Wpisy 2 503 201 – 2 503 300
26 listopada 2015 11:09 → 26 listopada 2015 15:29, 100 wpisów
doznania zapewne bezcenne. Dla oglądających.
Nie daj się prosić zdrapkomaniaku..
Nie daj się prosić zdrapkomaniaku..
Ja zajmuje się inną działką ja kupuję zdrapki
Isla
Zimna i obiektywna królowa nauk delikatnie zwróciła uwagę mi na -26-
Zimna i obiektywna królowa nauk delikatnie zwróciła uwagę mi na -26-
Część mam pytanie da się sprawdzić dane urzędników Urzędu pracy w Tarnowie przez neta ma ktoś taka możliwość
ooo widze Brjan ze "słowny" jesteś...
Brjan już sobie zaznaczyłam i wykumam sama co i jak...
Torsanku zimno...chroń swoje "skarby"...
Torsanku zimno...chroń swoje "skarby"...
no obadamy czy senne wlecą...
no księciunio nie chowaj się...zbliża się chwila prawdy...
Ale oczy ale nos
Islandorka
no jakby miała inną bluzke...to ...
Zbyniu ja dzis na sucho...
Torsan
Majpan idziemy na szpady...
Dopisano wyniki Multi Multi
05,07,08,22,23,24,29,30,34,35,44,48,50,53,56,59,60,72,73,77
Plusem jest liczba: 53
05,07,08,22,23,24,29,30,34,35,44,48,50,53,56,59,60,72,73,77
Plusem jest liczba: 53
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6650 zestawów od 895 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 602 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 9 288 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- Kosowski - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 380 zł = 19,00 x koszt gry
- ola292 - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 304 zł = 6,08 x koszt gry
- krystian85 - koszt gry: 27,50 zł, wygrana: 140 zł = 5,09 x koszt gry
- Zykfryt69 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 448 zł = 4,48 x koszt gry
- trzyszósteczki - koszt gry: 45,00 zł, wygrana: 172 zł = 3,82 x koszt gry
29 niezastąpione senne...
Gdzie jest 11
krzysio
żylasta wieczorem...
żylasta wieczorem...
Wieczorem wygrywam 11 mln i wyprowadzam sie stąd na wyspy Cooka albo do Gwadelupy
księciuniu twoje było 36...
moje 34...
moje 34...
Ne wieczor 11 ale gram w mini
isla ..powiedz TS barbi zylasta ..wez wybra.tor i do domu ..a kto powinoo ..miał losowa czy ken mumjaca
bywajcie!!!
Renata Molenda jest kwintesecją kobiecości . Jak wygram wieczorem 11 mln to sie wyprowadzam z Polski i zabieram ją ze sobą
wczoraj w multi i lotto uk zagralem trojce 18,27,41
a wszedzie bylo 18,29,41
strata 50 zl i 5 tys zl o jeden blok dalej musialbym mieszkac
i mialbym 5 kafli
a wszedzie bylo 18,29,41
strata 50 zl i 5 tys zl o jeden blok dalej musialbym mieszkac
i mialbym 5 kafli
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 140 000 zł
A tak poza tym Isla to zobacz w stałych o której -34- była zapisana.
Cześć skuterem dzisiaj sobie we wiosce i do innej pojechałem oddalonej około 5 km przy przedszkolu pojechałem, z godzinę i dziesięć minut, fajnie było. Tylko że zimno już na motory teraz jest, ale dobrze byłem ubrany ciepłe spodnie, koszulka, dwie bluzy i kurtka. Może z 30 km około zrobiłem a tak około 40 km/h jechałem więcej nie dał rady się zebrać w takiej jeździe no chyba że z górki to nawet 50 km/h poszedł. Stały samochody wujka. Aha i kogoś widziałem ale nie wiem kto to był. I jak zajechałem obok kolegi domu akurat wyszedł bo do pracy miał, rowerem pojechał do Kolmaxa, gdzie filcaki, i gumowe buty robią, mówił że jutro zajdzie. A u was co słychać ? Tak naprawdę miałem chęć do miasta jechać, chciałem 100 zł postawić na Furego w walce z Klitschko przed czasem dać, ciekawe jak kurs ? A I kupić dwa tusze po 25 zł.
Chciałem pogadać z woźnym ale kilka razy jechałem koło gimnazjum a nie wyszedł. Kończy pracę tak około 14:20. I jeszcze wam powiem że może skuter spalił z 1,5 l przez te 30 km około. Bo coś chyba z gaźnikiem nie tak i za dużo pobiera, żeby tyle palił jednak. Żeby kiedyś patrzyłem na 100 km 4,5 l coś za dużo. I jak jak zapiali z pierwszym razem to po dodaniu gazu zgaśnie i dopiero za drugim ruszy, tyle że zwalnia co jakiś czas, aż potem się rozgrzeje to już jedzie.
A u mnie Krzysztof lipa ciągle tylko wiesz mykam to tu to tam na Bunga Bunga
i już sam nie wiem czy to była Iza czy Aśka wszystko się miesza gdybym mieszkał u ciebie
w wiosce życie pewnie byłoby o wiele spokojniejsze.
i już sam nie wiem czy to była Iza czy Aśka wszystko się miesza gdybym mieszkał u ciebie
w wiosce życie pewnie byłoby o wiele spokojniejsze.
Ktoś z was zna się na skuterach ? Tata wymienił mi świecę i akumulator bo bez tego pojechałem z 2 km i stanął. Chciałem dać mechanikowi ale nie maił czasu taki pan mi go polecił ale trzeba będzie dać jednak i blokady dać zdjąć w końcu. Skuter mam około 3,3 lata i przejechałem około 2353,1 km. I wlał olej gdzie koło jest nawet nie widziałem że tam trzeba.
dusia za co buziak ?
dusia
dusia
Kto zna się z was na mechanice skuterów ?
krzysztofie CCCP ,,panie ..dusia dobrze znała czesci skutera ..umie naprawi ,,niz ty
krzysio maszynę do szycia to naprawię auta i motory to już mechanik
Co Krzysztof c ignora strzelasz?
A ja już chciałem poznać Ciebie z jedną fajną niunią co to na skuterach się zna i nie tylko
A ja już chciałem poznać Ciebie z jedną fajną niunią co to na skuterach się zna i nie tylko
Piszę z dziewczyną na GG ładną która pisała że jest modelką i pisze jeszcze 15 innymi osobami. Napisane 18 lat ciekawe, ładna, długie blond włosy, ładna twarz. Jak sprawdzić czy to ona ?
O zdjęcie poprosiłem inne ale jeszcze nie dała.
krzysztofie CCCP ...eetam ładna barbi blonducha ..i dobra czas znikam.i dziidaa. ,,jak ozenić ..masz płaci barbi woli siedzieć w domku ,,,
krzysztofie CCCP ..ale ty masz twarda rura ..naprawde tak ty szukasz barbi zbonczona
Ale to modelka jest.
Dzisiaj dwa Polskie kluby grają w LE Lech Poznań i Legia Warszawa trzyma kciuki o wyjście z grupy. Choć ja jestem fanem Realu Madryt od około 10 lat i klubu z Iławy gdzie się urodziłem.