Wpisy 2 507 207 – 2 507 306
2 grudnia 2015 14:23 → 2 grudnia 2015 18:21, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 240 000 zł
wygrał ktoś wiecej jak 100 zł w mega cash tylko bez kitów powaga?
a księciunio to widział dzis moje 42?i do tego 41 straż miejska...kurna xle obstawiłam...
a krzysio to kuda???
no kurna serw to ja poprosze na wieczorek...jakes taki dobry...
aha widze ale chyba nie gram...
...ALE Z NAMI W CIULA LECĄ tylko 117 trafnych na 521 typowań i co się dziwić ,że kumulka rośnie
o ty cholero
i co książe wygrał???
plotkę?? płotkę??piątkę???
no to podpowiem ze na wieczorek nie widac małych...
a co księciuniu szare komóreczki wysiadły???od kefirku???
ciągle piszesz o kefirku to wiadomo...
no to teraz cza zawiązać komitet strajkowy co by księciuniowi nie dawać "sciągac"...
no to niech ci skreślą kuponiki...
no to jak ci komórki wlecą spowrtoeem na miejsce to ts niech się boii...
Ja juz. 5 system testuje etym tygodniu
Rob i co???
ile wygrałes?
a gdzie brjan w liniami...10/10...ma???
a gdzie brjan w liniami...10/10...ma???
aa faktycznie to rob się zakochał...i jak znalazłeś dziouche???
Robert słuchaj
jest tu niejaki Krzysztof.c to fachura od rwania panienek on wcale nie bawi się w tańcu
od razu nawija o co mu chodzi nie wiem jak jego sukcesy ale po foto w profilu nie widać
żeby miał sklepaną blachę.
Nawiąż z nim kontakt na pewno Ci pomoże.
jest tu niejaki Krzysztof.c to fachura od rwania panienek on wcale nie bawi się w tańcu
od razu nawija o co mu chodzi nie wiem jak jego sukcesy ale po foto w profilu nie widać
żeby miał sklepaną blachę.
Nawiąż z nim kontakt na pewno Ci pomoże.
Może na drzwiach jest jej imię nazwisko ale narazie niemam czasu jechac
Teraz gram na współrzędne dobra metoda
Pasko niechcial dzwonić zapytać się o panne
Co stą Miłością będzie
W miejscowości Tczew padła wysoka wygrana w zdrapce VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 492 000
Cześć wam byłem u dziadka i wujka ich odwiedzić. Na pralni takie pomieszczenia taki pan usuwał dach z papy i nowe drzewo będzie dane i zrobiony. Aha i potem kuzynów powoziłem skuterem na drodze też, a co trochę można.
A około godziny temu włożyłem dysk 500 GB ten co kiedyś wam psiałem do konsoli ale zza długo coś trwało i wtedy odłączyłem konsolę i błąd wystąpił. Teraz właśnie coś tam analizuje i pisze żeby nie odłączać zasilania i potrwa to, ciekawe tylko ile może ktoś z was ma albo miał konsolę PS3 Super Slim ?
witam
krzysztofie cccP ..tu nie gadaj ..ooto dach i skutera ..isc tam rozmwiasz twoj rodzina
31,40,41,50,51,60,61,70
przerwa
Czyli nowy sezon w F1 2013 w jakim zespole zacząć ? Aha nie mogę wybrać McLaren, Farrari, Mercedesa i Red Bulla. Oczywiście poziom legendarny bo na łatwym zostałem mistrzem świata w Lotusie.
No ...dobra-Pośmialim sięTrzeba się puścićMyślę,że będzie>[1] i [9]Do ok.22-giej
Krasnalek
Krasna!!!My tu jako cenzorzy ...obserwujemy , jesteś grzeczna to masz i na mikołaja też, pozdrawiam ciepło!
Krasnalek na wieczor grasz ?
śnieg? u mienia wiosna...
greguniu jak wygrane Ani???
no zagralemm na remisiki 10 minut przed koncem meczy upolowalem z 50 zl 180
krasnalka mokniesz? czy zamarzasz???
U mnie nie ma sniegu ,teraz jakaś mżawka leci , 5stC, ciemno , paskudnie , tylko pasuje, w górach zima , swieradów i okolice
Brjan jakos nimi nie gram...raz pion raz ukos uj ich wie..???moze kiepsko ściągałam???
krzysio co sie ukrywasz? gdzie pewniaczki w profilu???