Wpisy 251 367 – 251 466
19 marca 2011 16:36 → 19 marca 2011 20:27, 100 wpisów
rikardos miło mi słyszeć,że kłodzko jest Twoim ulubionym miastem a możnawiedzieć z jakiej ulicy
ryszardz12 na ul.Podgrodzie a często latałem do spożywczaka na ul.Łukasińskiego
maxwelka skąd pochodzisz czytając Twój akcent?
aż tam nie było bliżej na Lutycką?
a konkretnie?trzy razy byłem w sanatorim w Muszynie
ricardos na Łukasińskiego mieszkałem ale krótko naprzeciw kościoła
prawda,w żywcu miałem rodzinkę
możliwe ale 30 tys lud nie sposób znać a rocznik Twój jeśli można wiedzieć?
to moja córka jest rocznik 73 i 77 może akurat się znacie
rocznik 77 ma SYLWIA
A PAMIĘTASZ Z JAKIEJ ULICY?
napewno bo się urodziła i mieszka na innej a już myślałem,że zguba się znalazła

ale mimo to miło mi było pogawędzić z Klodczaninem
SZOK ! -------------> http://is.gd/LbjSR2
nawet blisko bo mieszkam na wylocie z Kłodzka a zaczyna się Jaszkowa Dolna
hehe świat jest mały chyba...czyli mieszkasz przy trasie właśnie na Nysę i Opole

mój kuzyn mieszka w Opolu na oś wylot z Opola na Namysłów ulica muszę szukać bo mam tel do niego
nie na trasie Międzylesie wiesz gdzie był POM?
tego nie wiem ale z kolei na trasie do Międzylesia mam kuzynkę w Krosnowicach Kłodzkich
to się zgadza pierwsza wioska za Kłodzkiem 5 km za mną
Oprócz tego miło wspominam pijalnię wód w Polanicy Zdr. i kiedyś zimowisko w Lądku Zdr w O.W Komunalnik.To były czasy

Polanica pięknieje w tym roku oddają park zdrojowy po remoncie,szachownicę itp warto odwiedzić
Będę latem.Przy okazji odwiedzam Wałbrzych z palmiarnią,Kudowę i wszystko co po drodze a i dalsza rodzina w Bogaczowicach
ryszardz12 byłem na szkoleniu w KROSNOWICACH W fabryce mebli tapicerowanych istnieją jeszcze?
Będąc na Ziemi Kłodzkiej polecam Ci Skalne Miasto w Czechy,jeśli będziesz miał problem służę radą
To jest kumulacja. W USA jest do wygrania 244 000 000 dolarów.
kosmaty cos tam jeszcze jest ale w Kłodzku jest w Krosnowicach była filia
to była poteżna firma ale zbankrutowała dlatego tam byłem prawie rok aby zciognąc dług byli mojej firmie winni prawie 600000pln
Witam. Zapraszam do wspólnego zarabiania dodatkowych pieniędzy. Nie będę rozpisywał się teraz tutaj w mailu wszystkie niezbędne informację znajdą Państwo pod adresem:
Proszę wejść na stronę:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=96ca3d74b027d97762bb88443b5dd279
Już po raz drugi biorę udział w programie i jestem naprawdę zadowolony, bardzo przejrzyście prowadzi się tam swoje finanse, po zalogowaniu wszystko jest widoczne jak na dłoni w każdej chwili możesz sprawdzić stan swojego konta i co najważniejsze zarobki są naprawdę duże.
Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało, z chęcią podzielę się swoim doświadczeniem, które już nabyłem, nie bój się pytać, bo naprawdę warto!
Proszę wejść na stronę:
http://dobryzarobek.pl/index.php?id=96ca3d74b027d97762bb88443b5dd279
Już po raz drugi biorę udział w programie i jestem naprawdę zadowolony, bardzo przejrzyście prowadzi się tam swoje finanse, po zalogowaniu wszystko jest widoczne jak na dłoni w każdej chwili możesz sprawdzić stan swojego konta i co najważniejsze zarobki są naprawdę duże.
Jeśli masz jakieś pytania pisz śmiało, z chęcią podzielę się swoim doświadczeniem, które już nabyłem, nie bój się pytać, bo naprawdę warto!
kiedyś była potężna ale teraz jadąc często obok to są małe coś tam grzebią a ile takich dużych firm padło serce boli
ryszardz rozkradli prezesi vice prezesi za zgodą kierowników ,podzielili się łupem

i tak wlsnie było,szarakom dali ochłapy na pocieszenie,emeryturkę mają za dobre i sprawne likwidowanie a młodzi tułają się po świecie,zgroza!!!!
robię sobie przerwę na 

miło mi się gawędziło
a jakie pijesz?
a jakie pijesz?ja Tyskie kiedyś Żywca też lubię z sokiem malinowym
do usłyszenia o 20

Czcigodny Panie Jackson.
Mam jeszcze łatwiejszy sposób na zarabianie. Zorganizowałem Wielką Altruistyczną Akcję rozdawania nagród pocieszenia dla przegrywających w wyścigu lemingów dla Polski wschodniej.
Jeśli wasza hojność poda mi swój adres zamieszkania, numer telefonu, serię i numer dowodu osobistego, numer NIP, oraz numer konta prześlę jej 10000 złotych.
Mam jeszcze łatwiejszy sposób na zarabianie. Zorganizowałem Wielką Altruistyczną Akcję rozdawania nagród pocieszenia dla przegrywających w wyścigu lemingów dla Polski wschodniej.
Jeśli wasza hojność poda mi swój adres zamieszkania, numer telefonu, serię i numer dowodu osobistego, numer NIP, oraz numer konta prześlę jej 10000 złotych.
MM:
-02,41,43
-03,05,09,12,13,15,35,42,74
Oraz Lotto ale teraz nie wiem gdzie mam kupony
-02,41,43
-03,05,09,12,13,15,35,42,74
Oraz Lotto ale teraz nie wiem gdzie mam kupony

Na wieczór mam multi 10 i 9 z 14 z plusem. Lotto 3zakł. 3.11.19.21.24.25/19.22.33.39.41.48/14.16.24.31.43.47 oraz mini 2zakł z maszyny 5.10.11.13.14/5.6.28.29.41
ja dzis wszystko na trafil 6xlotto 6xmini 6xmm zobaczymy co maszynka dzis da
Panie Pasko.
Niech Pan zmieni tą fotografię pod spodem, ona jest upiorna!
Za każdym razem, gdy przewinę stonę do dołu przechodzi mnie dreszcz ze strachu. Nie żebym twierdził, że te oczy moga kłamać ale wyraz twarzy mówi "nie uda ci się...nie dzisiaj...stoisz w miejscu...nic nigdy nie osiagniesz..."
Niech Pan zmieni tą fotografię pod spodem, ona jest upiorna!
Za każdym razem, gdy przewinę stonę do dołu przechodzi mnie dreszcz ze strachu. Nie żebym twierdził, że te oczy moga kłamać ale wyraz twarzy mówi "nie uda ci się...nie dzisiaj...stoisz w miejscu...nic nigdy nie osiagniesz..."
ale to zdjęcie jest lepsze od poprzedniego poza tym nie każdy jest fotogeniczny ja np. nie jestem
gumi weż sie odczep od Pasko.Panie Pasko zdjęcie jest ok proszę niczego nie zmieniąc

przepraszam jak kogos uraziłem ok ja tez strasznie wygladam na zdjeciach
Kasieńko, to fałszywa skromnośc, jesteś piękną kobietą "o urodzie klasycznej'
Gdybym ja zamieścił swoje zdjęcie w profilu ludzie reagowaliby tak jak w finiszu scary maze game.
Gdybym ja zamieścił swoje zdjęcie w profilu ludzie reagowaliby tak jak w finiszu scary maze game.
witam ponownie
nadszyszkownik- przestań to zdjęcie jest z 2004 roku wyszłam na nim akurat dobrze dlatego je lubię
suworow4>>
Tak. W czymś pomóc, tylko ...
/w miarę/ poważnie proszę
Tak. W czymś pomóc, tylko ...
/w miarę/ poważnie proszę
Robal 36 dziekuje, tak tylko spytałem czy ktoś jest....
ciesze sie że ktos mnie w ogóle zauważył 
ciesze sie że ktos mnie w ogóle zauważył 
Co mysle zrubmy prube kto chce poda 1 liczbe a ja sprawdze wachadelkiem i odpowiem czy ona dzis wejdzie do multi
40 bez wahadełka wchodzi to pewniak
mag..
Słonko - proszę - całym nickiem, bo jest Nas, o podobnym nicku - czterech - dasz wiarę ?
Dwa - niechcący, słowo - dwa nicki to ja

Jak "nie" ? jak to "nie" ? to pewne ?
może ją jakoś zastąpię
Co 55 też nie ?

dobra dobra
Słonko - proszę - całym nickiem, bo jest Nas, o podobnym nicku - czterech - dasz wiarę ?
Dwa - niechcący, słowo - dwa nicki to ja

Jak "nie" ? jak to "nie" ? to pewne ?
może ją jakoś zastąpię

Co 55 też nie ?

dobra dobra
coraz lepiej

do miłego