Wpisy 2 486 843 – 2 486 942
7 listopada 2015 16:51 → 7 listopada 2015 17:22, 100 wpisów
Dusia aż ciekawam co ty na to???dusia jak nie dziś to jutro na 14,.,...mówie ci...
Hej wlasnie wysłałem Keno na 9 liczb na 30 losowań z maszyny
ok spadam na teleexpress..własnie karetka jedzie słysze...ale w takiej mgle to wsio możliwe...u mnie już normalnie jak w tym horrorze "mgła" już chyba ze 4 dni mgła nie odpuszcza...
wizard zaniam się zmyje co tam masz w pewniaczkach...cwaniaczku...
to jakie by tobie pasowało auto wizard? no problem syrenka warszawa tez?
syrenka z silnikiem porszaka 700km pasowało by 3,2 do setki 380 max
co? o kurcze rudi ja mam starego grata wymienisz???
oo Brjan ty taki bogacz ciągle wygrywasz nie stać cię na nowego???
nie aLE JESTEM PASJONATEM WARTOSCIOWYCH AUT I TO CO MI SIE SPODOBA TO MAM PROSTE,
KOMISU NIE MAM ALE MAM KASE I GRAM DLA PASI ,MOZE TO WARTBURG Z SILNIKIEM OD DODGA 900KM ,sorki
niewierny Tomaszu, teraz juz za pozno
blogoslawieni ci ktorzy nie widzieli a uwierzyli
blogoslawieni ci ktorzy nie widzieli a uwierzyli
dobry zart vasil
1400km kolor mosiadz widziałes takiego kiedys wogle
1400km kolor mosiadz widziałes takiego kiedys wogle
Rudi mówisz , że 23 melony hm...można i tak. osobiście inwestuje inaczej.
ale lepiej oszczedzac multusia bo nam zaczno oszukiwac gre i utrudniac
w sumie można się zabić na kilka sposobów, niekoniecznie na drogim sprzęcie
mam serce i jestem człowiekiem jak kazdy a pieniadze to nie wszystko
Rudi....no tak...hm... tak można powiedzieć jak się nie ma problemów związanych z długami czy kredytami. fajne życie.
Bugatti super sport jest za 7 milionów drogi kolego + akcyza za dozwolenie do ruchu i rejestr to max 10 milionów.
Więc co ty mi tu wciskasz
Więc co ty mi tu wciskasz
Serce jako organ mamy wszyscy ale co pod kopułką to różnie z tym bywa . dlatego nabijamy kase TS-owi
posłuchaj vasil mam edycje w jednym egzemplarzu nie znasz sie to nie sprawdzaj w sieci
a to nie lepiej kupić sobie 5000 tyś np. Renaul Megane? i codziennie innym jeździć...
np. ot taki hojny gest. całe osiedle jeździ fiatami panda...ba osiedle cale miasto..wspieramy nasz przemysł.
Ja MB W 203 163 kucyki ale w przyszłości zmiana koła na sprężarce i coś około 200 koników będzie. i pali 10 lpg ale chyba zamienie na klasyka MB W 124 coupe.
lasek wyrywać na auto nie musze. a i pogoda w Polsce nie zbyt ciepła klimatycznie
ale jakby się znalazł jakiś dobroczyńca to chętnie podeśle numer konta. z tym , że po wpłacie 10 procent wpłacam na rzecz charytatywną.
ja mam tez cele dobre z zyskiem i wspieram kazda instytucje charytatywnie