Wpisy 2 496 442 – 2 496 541
17 listopada 2015 22:37 → 18 listopada 2015 07:00, 100 wpisów
wasyl-piaski
grek spoko wróciłem na stałe
e46
e46
wrocilem i bonus znikł
emerytka 46
albin
wasyl-piaski ten bonus to nie twoja robota czasem
greg gram ale w mini
albin no co ty
2 razy slepej kurze nie trafi sie ziarno
2 razy slepej kurze nie trafi sie ziarno
co tam bonus ten bonus to tylko dodatek znowu urośnie
ide po kolacyjke
ziomal puszcza zawsze Mini 20 zakładów na chybika i jest do przodu
greg zostało na kuncaka i fajki
Dziś wieczorem nie zdążyłem puścić lecz jestem
50 zeta w kieszeni.
50 zeta w kieszeni.
Albin MultiMulti
p-x
tomecki pamietasz to byla ta trojca dla wiernych
weszla znow dzis a wszystko przez charlie sheena
weszla znow dzis a wszystko przez charlie sheena
2 496 173. wizard 2015-11-17 (19:24) kazdy pies ma swoj dzien
charlie sheen 12 az sie boje ze wejdzie
charlie sheen 12 az sie boje ze wejdzie
Tylko 20 trafionych 5/5 na caly kraj, ale bonus rozbity...Pewnie jakiś Pepiczek przyjechał na mecz, zagrał w MM i wróci do Czechów, nawet nie będzie wiedział, że wygrał i rozbił bonus, teraz znowu będą szukać "kogoś kto nie bedzie sie zglaszal po wygranahahaha}}
bonusa ktos wygral i juz sie cieszy, od jutra zaczyna odbierac
Dobry wieczór wielkie brawa dla biało-czerwonych za walkę i zwycięstwo. Zobaczycie oni jeszcze na przeniosą wiele radości i na EURO 2016 zostaną mistrzami .......... a no właśnie nie świata jak była piosenka jak pamiętacie ale Europy, wspomnicie moje słowa. Wtedy reprezentacja czuć te coś, tą walkę i zaangażowanie. I gra z kontry co było naszą domeną będzie bardzo widoczne. Sam lubię grać w piłkę i z tyłu za polem z 3 lata temu zrobili jakby taki orlik ale z trawą, kort jest i do koszykówki. To ja rzucałem się jak Iker Casiilas mój idol z Realu Madryt, albo grał na pomocy lub ataku. A co byście powiedzieli widząc mnie na boisku z nimi ? Aha to od wielu lat moje marzenie i zaszczyt zagrać z orzełkiem na piersi. No i piękne zachowanie podwójne Grosickiego podniósł szalik do góry, ucałował go a potem po strzelaniu gola pokazał koszulkę upamiętniającą i solidaryzując z zamachem we Francji z wzniesionymi rękoma ku górze. No i patrzę jak wszedłem na bonus kto go zgarnął ?
Kolejka dla wszystkich. Za zwycięstwo naszych przyszłych mistrzów Europy po innych sukces naszych drużyn w innych dyscyplinach pora w końcu na sukces piłkarzy nożnych, zbyt wiele lat już minęło od 1992 roku i wicemistrzostwa Olimpijskiego, 1974, 1982 brązowych medali na Mistrzostwach Świata nadchodzą lepsze czasy.
No i co powiecie o tym co napisałem ?
Wielkie brawa dla biało-czerwonych za walkę i zwycięstwo. Zobaczycie oni jeszcze na przeniosą wiele radości i na EURO 2016 zostaną mistrzami .......... a no właśnie nie świata jak była piosenka jak pamiętacie ale Europy, wspomnicie moje słowa. Wtedy reprezentacja czuć te coś, tą walkę i zaangażowanie. I gra z kontry co było naszą domeną będzie bardzo widoczne. Sam lubię grać w piłkę i z tyłu za polem z 3 lata temu zrobili jakby taki orlik ale z trawą, kort jest i do koszykówki. To ja rzucałem się jak Iker Casiilas mój idol z Realu Madryt, albo grał na pomocy lub ataku. A co byście powiedzieli widząc mnie na boisku z nimi ? Aha to od wielu lat moje marzenie i zaszczyt zagrać z orzełkiem na piersi. No i piękne zachowanie podwójne Grosickiego podniósł szalik do góry, ucałował go a potem po strzelaniu gola pokazał koszulkę upamiętniającą i solidaryzując z zamachem we Francji z wzniesionymi rękoma ku górze. No i patrzę jak wszedłem na bonus kto go zgarnął ?
Dobra nie chcecie pisać to dobranoc i powodzenia na kolejne losowania.
na pilke juz za starys, zostan przy boksie, na ulicy jak znalazl
Hej
witam wszystkich i sie porobiło bonus pekł nareszcie.....pozdrawiam,nie odzywałem sie bo dużo pracy było...pozdrawiam wszystkich
4drapane GIGA CASHE (te zdrapki są po 20zł jedna) link do filmiku poniżej:
https://youtu.be/Hk-8aeRbxGM
https://youtu.be/Hk-8aeRbxGM
Jak możecie to dajcie subskrybcje będę strasznie wdzięczny
teraz pewnie padnie moja 10/10 z profilu pewnie nie cała ale może coś zacznie wpadać bo ostatnio nic nie było