak wrealu
Zbyniu czaisz się znów na mini...
ferajna u mnie leje i leje...
ferajna u mnie leje i leje...
Zbyniu ja 5/9 w mm i 3/6 w lotto dzis się też czaje na lotto...
pod te święta ...co by jutro było lepiej...
kurcze wsiech wcieło jak ja przyszłam???
Faral
islandorka hej
Zbyniu ale se nagrabiłeś...
no masz szczescie...
trzemu
4/5
no własnie paczem ze majpan coś czyni z jakimiś pionami???
Zbyniu no bo ja pisze a ciebie nie ma...
byłem w szoku we wigilie
Zbyniu tego karpia co go zjadłeś to powinieneś na rękach nosic teraz kto ci da 4 w mini???
islandorka moge ci napisać najdziwniejsze daty wtym roku zam 2 szczególnie
Zbyniu ja przynajmniej jedną łuske se ostawiłam i już mam efekty a ty???????????
zbyniu nie czeba...ja swoje wiem...
chodzi o losowania wrealu
m max
zbyniu to se zapisz i podasz medusi po świetach to ona ci powie kiedy znów bedziesz miał farta...bo co 5 dni powtarza sie kolor kinu...jak byś nie wiedział o co biega...
no w szoku jesteśmy...
ale papierosy się paliło we śnie i pewniaczek wleciał..9...
zatypowane puszczone 8 zakladow w multi 20 w mini 2 zwykle w lottka zobaczy sie co z tego bedzie koncowka roku jego ost 6 miesiecy bardzo dobre zreszta na takie granie jak ja gram to ten rok moge ocenic juz jako dobry jesli ho o zabawe z ts
17 03 2015 godzina 14 00 540 trafiłem straż miejska mi dała mandat za picie piwa tam gdzie nie wolno chwile przed losowaniem dostałem 100 zł mandatu a chwila pyżniej 540 3/3 multi
zbichuu ..moze jeszcze strata prawka jazda ...i co .. ty moze załować rowerem
piłem na piechote w nie dozwolonym miejscu 0 godzinie 13 55 podpisałem mandat a chwila pyżniej wygrana 540
piłem piwo w miejcu publicznym a nie jechałem
dostałem mandat o 13 55 a o 14 wlosowaniu trafiłem 540
gryksio ..jak ty masz dzieci na ulicy ..bawią ..a zbichu auta zabije
krzysio wybacz ale staram sie czytac co piszesz bez urazy czy tez dokuczania auto autem gorzej jak sie komus cos stanie
krzysiu jesteś tepy piłem w miejscu publicznym niczym nie jechałem
max nie trzeba ale wsiadaja i jada nawet jesli zabrali im prawko
540 minus za browara 100 zł
dobra ide lukac meczyk bede tutaj zioral .......... czy ktos widzial estymi odprawia rozaniec 69
mandat o godzinie 13 55
o 14 03 około hura trafiły 540 zł minus 100 zł manatu
ja pytam w co trafiłaś 540 zł, a ty ciągle piszesz o mandacie chyba znów za dużo picia i nie wiesz sam co piszesz
kolega 2 tyg temu dostal mandat 300 zl i 6 pkt karne za to ze przejechal o 5 rano na czerwonym swietle po zapaleniu na czerwono stal 15 minut a ze wprowadzaja system w legnicy z tym systemem jest jak jest czyli do d nie wytrzymal i pojechal a za nim wyjechali panowie i przytulil
nie dziś pechowy przyznaje sie co straż miejska mi zrobiła w dnia 17,03,2015 spisali mie za picie piwka w miejsu publicznym o godzinie 13 55 a chwile pużnie 540 w multilotka wygrana