Wpisy 2 498 273 – 2 498 372
20 listopada 2015 10:49 → 20 listopada 2015 14:06, 100 wpisów
Robal do swojej 30 ki ja zawsze zmieniam stałych nie posiadam cyferek obojętnie w co
hades-wiem o tym doskonale,bład maszyny,albo jestes przed systemem-miałeś swoje 5 minut.
Stawiam wszystkim
Hartge
nooo, to zawsze jedno z utrudnień, z pewnych mitów, czy "przekleństwo" - powiedzmy - mniej
nooo, to zawsze jedno z utrudnień, z pewnych mitów, czy "przekleństwo" - powiedzmy - mniej
widzieliście losowanie w Serbii? To tak samo jest u nas. Tylko jeszcze się nie pomylili tak bardzo na żywo. Jeśli oczywiście losowania są na żywo.
Hartge
a jeśli chodzi o środkowy fragment, ten z pytaniem - w co ?
bo rozumiem - nie masz na myśli jakichś skromnych parek, trójeczek, czy piąteczek nawet w mm ?
a jeśli chodzi o środkowy fragment, ten z pytaniem - w co ?
bo rozumiem - nie masz na myśli jakichś skromnych parek, trójeczek, czy piąteczek nawet w mm ?
Robal stałymi grać to trzeba codziennie grać na każde losowanie jak odpuścisz to w którymś losowaniu wejdą później plucie w brodę po co coś takiego a tak gram kiedy chcę
Ide do mojego meczetu-Żółta Buda-puszcze pewniaki
Robal przede wszystkim dobór cyferek bynajmniej w moim przypadku nie jest przypadkowy
Hartge
a ile najwięcej trafień, i w co miałeś, jeśli mogę spytać ?
a ile najwięcej trafień, i w co miałeś, jeśli mogę spytać ?
Hartge
Słuszna koncepcja - nie rozmawiajmy o najwyższych /- wtedy Majoreczka, Bara-Bara, czy inne Szynszyle grane, przecież, a nie ślęczenie nawet na najlepszej ze stron, to oczywiste /
- to tak spytam - miałeś 4/5 w mini, albo 5/6 w lotto,
a w mm /zakładam, że i w takie "się bawiłeś"/ - miałeś 5/5, albo powiedzmy - 7, albo 8 z dychy ?
Ot - taki miernik poziomu farcenia...
Słuszna koncepcja - nie rozmawiajmy o najwyższych /- wtedy Majoreczka, Bara-Bara, czy inne Szynszyle grane, przecież, a nie ślęczenie nawet na najlepszej ze stron, to oczywiste /
- to tak spytam - miałeś 4/5 w mini, albo 5/6 w lotto,
a w mm /zakładam, że i w takie "się bawiłeś"/ - miałeś 5/5, albo powiedzmy - 7, albo 8 z dychy ?
Ot - taki miernik poziomu farcenia...
Robal mm lotto powoli zeszło na boczne tory mniej gram ale od czasu do czasu
Robal mm to przeważnie na dychę ale to 7/10 z + najwięcej i czywiście drobnica jak to w tej grze bywa
damian ..baw sie dobrze twój kolego robaki ..a tu wszyscy zbierają tematy i ciekawy..
robal ..dobrze widzisz profil wygrane HARTGE..ja pomagałem przerobione mniejsze rozmiara KB foto
Hartge
yhymmmmm
@294 - zgodnie z /pewnymi/ założeniami i oczekiwaniami działu operacyjno-logistycznego teesa...
@295 - stan wsp farcenia - średniowysoki
@297 - wzrastający /w sprzyjających warunkach / do wysokiego
yhymmmmm
@294 - zgodnie z /pewnymi/ założeniami i oczekiwaniami działu operacyjno-logistycznego teesa...
@295 - stan wsp farcenia - średniowysoki
@297 - wzrastający /w sprzyjających warunkach / do wysokiego
Robal przedwczoraj też bym trafił 4 ale w systemie 9 ale na taką grę się nie zapuszczam
Robal mini tylko do systemu 7 dziś gram na 6 w mini bo tak mi wychodzi z założeń
no i paCZ - dwie - w następnym - przesunięcie w losowaniu, # nieczytelny fragment txt #, ,
że do siedmiu, w obecnych okolicznościach przyrody to i tak "śmiało"
dlaczego mnie TO nie dziwi, że się 'nie zapuszczasz' dalej ?
Nasze b. expresiątko - skopsane jest, ale... jeszcze, nadal, ma w sobie to c o ś ,
a chodzą złe pogłoski
Hartge
oj b. złe
powo
że do siedmiu, w obecnych okolicznościach przyrody to i tak "śmiało"
dlaczego mnie TO nie dziwi, że się 'nie zapuszczasz' dalej ?
Nasze b. expresiątko - skopsane jest, ale... jeszcze, nadal, ma w sobie to c o ś ,
a chodzą złe pogłoski
Hartge
oj b. złe
powo
Użytkownik pegasus dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Użytkownik pegasus dodał nowy komentarz w temacie:
angierski >> wyczarujesz numerki na świecącej kuli i użyj dwie świeczki i zasłoń okno
magia ma to do siebie ze jezeli z niej korzystasz, musisz pozniej to oddac
lewy ty jestes hacker ponoc, wlam sie po losowaniu do serwera i wpisz nam numery
Renatka...
zbysio kudas???
bo nie będzie ani gaci ani bez gaci...
vasil do 70 17...
krzysio bo co???
dotam a ty łysy???
torsanku gatki z golfem leje i wieje...
Dopisano wyniki Multi Multi
09,10,12,13,17,19,25,29,31,33,34,35,39,48,50,56,76,77,78,80
Plusem jest liczba: 31
09,10,12,13,17,19,25,29,31,33,34,35,39,48,50,56,76,77,78,80
Plusem jest liczba: 31
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6640 zestawów od 894 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 7 526 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 13 086 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- krolowamonet - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 700 zł = 140,00 x koszt gry
- kilim1234 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- GOLFIK - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 120 zł = 48,00 x koszt gry
- tomecki72 - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 142 zł = 14,20 x koszt gry
- zorro88 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 388 zł = 12,93 x koszt gry
krzysio 1/1 2/2...
33 poleciało i 9 senne na bank...