Wpisy 2 496 408 – 2 496 507
17 listopada 2015 22:19 → 17 listopada 2015 23:59, 100 wpisów
Medea wasyl wrocil
to gartuluje medea tej trojeczki....dobre i 35 zł
brajan niech se zibi pisze
A co z czarkiem
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Bonus Multi Multi: 10 000 zł
no to po bonusiku
Lotto na czwartek:1,3,6,12,18,36 11,21,31,1,15,41 32,34,36,38,40,45 Radze zapamiętać ten wpis
mysle ze białystok
to jakies 2,610tys
to teraz trzeba grac bo na niskim bonusie to okazja na 10 trafic jak to wczesnie bywalo
to teraz trzeba grac bo na niskim bonusie to okazja na 10 trafic jak to wczesnie bywalo
lub zakopane
greg
wasyl-piaski jak tam sie zyje
wasyl-piaski
grek spoko wróciłem na stałe
e46
e46
wrocilem i bonus znikł
emerytka 46
albin
wasyl-piaski ten bonus to nie twoja robota czasem
greg gram ale w mini
albin no co ty
2 razy slepej kurze nie trafi sie ziarno
2 razy slepej kurze nie trafi sie ziarno
co tam bonus ten bonus to tylko dodatek znowu urośnie
ide po kolacyjke
ziomal puszcza zawsze Mini 20 zakładów na chybika i jest do przodu
greg zostało na kuncaka i fajki
Dziś wieczorem nie zdążyłem puścić lecz jestem
50 zeta w kieszeni.
50 zeta w kieszeni.
Albin MultiMulti
p-x
tomecki pamietasz to byla ta trojca dla wiernych
weszla znow dzis a wszystko przez charlie sheena
weszla znow dzis a wszystko przez charlie sheena
2 496 173. wizard 2015-11-17 (19:24) kazdy pies ma swoj dzien
charlie sheen 12 az sie boje ze wejdzie
charlie sheen 12 az sie boje ze wejdzie
Tylko 20 trafionych 5/5 na caly kraj, ale bonus rozbity...Pewnie jakiś Pepiczek przyjechał na mecz, zagrał w MM i wróci do Czechów, nawet nie będzie wiedział, że wygrał i rozbił bonus, teraz znowu będą szukać "kogoś kto nie bedzie sie zglaszal po wygranahahaha}}
bonusa ktos wygral i juz sie cieszy, od jutra zaczyna odbierac
Dobry wieczór wielkie brawa dla biało-czerwonych za walkę i zwycięstwo. Zobaczycie oni jeszcze na przeniosą wiele radości i na EURO 2016 zostaną mistrzami .......... a no właśnie nie świata jak była piosenka jak pamiętacie ale Europy, wspomnicie moje słowa. Wtedy reprezentacja czuć te coś, tą walkę i zaangażowanie. I gra z kontry co było naszą domeną będzie bardzo widoczne. Sam lubię grać w piłkę i z tyłu za polem z 3 lata temu zrobili jakby taki orlik ale z trawą, kort jest i do koszykówki. To ja rzucałem się jak Iker Casiilas mój idol z Realu Madryt, albo grał na pomocy lub ataku. A co byście powiedzieli widząc mnie na boisku z nimi ? Aha to od wielu lat moje marzenie i zaszczyt zagrać z orzełkiem na piersi. No i piękne zachowanie podwójne Grosickiego podniósł szalik do góry, ucałował go a potem po strzelaniu gola pokazał koszulkę upamiętniającą i solidaryzując z zamachem we Francji z wzniesionymi rękoma ku górze. No i patrzę jak wszedłem na bonus kto go zgarnął ?
Kolejka dla wszystkich. Za zwycięstwo naszych przyszłych mistrzów Europy po innych sukces naszych drużyn w innych dyscyplinach pora w końcu na sukces piłkarzy nożnych, zbyt wiele lat już minęło od 1992 roku i wicemistrzostwa Olimpijskiego, 1974, 1982 brązowych medali na Mistrzostwach Świata nadchodzą lepsze czasy.
No i co powiecie o tym co napisałem ?
Wielkie brawa dla biało-czerwonych za walkę i zwycięstwo. Zobaczycie oni jeszcze na przeniosą wiele radości i na EURO 2016 zostaną mistrzami .......... a no właśnie nie świata jak była piosenka jak pamiętacie ale Europy, wspomnicie moje słowa. Wtedy reprezentacja czuć te coś, tą walkę i zaangażowanie. I gra z kontry co było naszą domeną będzie bardzo widoczne. Sam lubię grać w piłkę i z tyłu za polem z 3 lata temu zrobili jakby taki orlik ale z trawą, kort jest i do koszykówki. To ja rzucałem się jak Iker Casiilas mój idol z Realu Madryt, albo grał na pomocy lub ataku. A co byście powiedzieli widząc mnie na boisku z nimi ? Aha to od wielu lat moje marzenie i zaszczyt zagrać z orzełkiem na piersi. No i piękne zachowanie podwójne Grosickiego podniósł szalik do góry, ucałował go a potem po strzelaniu gola pokazał koszulkę upamiętniającą i solidaryzując z zamachem we Francji z wzniesionymi rękoma ku górze. No i patrzę jak wszedłem na bonus kto go zgarnął ?
Dobra nie chcecie pisać to dobranoc i powodzenia na kolejne losowania.
na pilke juz za starys, zostan przy boksie, na ulicy jak znalazl