Wpisy 2 502 438 – 2 502 537
25 listopada 2015 12:36 → 25 listopada 2015 13:58, 100 wpisów
zgadzam sie ze programy i systemy nie wiele daja, nie daja w takim stopniu jakim by sie chcialo
jak dobrze oszacujesz ilosc wygranych / przegranych ogółem w lidze w sezonie to jesteś sporo na plus
no ale jak sie wygrywa na 2, znaczy szuka sie takich meczy gdzie prawdopodobienstwo * stawka > 1 to na pewno nie trzeba zadnych systemow
Fajnie by było wiedzieć które liczby mają większe prawdopodobieństwo wpadniecja
nie maja wszystkie takie samo, patrzac na losowania wstecz mialy inne
mowicie o prawdopodobienstwu na jedno losowanie to tak tu sie zgodze
mylicie pojecia
szansa na wypadniecie 1 jest taka sama jak na wypadniecie 13
szansa na wypadniecie 1 jest taka sama jak na wypadniecie 13
11
czestotliwosc to prawdopodobienstwo, ale w pozycji pionowej losowanie po losowaniu
11,57,67
jesli w kolejnych 8 losowaniach wpadlo 8 razy liczba to prawdopodobienstwo a raczej gestosc prawdopodobienstwa w tych 8 losowaniach = 1, prawdopodobienstwo okresla przyszle losowanie
angierski nie masz racji
jeśli rzucasz moneta to wypadnie albo R albo O prawda szansa na O jest taka sama jak na R
tu jest zdecydownie wiecej mozliwości wiec szansa na to ze wypoadnie 1 jest jak 1do 80
tak samo 13 34 itd....
problem w tym ze przy dwóch możliowsciach łatwiej jest przewidziec co poleci jeśli masz 80 mozliowci przewidzieć jest trudniej tym bardziej ze dochodzi jeszcze fakt ,że ze zbioru 80 liczb losujesz 20 kulek
jeśli rzucasz moneta to wypadnie albo R albo O prawda szansa na O jest taka sama jak na R
tu jest zdecydownie wiecej mozliwości wiec szansa na to ze wypoadnie 1 jest jak 1do 80
tak samo 13 34 itd....
problem w tym ze przy dwóch możliowsciach łatwiej jest przewidziec co poleci jeśli masz 80 mozliowci przewidzieć jest trudniej tym bardziej ze dochodzi jeszcze fakt ,że ze zbioru 80 liczb losujesz 20 kulek
}}czasy by padla 11 czas na nia
Zbysiu ja wyczaiłam takie cudo...1,4,7,10,11,13,17,19,20,22...????
a ja powiem po chłopsku, kiedyś się coś wygrywało teraz ni czorta
Zbyniu ja widze 11 a z wiekszych 27 37 36 56 59...moze 77 78...
sorelka spoko zgadzam sie z tym ze prawdopodobienstwo jest takie samo, ale fakty pokazuja ze prawdopodobienstwo jest niejednakowe w historycznych wynikach
miałam sie puścic ale gość przyjechał i sie okaze czy dobrze czy źle...
bo nie bierzmy pod uwagę warunków.... typu w poniefzialek padła 13 we wtorek 12 ( założmy jako pierwsze) jaka szansa ze teraz jako pierwsza padnie 1....
to jest barfzo skomplkowane.
gdyby łatwo to było matematycznie wyliczyć to gry TS nie maialby sensu bo co losowanie byłoby mnóstwo wygranych pierwszego stopnia
to jest barfzo skomplkowane.
gdyby łatwo to było matematycznie wyliczyć to gry TS nie maialby sensu bo co losowanie byłoby mnóstwo wygranych pierwszego stopnia
szansa na to ze wypadnie RRR jest 1/6 wiec juz niewielka samej R 1/2
no Zbyniu czas na uszy nosy itd...
Torsanek chyba cie nie podwiało???u mnie mróz...
oczywiście żadnych reguł TS wszystko to "ŚLEPY LOS"
wysokich wygranych wszystkim
wysokich wygranych wszystkim
Islandorka
dotam z ts mam tyle wspolnego co wiekszosc z was... a nawet mniej bo ja sporadycznie gram w realu
a i kolekturze obok mojego domu jakies 1,5 roku temu sasiadka wydrapała 250 tys