Wpisy 2 487 432 – 2 487 531
8 listopada 2015 01:11 → 8 listopada 2015 01:56, 100 wpisów
Rudy jak ty gówno wygrałeś i tak samo ciśniesz blefy z tymi autami,kasą.
Co ty chcesz się dowartościować(?)
Co ty chcesz się dowartościować(?)
Rudolf-Skoro jesteś taki potentat,to po co grać???Załóż BANK!Jak będziesz miał konkurencyjne oprocentowanie-będę Twoim pierwszym Klientem
3,11,22,33,44,55,59,66,70,77, 16,23,30,32,37,73,74,75,76,80, 10,14,25,27,40,57,63,71,75,77...............
vasil nie wymadzaj sie bo zazdrosc dupe ci sciska !!!!!!!!pochamój sie koles
naucz sie pisac madrze i nie zazdrosc innym !!!!! wez skoczka i lulu uciekaj bo nudny jestes
paczkiewicz ..moje zdanie ..ja nic nie lubie wzieta drapek ..czyli mozliwe ..nie ma nic cos wygrane ..szkoda kasa ..
ha ha ha Zgadzam się z Vasilem , ma rację.Człowiek który ma pieniądze nie zajmuje się graniem w lotto. A hasełka pomogę , śmieszne są
great typer tez madzysz sie daleko wam do mnie ale luz .pozdrawiam przegranych
Rudy to ty idź lulu bo mam wrażenie że ty tu próbujesz się dowartościować.
Grasz w lotto,masz 8 miliardów 'masz' i wysyłasz oho tym razem nie 250 tylko 2500 kuponów.
Zainwestuj w słownik drogi człowieku.
I już się nie rozsmieszaj xD
Grasz w lotto,masz 8 miliardów 'masz' i wysyłasz oho tym razem nie 250 tylko 2500 kuponów.
Zainwestuj w słownik drogi człowieku.
I już się nie rozsmieszaj xD
rudi , zgadza się wiem co mówię, bo marzyłem, jak pracy nie miałem przez jakiś czas i nawet nazwałbym to obsesją, rysowanie swoich mapek itd. 5 trafiona w dużego zachęciła. Teraz mam dobrą pracę ,którą lubię i nie puszczam kuponów. I patrzę obiektywnie
Założe się że nawet nie masz swojej fury w realu.
Bo w swojej podświadomości jesteś miliarderem xD
A w realu (?)
Bo w swojej podświadomości jesteś miliarderem xD
A w realu (?)
rozumiem ciebie i nie blefuje ,gram dla pasji nie dla kasy a kazdy potrzebuje wsparcia badzmy ludzmi i nie wyzywajmy sie na wzajem to do niczego nie daży!!! jakiego dilera vasil oczym piszesz?
Vasil kwestia potrzeb
no ale ok
rudi ja czekam na propozycję ale warunki nie tutaj
no ale ok
rudi ja czekam na propozycję ale warunki nie tutaj
Vasil..mowisz ze masz auta ferari albo juz kupione w salonie ..jak pisałeś twój temat ..ja mysle ..nie jest prawda
Gdybym miał dużą kasę to na pewno bym nie topił pieniędzy w wysyłanie ogromnej ilości kuponów , tylko dał pieniądze jakiemuś biednemu dzieciakowi, bo pasja cyferkowa może być zgubna. Człowiek który ma pracę, którą lubi i która mu przynosi dobre dochody nie potrzebuje się podkręcać graniem w gry hazardowe.
chyba że niezaspokojone żądze mieć coraz więcej- ale do szczęścia to nie prowadzi
Skoro on ma Bugatti za 20 milionów (Chociaż ten samochod takiej ceny nie ma) To ja jestem głównym dyrektorem nasa i latam rakietami
Wysyłasz kupony po 2500 sztk oks ,mówiłeś że wygrałeś 7/7 z ogromną stawką ,spoko pokaż skan.
Taką jaką się lubi to dobra praca takajaa
prawda zgadzam sie z toba ..... szczescie to słowo ale przydaje sie w zyciu a liczby to hmmmmmm cos pieknego w oczach ludzi
Też mogę wejść na jakiekolwiek forum i gadać że jestem miliarderem.
I nadal grać w lotto pod pretekstem 'pasji' xD
Każdy z nas wtedy jest miliarderem i ma po bugatti okej Rudy?
I nadal grać w lotto pod pretekstem 'pasji' xD
Każdy z nas wtedy jest miliarderem i ma po bugatti okej Rudy?
nie ok vasil nie uda sie tobie mnie zmeczyc ,lepiej nie pokazywac,pieniadze to nie wszystko kolego
Jeszcze nie słyszałem o nikim takim co ma przeszło 8 miliardów i gra w lotto.
x-java-applet - ściągałam instalowałam i gooowno poczekaj raz jeszcze spróbuję
Właśnie nie kupisz sobie za pieniądze szczęśliwej rodziny , zdrowych dzieciaków, a na odjazdowe samochody ewentualnie zgrabne laseczki można przyciągną, ale czy można kupić ich miłość? wątpię. I nie ma się też co chełpić bo wystarczy niezawiniony błąd na drodze i piękne autko zamienia się w złom i tylko miejscami widać błyszczący lakier.
Pozdrawiam Paskowiczów. Dobranoc.
513...nie java ...przegladarka nie wskakuje.. tylko adobe ..to jest wideo wstyczka
To dobrze że minęło, bo niektórym to zostaje do starości