Wpisy 2 520 754 – 2 520 853
19 grudnia 2015 22:59 → 20 grudnia 2015 00:25, 100 wpisów
Bo aby prawda wyszła na jaw to Szwajcaria będzie krajem gdzie pewni ludzie nie są w stanie działać
Ale jedno mogę wam zdradzić że ta przeciągana kumulacja nie jest absolutnie z przypadku.
Powiem ci szczerze nie moje pieniądze nie moi ludzie moja wiedza.
Macierewicz byłby mądry gdyby wpadł do centrali TS w Warszawie.
Mriucha-Nie wiedzatylko wyobrażnia[chora]-Coś czuję jak mi ktoś steruje długopisem,gdy skreślam!!!
Kukiz powiedział niedawno że ten system padnie a wraz nim padnie ustawianie kumulacji...Jak będę wyjeżdżał za niedługo do Szwajcarii zdradza w czym rzecz.
Szczery przykład mieliście niedawno jak w losowaniu lotto padły same 40-49 to tylko debil uwierzył iż było to losowe.Ale dobra więcej powiedzieć już nie mogę.
Denis >>>> najlepszy czas na przekręty <<<<< ja też uważam najlepszy czas ....
Najlepiej o 3 w nocy hahahaha
Najlepiej o 3 w nocy hahahaha
I pewnie myślisz,że w Szwajcarii nie dopadną Cię długie łapy agentów TSa???
Cześć
Pan Maciej przecież , napisał wyraźnie -- dbamy o losowść -- , a jednoczesnie zaprzeczył jakiejkolwiek ingerencji z ich strony
Pan Maciej przecież , napisał wyraźnie -- dbamy o losowść -- , a jednoczesnie zaprzeczył jakiejkolwiek ingerencji z ich strony
jak KOD? Dalej walczą?
Polityka z tym ma najmniej do czynienia.Za kumulacja stoi kto inny.
no włąśnie, kto stoi za kumulacją? 2 osoby wygrały, ja tylko 1200 zł
Jolciu, dziekuje, ostro walczyłem
mariucha co Ty taki rozgoryczony jesteś kropla 1200 zł jest warta 1200 PLN
no tak, ale ostro walcze a same grosze wpadają
A sory co to jest 1200 w stosunku do ustawionej kumulacji na kilka milionów???...Ja sp.....do Szwajacarii z czasem napisze wam o co chodzi.Nie zapominajcie jednak w jakim burdelu gdzie wszystko można żyjecie.Prawem w razie czego można żonglować tak by nikt do/kibla siedzieć nie poszedł...
38 trojek i 1 czworka, dokładnie 1097 zł ...
sorki, grałem na wiele systemów skróconych na 7 liczb i na 8 liczb i na chybił, wiec sporo zaoszczędziłem i przy okazji wygrałem, niestety obstawiałem na MOCNE takie liczby jak 11, 21, 40 i 44 a pozostałe jak 33 i 22 nie były w moim zapatrywaniu
więc drodzy, czekam do następnej kumulacji
Ja ryzykuję tym iż posiadając pewne informacje i co ważne nazwiska pewnych osób związanych z grami niby losowymi że ustawiają je że mógłbym pożegnać się z ........Ale gdyby nie ten wyjazd na stałe to nie podziełiłbym się z wami tym ......przekrętem.
Napisze do was ze Szwajcarii a wtedy będzie w Polsce jeszcze insza atmosfera niż jest obecnie
Przy okazji podaje moje ukochane liczby z 6 czerwca 2015 (mozecie to sprawdzić) oto one: 3,7,11,12,13,17,18,19,21,28,29,33
Wygrana w dn 6 czerwca to 28 milionów i kolega z Bydgoszczy zabrał całość. Ja nie zdążyłem wysłać ale na Multipasko zagrałem, widac to na moim Avatarze
Wygrana w dn 6 czerwca to 28 milionów i kolega z Bydgoszczy zabrał całość. Ja nie zdążyłem wysłać ale na Multipasko zagrałem, widac to na moim Avatarze
Ja s***iam do USA bo w tej Polandi ...to walka o ptrzetrwanie a nie życie
Maiucha-A,kiedy możemy się spodziewać tych rewelacji??Bo nie chciał bym ich przegapić
Gówniana praca i 2 k $ ..
No sprzątanie w sklepie
1800$ pozdro..lol
No sprzątanie w sklepie
1800$ pozdro..lol
Ale najciekawszy jest wynik z czwartku 17 grudnia 2015. Gdybyście podpatrywali mnie i moje liczby z 6 czerwca 2015 i robili analizy tak jak ja to robię to byście wiedzieli ze na te 12 liczb z Multipaska mozna wygrać w czwartek 17 grudnia 2015 taką małą sumę tj 25 mln ale jakoś ale nie umiecie wyciągnąć żadnego wniosku z pracy innych osób Gdybyście kiedyś potrzebowali pomocy to ... pisać do mnie i nie marudzić za bardzo bo ciężko mam w życiu
W czwartek 17 grudnia 2015 padły liczby: 12,17,18,19,21,28
i byście mieli 25 mln złotych a tak to jakieś 2 inne typki zajumały kasę
anzu, tylko 500 zł
2 czwórki i 8 trój, tylko
mariuszbemowo.
Cześć.
Gdybyś zobaczył mój kupon w moim nicku z 17.12.2013 i porównał liczby z 17.12.2015 to zrobi Ci się ciepło
Cześć.
Gdybyś zobaczył mój kupon w moim nicku z 17.12.2013 i porównał liczby z 17.12.2015 to zrobi Ci się ciepło
Mariuszbem.Co racja,to racjaZawsze twierdziłem,że 95% ludzi to durnieMnie też TU nikt nie słucha
Ścianlotto niech wklei...Ale nie wklei bo pijaków tutaj milionerów dostatek
tu nie chodzi o to ze nikt nie słucha, popatrzyc warto i analizowac troche i wszystko w temacie
co do pijaków ....
Na mnie proboszcz zarzucił kontrę bo piję i od tego komputera oczy się psują ale okularów jeszcze nie noszę
ale poza tym z moją analityką matematyczną jest spox
Anzu, czy np. "Miliarder Number One" zmarły niedawno też pijak i złodziej? Bo jego kolega to miał chorobę filipińska w kolanach i często sie potykał a potem pobierał 50 tys wynagrodzenia, to tak ma być?
czy ktoś ma jeszcze jakieś pytania do mnie? z checią odpowiem
Denis, podam tylko 1 liczbę? ok?
Bo na nią poluję jak myśliwy ale nie jestem w zadnym Związku Łowieckim bo się brzydzę zabijaniem ...
1 liczba decyduje o sukcesie ... Rozumiesz to?
ja gram od 1990 roku i liczby staram się opracowac należycie w chwili obecnej wiec wprowadzam małe korekty w mojej analizie i to widac w dniu 6 czerwca 2015 i w dniu 17 grudnia 2015, sprawdz po prostu i powiedz czy masz jakieś zapytania dokładniejsze Pzdr
Vasil, odpalam on line GG, zaraz wchodze