Wpisy 2 490 327 – 2 490 426
10 listopada 2015 22:19 → 10 listopada 2015 23:14, 100 wpisów
megamocny..i pewnie zginął na wojnie..........bo spadł z wieżyczki w Oświęcimiu po pijaku
jutro trzeba sie lepiej postarac i bez pudla juz
apeluje do liderow tabeli
apeluje do liderow tabeli
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - padło 1 x 1 000 000 zł
nie ,zdezerterowal do ruskich i wrocil do domu, splodzil jeszcze 2 dzieci
umarl w 65
umarl w 65
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 133 940,30 zł
na jutro wysłałem (dwa razy) EP 5,9,20,28,35 - 3 dwa dni nad tym myślałem
wszystko zalezy ktory odcinek na wspolnej dzis obejrze najnowszy
Pasco - szukam w necie informacji na temat bilansów spółki TS. Nigdzie tego nie ma. Heheh - w związku z tym trzeba będzie opłacić korespondencyjnie opłatę sądową i poprosić KRS w Wa-wie o przesłanie rachunku wyników i bilansów za 2-3 lata wstecz. Ale przy okazji natknąłem się na bardzo brzydkie komentarze / dotyczą wpisów z 2013 roku / dotyczące stronki Multipasco. To chyba konkurencja - oj brzydko brzydko.
Klikam do tych co piszą takie głupie teksty - zostawcie stronkę Multipasco w spokoju.Wszyscy tutaj fajnie się bawimy.
Klikam do tych co piszą takie głupie teksty - zostawcie stronkę Multipasco w spokoju.Wszyscy tutaj fajnie się bawimy.
multipasko jest the best
z tako stronko wiem ze wygram miliony jeszcze, dzien po dniu
z tako stronko wiem ze wygram miliony jeszcze, dzien po dniu
11: niebieska kreska z IP: 87.206.198.* (2013-09-24 08:00)
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.
HYDE PARK wpis 527 260 str.139
Proszę uważać na portal multipasko odnoszący sie do gier totalizatora.Zbierane sa tam dane o użytkownikach a następnie w brzydki sposób wykorzystywane.Jedna z użytkowniczek o nicku pięknaja ujawniła nasza priv korespondencję iż zostałam sprzedana do b u r d e lu i całe tamtejsze towarzystwo miało niezła pożywkę przypominając w niewybredny sposób kim jestem.Zakładam,ze ta osoba śmiga na rożnych nickach.
HYDE PARK wpis 527 260 str.139
nie miliard w srode i sob ale miliard w pon rano wiecz, wt rano wiecz...
oj bo nie pójdę ......sprzedana do burdelu ? opowiedzcie jak to było
jocia - założyłem stronkę na forum dotyczącą kto jest kim w TS - już po godzinie szperania w necie głowa mnie boli
dzis typowanko przy skrillex 8, nieskonczenie dobry 80 i boska 77 muza 4
oj czemu dopiero teraz zauwazylem
oj czemu dopiero teraz zauwazylem
opowiadajcie o tych burdelach bo chce w grudniu isc w gdansku
chlopcom z nadwago i duzo iloscio tluszczu tak nie rosnie bo za duzo zenskich hormonow
oj czemu ja zawsze jestem takim grubaskiem
oj czemu ja zawsze jestem takim grubaskiem
masakra - jeden z wątków prowadzonych przez dziennikarzy w 2012 roku
W maju z fotelem prezesa pożegnał się Sławomir Dudziński i od tamtej pory to stanowisko pozostało nieobsadzone. Jeden konkurs unieważniło Ministerstwo Skarbu Państwa, do kolejnego wystartowało aż dziewięciu kandydatów. Przez ten czas spółką kierował wiceprezes Piotr Kamiński.
Szpil aktywnie walczył o fotel prezesa Totalizatora. Do mediów wysyłał sygnały, że to on jest faworytem i że ma poparcie polityczne. Według "Wprost" chodzi o dawnych członków gabinetu politycznego ministra Aleksandra Grada, którzy znani są z tego, iż działają na styku biznesu i polityki oraz że grywali w piłkę nożną z Tuskiem.
Szpil wynajął firmę PR
Jednocześnie Szpil wynajął firmę PR-owską Garden of Words, która aktywnie pomagała mu promować się w mediach. Przedstawiciele agencji zapraszali dziennikarzy na spotkania z wiceprezesem i zachęcali do przeprowadzania z nim wywiadów. Jak dowiedział się "Wprost" bezpośrednio w samej agencji, jej klientem nie był Wojciech Szpil - osoba prywatna, ale Wojciech Szpil
W maju z fotelem prezesa pożegnał się Sławomir Dudziński i od tamtej pory to stanowisko pozostało nieobsadzone. Jeden konkurs unieważniło Ministerstwo Skarbu Państwa, do kolejnego wystartowało aż dziewięciu kandydatów. Przez ten czas spółką kierował wiceprezes Piotr Kamiński.
Szpil aktywnie walczył o fotel prezesa Totalizatora. Do mediów wysyłał sygnały, że to on jest faworytem i że ma poparcie polityczne. Według "Wprost" chodzi o dawnych członków gabinetu politycznego ministra Aleksandra Grada, którzy znani są z tego, iż działają na styku biznesu i polityki oraz że grywali w piłkę nożną z Tuskiem.
Szpil wynajął firmę PR
Jednocześnie Szpil wynajął firmę PR-owską Garden of Words, która aktywnie pomagała mu promować się w mediach. Przedstawiciele agencji zapraszali dziennikarzy na spotkania z wiceprezesem i zachęcali do przeprowadzania z nim wywiadów. Jak dowiedział się "Wprost" bezpośrednio w samej agencji, jej klientem nie był Wojciech Szpil - osoba prywatna, ale Wojciech Szpil
Podejrzenia budzi także umowa na przeprowadzenie dla Totalizatora Sportowego cyklu imprez letnich, w której zawarciu pośredniczył Dom Mediowy ZenithOptimedia, a wykonanie tablic zostało zlecone firmie A&P Brands, handlującej... konfekcją odzieżową. Okazuje się, że prowadzą ją znajomi prezesa i firma ta sprzedaje również Totalizatorowi powierzchnię reklamową m.in. na ekranach w autobusach. Jak pisze "Wprost", w praktyce oznacza to, że przez A&P Brands przechodzi duża część budżetu marketingowego Lotto.
Ani ze strony rady nadzorczej, ani resortu skarbu nie doczekaliśmy się reakcji na ujawnione nieprawidłowości. A Wojciech Szpil osiągnął swój cel i został szefem Totalizatora Sportowego.
Ani ze strony rady nadzorczej, ani resortu skarbu nie doczekaliśmy się reakcji na ujawnione nieprawidłowości. A Wojciech Szpil osiągnął swój cel i został szefem Totalizatora Sportowego.
lelek nie rób scen.. c'est la vie wszędzie jest tak samo w państwowych spółkach
dwanscie 5tek w calej Polsze to mnie niepokoi, cos slabo trafiajo