Wpisy 2 516 655 – 2 516 754
15 grudnia 2015 19:31 → 15 grudnia 2015 20:51, 100 wpisów
Jak te arabusy się mnożą jak kobiety w worku jak by tak u nas było
Nowinka:Owsiak podał roczne rozliczenie zbiórki Orkiestry Świątecznej Pomocy.Pozostało im 16 000 000 milionów złJa Czekam na Rezonans Magnetyczny do 19.o4.2016 a on trzyma pieniądze,zamiast je rozdysponować po szpitalach,aby tak długich oczekiwań, na badania nie było.To po to dajemy na pomoc nasze pieniądze
Co ta pani doktor-byla premier porobiła z tą Służbą Zdrowia i jeszcze ma czelność
krzywić gębę przed kamerami TVN
krzywić gębę przed kamerami TVN
Podaję obiecane 24 liczby na Lotto:1,2,3,7,8,9,10,13,16,20,21,23,24,28,31,32,33,35,36,37,38,39,42,49 Zastrzegam:
grasz na własną odpowiedzialność.Pomówienia bezpodstawne są karane.Powodzenia w losowaniu
grasz na własną odpowiedzialność.Pomówienia bezpodstawne są karane.Powodzenia w losowaniu
2 i 28 biorę i 48 dorzucam ... pozostałe trzy to już magia
Brjan można rzec ,że przesyłasz pozytywną energię tylko żebyśmy nie prze pier dol lili na głupoty...
m max komu i za co te ?
Ci
co głosowali na Pis
mogą się cieszyć
już wkrótce będą wygrywać, nastąpi zmiana prezesa TS
posłowie rządzącej partii złożyli projekt zmiany sposobu powoływania prezesów niektórych instytucji, oczywiście tych, co zechce rządząca partia
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/koniec-konkursow-na-prezesow-krus-i-kilku,134,0,1979782.html
a
ponieważ wszystkie projekty w sejmie przechodzą
bez debaty, bez dyskusji, bo takich nie ma
są tylko głosowania
235 za albo przeciw
w zależności od potrzeb PiS
są tylko "wnioski formalne"
które nie są według marszałka
wnioskami formalnymi
ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
co głosowali na Pis
mogą się cieszyć
już wkrótce będą wygrywać, nastąpi zmiana prezesa TS
posłowie rządzącej partii złożyli projekt zmiany sposobu powoływania prezesów niektórych instytucji, oczywiście tych, co zechce rządząca partia
http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/koniec-konkursow-na-prezesow-krus-i-kilku,134,0,1979782.html
a
ponieważ wszystkie projekty w sejmie przechodzą
bez debaty, bez dyskusji, bo takich nie ma
są tylko głosowania
235 za albo przeciw
w zależności od potrzeb PiS
są tylko "wnioski formalne"
które nie są według marszałka
wnioskami formalnymi
ale jajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
premier powiedziała teraz spokojnie to
co dziś grzmiała w sejmie
co dziś grzmiała w sejmie
Żeby nie było tak że losowania będzie prowadziła siostra zakonna wraz z organistą
Pozabierać cwaniakom i pyszałkom,premie 300 000 tys zł dać ludziom,kturzy naprawdę pracują: dla Polski i Narodu
słuchając "rzeczowych argumentów" speców sobotniego marszu stwierdzam:"to wy jesteście odpowiedzialni za naszą nieodpowiedzialność"
To nie ma co się śmiać...Jeszcze dojdzie do tego że ci co wygrają ponad 2350 zł.usłyszą komunikat pt...Gratulujemy wysokiej wygranej Wygrana do odebrania w kościele.
Vasil tak dla rozluźnienia emocji przed losowaniem...
Nigdy w tym kraju nie będzie uczciwości każdy tylko patrzy swego tyłka
a punkt jaki jej postawili w Galerii , to taki że niema nawet jak iść do toalety
Powinna być jedna partia PiS reszta to sprzedawczyki i kapusie
Rydzyk to chyba nie śnił nigdy o tak pomyślnych czasach dla siebie jak teraz.
w każdej parti znajdzie się złodziej i zakała a o sprzedawczykach nie wespomnę
Ciekawe poco petru byl prezydenta dziś jako jedyny PiS chce wykończyć PO hytrze
Ja nie dawno temu rozstałem się z kościołem ponieważ nie mogłem już patrzeć na to zakłamanie które panuje w tej instytucji.
Jarek mnie namaści awtedy zrobię porządek w Polsce
Nie...Ale wykonywałem w kościele najgorsze ciężkie prace co jakiś czas i nikt nigdy nie wykiwał mnie tak po chamsku jak władze kościoła.I za to mam żal.
greq , jak mnie poprzesz na "zero" do reklamy , to masz moje poparcie
Siostry i księża potrzebujący nagłych frajerów do ciężkiej roboty wykorzystując formułe Szczęść Boże Bóg zapłać daj idź bez zapłaty z panem.i tak dalej...