Wpisy 2 490 614 – 2 490 713
11 listopada 2015 11:31 → 11 listopada 2015 12:15, 100 wpisów
jo też bym kaj pojechoł zarobić co na pare miechów ale na razie nie za jakiś czasbo w polandii to jest masakr-mom 560 zeta /R/ a dostałem 330 zeta o szczegółach nie gadaM
umiem b. dobrze siedzieć w domu i nic nie robić no może filmy oglądać...to chyba wystarczy??
no to lepiej nie twórzmy bo jeszcze rozpadnie się DFE i co będzie ??
lewy U mnie w piwnicy:wino wieloowocowe,nalewka z Aronii na spirytusie,nalewka z pigwy,wino z czerwonego winogrona
W Polandii
Tak źle?
Czegoś nie kumam my takie cwaniaki najmądrzejsze w świecie i jest źle?
Tak źle?
Czegoś nie kumam my takie cwaniaki najmądrzejsze w świecie i jest źle?
Majpan to nie o to chodzi......chodzi o to , że w rządzie są większe cwaniaki i oni nie daja nam nic..
kurczę powiem Wam, że to przerąbane być nie tylko mądrym ale i przystojnym ..
saltosiu nie dość że mądry jesteś to jeszcze zajebiaszczo przystojny
jaki egoista? jest do wyboru 80 liczb a ty mnie nazywasz egoistą?
Lila przyjdzie na niego czas póki co idzie zima na wiosnę będę szukał
Cześć wszystkim w tym uroczystym dniu. W uroczystym dniu 11 listopada część i chwała bohaterom narodowym którzy za wolność ojczyzny dalio właśnie życie i tym którzy są wśród nas, na zawsze w naszej pamięci. I to de tego ważne słowa dodam kluczowe Bóg, Honor I ojczyzna. Pan prezydent jak zawsze bardzo dobre przemówienie, to jest to to jest właśnie to, elegancja i wizerunek pokoju. Dobrze jednak wybrałem w tym i drugim przypadku. A wy co powiecie ? Idę oglądać w TV dalszą cześć uroczystości.
Multi Multi 21:40 1/5
Mini Lotto 0/5
Ale lipa może jeszcze dzisiaj coś będzie lepszego w Mini Lotto, bo mam ważny kupon jeszcze na jedno losowanie.
Mini Lotto 0/5
Ale lipa może jeszcze dzisiaj coś będzie lepszego w Mini Lotto, bo mam ważny kupon jeszcze na jedno losowanie.
pijmy pijmy kochani za dobro i wolność i lepsze jutro i wygraną wolności i niepodległości.
Nie dla wszystkich dzień 11 jest szczęśliwy w odrużnieniu z dniem 11-9-2001
Dzień dobry, mamy nowy Rzad, uroczystosci 11 listopada mamy, cieszmy się
odrodziła sie wolna Polska a w Polske dno i wodorostyi co z tego ze się odrodziła.Cyrk jak co roku,jedno i to samo
Hartge a może Ci sie podobają te uroczystości ze względu na wojskowych,?Cza było iść do wojska
Polska ma 18 armię na świecie cieszmy się
se zjem...a co..