Wpisy 2 492 737 – 2 492 836
13 listopada 2015 08:37 → 13 listopada 2015 09:25, 100 wpisów
Majpan...Ż.y.d.z.i uwielbiają Polskę, bo tu nikt ich po ryju nie leje na pierd... i poniżanie innych
jeszcze nic nie znaleźli, a juz o złoto z pociągu hitlerowskiego się upomnieli pierwsi
oczywiście slawetny antysemityzm majpana to jedno, ale że jest nieDouczony to już zupełnie co innego.
Nie będę rozwijać tematu - KTO SIĘ orientuje, ten wie....o co mi.chodzi (dot. jedynie wspomnianego aktualnego tu tematu)
Zinkam, powodzenia Porządnym Ludziom! Pa.
Nie będę rozwijać tematu - KTO SIĘ orientuje, ten wie....o co mi.chodzi (dot. jedynie wspomnianego aktualnego tu tematu)
Zinkam, powodzenia Porządnym Ludziom! Pa.
W d...pie z TS dziś gramy w UK
Dzisiejszy Szacowany EuroMillions
91 milionów f
Dzisiejszy Szacowany EuroMillions
91 milionów f
nie da sie qurwa zaraz im to oddam do ch u ja za 5 w multi qurwa leszcze tees
kondi ..polityka ..nie chodzi grac TS ..tylko wyłudzi od naród i ma co niz graC to jest samobuja
Założę się że jedynaczka
córa jakiegoś czerwonego gostka co to krzyżykiem podpisał lojlkę.
córa jakiegoś czerwonego gostka co to krzyżykiem podpisał lojlkę.
Majpan chciał bym podyskutować o mafiozach i przygłupach szpiegowskich co mnie szpiegowali i poco ? to co pokleiłem ostatnio to jestem w szoku
miałem 7,10 z przodu myślałem o qurwa 6 w lotto będzie...patrza a tu qurwa 2
ale cep
wczoraj miałem przeczucie, dzisiaj nie mam za to sniło mi sie chyba ze 20 snow
majpanie ..isc juz mafioso kontakty ooto liczby ..a tu nie mówisz ..to nie ..to ja idoom tam do kitchen ..mam cie w du..e czata...
krzysio ty iść do kitchen zrób rewolucje jak geslerka uipichć co dobrego zjedz i podaj paftemu numerki na dziś i ...dziiiddaaa
cola
Nie będę sukcesów tu opisywał bo jeszcze niektóre stare panny szlag trafi
Nie będę sukcesów tu opisywał bo jeszcze niektóre stare panny szlag trafi
majpanie ..ty nie trafiłes TS ..bez kasa ,,i co nie mozesz spotkać >>L ..barbi
Majpan czyli żadne----ja miołek 5 w multi i pomału patasfianom to oddaJE ale jak sie wqurwie to bachne 6 w lotto albo 5 w mini,albo kaskadera12,albo multi 10 do wyboru do koloru------JAROSŁAW polske zbaw
majpanie ..ja nie wiem ..nie lubie patrzeć rura ..barbi moze wziąć metrówka i mierzyc twój
kondi..u mnie dziś silna 22
zastanawiam się czy nie będzie parki 22-25?
zastanawiam się czy nie będzie parki 22-25?
22 rzeczywiscie mocna...zalega tez 53, ale dziwnie usilnie pchają sie u mnie 60-ki i 70ki a moja parka na najblizszy czas to 31,69
u mnie do 20 to prawie nic nie ma....od 22 potem to dopiero 30,32 lub 31 lub 30,31,32 a potem juz tylko wysoko, bo 53 i 60-80
a ja z wczora tylko 50 zeta miołem 3 gwiazdki na kalendarzu świątecznym co ja za to użyje eh
ULALA 69 widzi ci sie no no przepraszam musialem bo bym sie udusil
ale qurwa nie dadzą chociaż 1 większej wygranej tylko tak ścibiolm squ......
cola..wczoraj mnie Janosik ochrzcił cytuje babcia ula..stara baba...więc nie pzrystoi mni myśleć o 69
majpan, Tobie to by sie taka przejażdżka pprzydała:
https://www.youtube.com/watch?v=KUOhpQDDME4
https://www.youtube.com/watch?v=KUOhpQDDME4
Dla mnie wiek nie ma znaczenia...i swoich lat sie nie wstydzę..ale żeby być taki wredny w stosunku do kobiet...to Janosik pomylił nicki
6 i 9 jest moze faktiko 69 do tego cos tych 65 66 67 68 71 74 od 2 kuponik
kondi ..ty znasz drapka profil ..ile bella kasa ..nie rozumiem ..
3,31,73
Równiuteńki tysiączek.
Dzis piatek 13stego