Wpisy 251 778 – 251 877
20 marca 2011 08:25 → 20 marca 2011 10:17, 100 wpisów
powiem wam jedno że czasami nie opłaca się zmieniać liczb nawet jeśli wpadnie nawet 3 w dużym
wczoraj nie wysłałam zakładu w którym już miałam dwie trójki w niedużym odstępie w czasie no i stwierdziłam że nie puszczę tego zakładu na wczorajsze losowanie to był błąd trójka przeszła koło nosa
za wczorajsze granie nic się nie zwróciło
wczoraj nie wysłałam zakładu w którym już miałam dwie trójki w niedużym odstępie w czasie no i stwierdziłam że nie puszczę tego zakładu na wczorajsze losowanie to był błąd trójka przeszła koło nosa
za wczorajsze granie nic się nie zwróciłotez tak myslę według mapy nikt nieobstawiłby 21,23,27 a tak jest 3x 3/6
no to masz dylemat któreś mogą się powtórzyć ale albo któraś liczba tylko która ja stawiam na 27 ale tym się nie sugeruj pewnie jeden z tych zakładów bym powtórzyła
nie mieszkam w poblizu solina a troche daleko ale kilka razy odwiedzic podroz tam soliny w zalewie wspaniale wisok
witam wszystkich
mam pytanie - na ile skreslen gracie i czy macie jakis system - sorki ale jestem tu ,,świeży,,
mam pytanie - na ile skreslen gracie i czy macie jakis system - sorki ale jestem tu ,,świeży,,Dzień dobry.
nie jestem hobbby lowic ryby a lubie tam solnia spacery a oczywiscie jestem kobieta.
Witam.
Dziś śniła mi się moja była firma, w której pracowałam Inpost, ma siedzibę na Modrzewiowej 7. Pamiętam, że wszyscy byli na jakimś spotkaniu gdzie przyznano naszemu oddziałowi nagrodę ale nie wiem za co. Ja również tam byłam choć nie jestem pracownikiem firmy. Co to może znaczyć? Pozdrawiam
Dziś śniła mi się moja była firma, w której pracowałam Inpost, ma siedzibę na Modrzewiowej 7. Pamiętam, że wszyscy byli na jakimś spotkaniu gdzie przyznano naszemu oddziałowi nagrodę ale nie wiem za co. Ja również tam byłam choć nie jestem pracownikiem firmy. Co to może znaczyć? Pozdrawiam
sorki kosmaty ze bede natretny - tak jak napisalem jestem nowy w tej dyscyplinie ,to moze ktos z doswiadczeniem cos by podpowiedzial
to blisko zawozu chba przejeżdzam przez Wołkowyje jest tam rzeczka o tej samej nezwie
witam

dzisiaj typuję na dwa losowania:
10,16,18,19,29,38,42,53,57,68 czy coś poprawić?
10,16,18,19,29,38,42,53,57,68 czy coś poprawić?
GOLFIK jakby co to możesz zaklepac jakis domek ,przyczepe nad wodą
aga31 na jakie?
Golfik
może ja bym też się załapał?
może ja bym też się załapał?
aga 5 mi nie pasuje 80 może się powtórzyć ale nie musi
A mi 5 bardzo pasuje i dziś będzie. 8,18,28,48,69,68 - może z tego coś
bo tam gdzie jeżdzę to własciciel ma kłopoty z miejscowymi ,zrójnowali mu przyczepy i się sądzi ,nie ciekawa atmosfera
Golfik
dużo jeżdżę po Polsce ale w bieszczadach jeszcze nie byłem,może w tym sezonie się wybiorę,a Ziemię Kłodzką znasz?
dużo jeżdżę po Polsce ale w bieszczadach jeszcze nie byłem,może w tym sezonie się wybiorę,a Ziemię Kłodzką znasz?
Witam wszystkich.Wędruś sen miałam do niczego..kościół,potem jakiś dom, małe łóżeczko dla dziecka,toaleta a obok mała ku...,dziwny sen i nie wiele pamiętam,ale może?
Wędruś pomoże?a dziś stawiam na 11 i 27
Wędruś pomoże?a dziś stawiam na 11 i 27
aga myślę nad twoimi nr...
Witajcie ponownie..

Kosmaty..mojego ..Delfina..juz nie ma...szkoda bo
przydalby Ci sie na twoje...wodne..wyprawy..
Witaj Wen..

Kosmaty..mojego ..Delfina..juz nie ma...szkoda bo
przydalby Ci sie na twoje...wodne..wyprawy..

Witaj Wen..

kosmaty to fajnie..
a gzie jakies....przywitanie..ty...
haj kosmaty

a gzie jakies....przywitanie..ty...

haj kosmaty

aga31
zamiana 8 na 9, 48 na 47 co Ty na to?
zamiana 8 na 9, 48 na 47 co Ty na to?
deki nie byłem w wtorek przywiezli mi drzewo z tartaku na budowę a dalej pogoda brrrrr
Ulexxa witam
miłej niedzieli
miłej niedzieli7 dawno nie chodziła
no nareszcie...zartowalam...
witwj..ryszard

witaj jeszcze raz...kosmaty...TY

witwj..ryszard

witaj jeszcze raz...kosmaty...TY

Bawcie sie dobrze..Typujcie..Wysylajcie..Wygrywajcie
Zycze Wam przyjemnej niedzieli
papa

Zycze Wam przyjemnej niedzieli

papaUlexxa u nas słoneczko a u Ciebie?
Aga31 ulepiłaś już 10?
ryszard..rowniez slonce..bedzie piekna pogoda...
tylko ..spacerowac..
tylko ..spacerowac..

Ulexxa tak też zrobię,biorę kijki idę w plener albo do Polanicy Zdroju podjadę więcej można spotkać amatorów kijków
ryszard..ja wiem po sobie ze jak dlugo mysle nad liczbami
to nic nie ...wychodzi
a jak robie to spontanicznie...to szybciej cos..wpadnie
ooooooo ..znam kijki..lubie sport....to fajna sprawa
to nic nie ...wychodzi

a jak robie to spontanicznie...to szybciej cos..wpadnie

ooooooo ..znam kijki..lubie sport....to fajna sprawa

Aga.
Liczba z Twojego snu- 35. Dodatkowa liczba- 42. Czy te liczby będą- tego nie wiem, to tylko wróżba.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 35. Dodatkowa liczba- 42. Czy te liczby będą- tego nie wiem, to tylko wróżba.
Pozdrawiam.. .
Ulexxa
w zimie nie chodziłem (lenistwo)ale teraz trzeba pochdzić wskazania lekarza ale jadę 1.04 do sanatorium to brzegiem morza porobię parę km
w zimie nie chodziłem (lenistwo)ale teraz trzeba pochdzić wskazania lekarza ale jadę 1.04 do sanatorium to brzegiem morza porobię parę km
ryszard..a gdzie jedziesz (jesli moge zapytac?)
ja mieszkam..nad morzem od urodzenia..no chwilowo ...nie
ja mieszkam..nad morzem od urodzenia..no chwilowo ...nie

do Kołobrzegu jestem tam co roku świtnie się tam czuję jestem zakochany w tym pięknym mieście
aga31 i ja Ci podałem 42 może to pewniak?
znam Kolobrzeg..bylam tam kilka razy..ale kiedys..
nie wiem jak teraz..wyglada,ale to ladne..miasto
mysle ze sie tam jeszcze kiedys wybiore
nie wiem jak teraz..wyglada,ale to ladne..miasto

mysle ze sie tam jeszcze kiedys wybiore

Ulexxa a Ty w jakiej miejscowości się wychowałaś?
Aga nieraz przeczucia się mylą 4 raz może wejdzie
ryszard.przykro mi ale nie moge podac Tu..mam swoje powody
ale to piekna..turystyczna miejscowosc,nad samym morzem..
blisko granicy..Ahlbeck...

ale to piekna..turystyczna miejscowosc,nad samym morzem..
blisko granicy..Ahlbeck...

Hanusia.
Liczba z Twojego snu- 35 ???.
Liczba z Twojego snu- 35 ???.

liczby sobie kreslic