Wpisy 2 484 889 – 2 484 988
5 listopada 2015 14:51 → 5 listopada 2015 17:55, 100 wpisów
torsanie ..a ty jeszcze uczyć w maturze ,,a czemu nie masz nic nowego dzieje ani ciekawy
Jak jadę to skuter jakoś zwalnia zdarza się ja nie wiem coś dziwnie to wygląda. A świeca była i akumulator wymieniane. Ja się tam nie znam jak może być przyczyna ?
kasiakot co to za pomysły na przeciwko plebania, kościół a obok kaplica byłego kościoła starego i cmentarz.
Krzysztof c ja jestem po tej własnie uczelni, chodziłam w Płocku, ale pozniej był UW w Warszawie, i kilka podyplomowek. Życzę ci powodzenia w nauce. A na pierwszy samochód trzeba szukać od jakiegos znajomego, pierwszego właściciela na chodzie. Jak będzie stary samochód to trzeba w niego ciągle wkładać kasę. Życzę ci szcześcia na studiach i powodzenia u dziewczyn
Ja tam na razie mam spokój jestem na zasiłku i jadę jako bezrobotny odhaczyć się 10 listopada w urzędzie pracy i kasak niedługo wpłynie na konto. Oby tylko żadnej pracy mi nie przedstawili bo odmówię.
krzysztof c ty tak nie pisz, bo jak cie podchrzanią do urzedu pracy to cofna ci zasiłek jeszcze.
Dziękuje a co powiesz o moim wyborze administracji ciężko będzie pozaliczać ? Aha mam do robienia zadania w Włodku takie z technologii informacyjnej pewnie kojarzysz ? Porobiłem prawie wszystkie i takie dwa testy do zaliczenia jak pan mówił w jednym 89% a drugim 92% czyli mam zaliczone prawda ?
Nie o to chodzi ja chcę pracować ale teraz mam szkołę na głowie. A w tym rzecz ,że jak starałem się o jakąś prac to nie było ot cała sprawa i sytuacja bo żadna praca prawie nie hańbi jak to się mówi.
krzysztof administracja jest cięzkim kierunkiem, duzo jest do wkuwania, ale do ogarnięcia. A informatyka to najmniejszy pikus, każdy zdawał. Gorzej z innymi przedmiotami. Raczej ciężko
krzysztofie CCCp ..co to jest praca czy wiesz wiecej ..a jak pózniej bedzie stary np 40 lat ..ty czujesz nie interesuje chodzisz do pracy czujeszcze jak zmeczony i wyobrazac twoja niunia
krzysio jak masz pisać bo nie wiem jakiem to proszę nie pisz wcale.
krzysztofie CCCP ..a patrz u ciebie twój znajomy u ciebie ..ma problemy nudzony za cienko płaca praca
jakie to szczęście,że problemy z facetami,kasą mnie się już nie tyczą za co bardzo dziękuję
Ale co masz mi do powodzenia i na myśli ? To znaczy na przedmiocie z komputerami mówił na pan że wystarczy chodzić 100% i będzie 3 no widzisz. Aha a jak z historią administracji koszarzysz może to ? Ale to zawsze są studia niestacjonarne i płatne także chyba aż tak nie będą cisnąć jak jeden mówił ? Oczywiście wiedza też musi być i będzie.
mroko faraona czyli mam zaliczone to z Włodka rozumiem jak tyle % ?
Jakieś quizy i teksty tam były poprzerabiałem prawie wszystkie tam. A i muszę zrobić z wprowadzenie do filozofii pracę napisać na jakiś temat wybrany co pani podała. A z administracją to jaki całkiem nie jestem ciemny bo byłem 2 lata w Policealnym Studium Zawodowym, tyle że nie zdałem pisemnego i praktycznego egzaminu a potem w tym roku poprawiłem pisemny 58% a praktycznego nie 66% a trzeba mieć no 75% szkoda, zawsze by był kolejny papier i dokument. A jestem aktualnie Technikiem Agrobiznesu ale nie pracowałem jeszcze w zawodzie. Aha naszła mnie taka myśl też na własny biznes tylko z czym we wiosce. Mam lokal to znaczy mamy od drogi pusty bo jeszcze rodzice dzierżawią na sklep. Bym napisał jakiś biznesplan ale to w przyszłości może by coś z tego było. Albo wiedziałam jak w filmie taki chłopak miał pomysł dał i ten pomysł przeszedł i o tego co jest właścicielem korporacji dostał fundusze Z UE na rozwój mam szanse na takie coś ? Oglądasz Pierwszą Miłość o Radku mówię.
mrowko faraona
Krzysiu widzę,że się szykujesz na studia
Szukasz dobrej szkoły trójki na piękne oczy dają
Szukasz dobrej szkoły trójki na piękne oczy dają
Ja już chodzę 4 razy byłem na zjazdach.
marek33
Krzysiu ucz się ucz nauka do potęgi klucz >> tak lepiej pasi
Krzysiu ucz się ucz nauka do potęgi klucz >> tak lepiej pasi
marek33 tak na naukę nigdy za późno nawet dla tych co to im się wydaje,że mogą już wszystko
919...wiedziałem ty m77 ...zawsze mówisz >> czego chcesz<<< wiem tyle
krzysztofie cccP ..premier kopaczka ewka 4 lata pracowała i zarobiła 61 miliardów ..a wy co
krzysztof jak studia platne to znaczy ze maja nie wymagaC? żałosne,,,, jak taie podejście maja wszytscy studenci prywatnych uczeln to nie chcialabym sie leczyć u takiego lekarza , albo coolowiek załatwiac u takiego kogos kto distał dyplom bo płac za naukę.... MASAKRA!!!
sorelka >>> za komunizmu była ciemnota szkolona też znam i sam się przejechałem
SORELKATO WIDAĆ PO TYCH WSZYSTKICH TELETURNIEJACH ---że nawet podstawowych zagadnień wiedzy nie znają nie mówiąc już o histori czy matmie i polskim
wyzwolona młodzież lepiej zapłacić a resztę przebalować /imprezki/
938. JA ŻADNYCH nie chce mi się typować ani grać w nic - bezsensu wszystko i jeszcze raz bardzo dziękuję za uświadomienie tego faktu zacnemu towarzystwu
ale od czasu do czasu warto dać nauczkę by się za pewnie nie czuli
oj wiem,wiem podła wredna ale osobistych przykrych spraw się nie rusza ani rodziny
majpanie ..wiem ty nie trafiłeś ..a czemu chodzisz oszustwo gamoniom takie same jak amberd gold..czego ty zyc chwali i co
Czy jest z nami Janosik_2009
i czy mógłby sprawdzić pewną dziesiątkę
?