Wpisy 2 484 689 – 2 484 788
5 listopada 2015 13:15 → 5 listopada 2015 14:12, 100 wpisów
a ja próbuję się % dojepać i okazuje się że chyba nabyłam tolerancję
nie zabardzo zdeczka sobie oczko od spawania na swietlilem i boli
medea76 wesołą
no właśnie nie ma nikogo kto by towarzystwo rozbawił swoimi żartami
no właśnie nie ma nikogo kto by towarzystwo rozbawił swoimi żartami
czesc Paniom i Panom
to typujemy i czekamy...a oboki
to typujemy i czekamy...a oboki
dusia
medea76
medea76
Dziewczyny wlasnie mi cos przyszlo w pokrętnym umysle...podajcie 5 swoich liczb z zestawow jeśli możecie...chciałabym zrobić maly eksperyent przed losowaniem....
kasiakot by być wesołym żarty nie zawsze są potrzebne, niektórzy mają inne powody do takiego stanu ducha, niekoniecznie dla innych zrozumiałe.
krzysio
krzysio
to medea76 dusiu....zobaczmy czy oboki typu 8,32,45,73,..i ewentualnie z ciągu dusi 2,6 będą...ciekawa jestem jak daleko ewentualne oboki padna... to sa także mniej wiece i moje oboki z tego co widze...
nie wysyła sie wiec może nie będzie rzeczy typu "ominęli"... ja mam wyslane 9,46,73,79,i cos tam jeszcze nie pamiętam(nie zerkam w kupon ...na szczęście przed losowaniem hyhyhy)
te moje akurat wysłane i te co typuje w czarze par bo kilka razy nadziałam się nie wysyłając ich a padły
jakiś czas temu wyslalam oboki przed ostatnia chwila i 20 zeta trafiłam...ciekawe czy teraz będą, nie wysylam teraz ale jak się powtorzy, to będzie można zrywac oboki z typowanych zestawow częściej hahaha
mocca to podobny pomysł jak z liczbami na punkcie których jesteśmy nakręceni przez naszą podświadomość. Łazi za Tobą na przykład parka 71,73, wrzucasz raz, nic, drugi raz nic a jak robisz swojej podświadomości groźby karalne za jej nieudolność to oczywiście leci tyle, że dość często jeśli to możliwe w innej grze
krzysio przydało by się bo ze stacjonarnym po całej chałupce nie mogę łazić i dziur w ścianach mój chłopek mi nie pozwoli robić
medea76 dokładnie tak jest jak piszesz, doswiadczylam wiele razy....zatem
często padaja mi calymi ciągami w przeciagu 2 losowan w innych grach, a bardzo często i w pierwszych. Ostatnio 4 razy na sucho parki wytypowalam w mm:} a za 5 razem, wczoraj jak wyslalam, nic ahhahah.
Za to np. koleżance podalam na szybko przed losowaniem 6 liczb do gry i wygrala 200 zł...a ja nie mogę ustrzlic sobie, może moje szczęście jeszcze nie nadeszlo..
często padaja mi calymi ciągami w przeciagu 2 losowan w innych grach, a bardzo często i w pierwszych. Ostatnio 4 razy na sucho parki wytypowalam w mm:} a za 5 razem, wczoraj jak wyslalam, nic ahhahah.
Za to np. koleżance podalam na szybko przed losowaniem 6 liczb do gry i wygrala 200 zł...a ja nie mogę ustrzlic sobie, może moje szczęście jeszcze nie nadeszlo..
MOCCA albo jak odłożysz bo ileś razy nie wszedł ,ten akurat cały wleci
oj taaaak, tez się zalilam, wiele razy, ze wchodzą jak nie wysylam ...ale to przegięcie, nie wierze, ze nie ma sterowania.. bo wysylalam bardzo długo nie 3,4 razy, a naprawdę długo i w odpuszczone losowane cale 7 weszlo..przypadek-nie sadze
gdyby byo mnie stać na gre systemami, o w inne bym grala, jakos częściej pojawiają się obmyślone liczby np. mini i zagramaniczne
Cześć wam.
Co by nie pisać o liczbach to -20- za kilka chwil musi być wylosowane
chociaż zdarzyło się więcej
ciekawe czy jedna z parek : 9,14 ; 16,32 ; 73,79, ; 75,66 ...padnie
krzysztof_c
Majpan zgadza się...z pewnością JAKIEŚ wylosują
Majpan zgadza się...z pewnością JAKIEŚ wylosują
ja tak miałam z 8/9 z plusem 5lub 6 razy posyłałam, a jak przed wyjściem na szybko segregowałam bo myślałam że też nie wleci to weszło
Jak wyjechałem skuterem do dziadka znowu go odwiedzić, to patrzę a z dalszej odległości pana woźnego zauważyłem. Pchał taczkę na której miał kartony z gimnazjum, ale ja to wiem bo nimi rozpala w piecu wicie do palenia ma. No i porozmawiałem z nim przy okazji a on jest przeciwny obecnej przyszłej władzy. Mówi że patrz, zobaczysz co będzie a ty na nich głosowałeś, oj zobaczysz. A ja że jestem zadowolony z tego wyboru i będą zmiany i praca będzie.
to trochę i wina człowieka..gdyby być systematycznym.., może by zostać człowiek i nagrodzony
ciekawe jak tam torsanowi się wygrywa..
Jak dla mnie
to największym problemem jest tylko to ile Tosiek płaci za na przykład 5/10
reszta jest prosta.
reszta jest prosta.
krzysio paczałam na 13 ale nie zmieściło się wsio na kupon...mam 15??
dziś britney losuje
13 14 miało być...
musze sprawdzić bo wydaje mi się ze drugi zestaw miałam poprawny
I co powiecie,że spotkałem woźnego ?
no jak tu nie dostac ***ca jak ja wywaliłam 3 47 39 44 74 senne???
a dałam 5-ki
medusia
2 trafiłam ioboki
islandorka wyślij na kolejne!!
Cześć dziewczyny
mam na 2 już puszczone...
zmien 14,13 może się trafic
wyniki to gdzie
a jeszcze zylasta wieczorem...
2 484 566. Majpan 2015-11-05 (07:15)
-18-
Liczba -18- jest plusem
2 484 746. Majpan 2015-11-05 (14:01)
Jak dla mnie
reszta jest prosta.
-18-
Liczba -18- jest plusem
2 484 746. Majpan 2015-11-05 (14:01)
Jak dla mnie
reszta jest prosta.
ale nic to wypożyczyłam dziś ksiazki...jak obcykam co i jak to ts sie bój...z dziedziny liczb...
czesc dziewvzyny, ja nic nie wysyłam bo nie d ają mi wygrać łobuzy jedne
ja miałam 3/3 18 65 66...na pewniaki...
mrowka faraona akomu daja
paczem na kupon i nie wiem jak ja wywaliłam...25...?
mrowka faraona przyciśnij ich i sami będą za Tobą latać z cyferkami jak potrzebujesz
kasiakot... po ty nie typpojesz profil ..dodatkowo kłamczucha wymyślona twój rozumu lepiej lez w łózku
a mówiłam puszcze same senne...nie moge nie przeżyje...uje...
Pisze ktoś ze mną bo spadam na zawsze i nie wrócę może chcecie ?
Dopisano wyniki Multi Multi
03,07,10,14,18,23,25,27,36,39,40,44,47,48,49,50,52,61,74,76
Plusem jest liczba: 18
03,07,10,14,18,23,25,27,36,39,40,44,47,48,49,50,52,61,74,76
Plusem jest liczba: 18
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6550 zestawów od 888 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 6 700 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 14 766 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- hmmhmm - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
- Luck - koszt gry: 7,50 zł, wygrana: 144 zł = 19,20 x koszt gry
- Leszek97 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 388 zł = 15,52 x koszt gry
- ola292 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 916 zł = 9,16 x koszt gry
- myska30 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 122 zł = 8,13 x koszt gry
Idę zjeść wędzonego uda.
isla ..ty wiesz ..nie moze łatwo zyć TS ..i co teraz i co masz robiC