Wpisy 247 973 – 248 072
14 marca 2011 15:16 → 14 marca 2011 20:37, 100 wpisów
mirnam61>>
wybierasz układy z 21 liczb ?
No to, jednej raczej nie trafisz, choć... kto wie, kto wie ...
wybierasz układy z 21 liczb ?
No to, jednej raczej nie trafisz, choć... kto wie, kto wie ...

jakby ktos podeslal mi trzy pewniaki na maykon@tlen.pl to byłbym wdzieczny 

macie jakieś sposoby na typowanie, wykluczanie liczb? Bo coś na szczeście mnie opuściło
krzysiek.93.3.>>
Prawdopodobnie - prawie tyle ilu grających tyle sposobów grania
Niektórzy mówią o jakichś wyliczeniach matematycznych, ale z wielu wpisów /tu na czacie/ wynika, że jedną z lepszych metod jest kreślenie, że tak powiem "z czapki"...
powodzenia
Prawdopodobnie - prawie tyle ilu grających tyle sposobów grania
Niektórzy mówią o jakichś wyliczeniach matematycznych, ale z wielu wpisów /tu na czacie/ wynika, że jedną z lepszych metod jest kreślenie, że tak powiem "z czapki"...
powodzenia
robal_36 też tak sądze, i tak zrobie, systemy też sa dobre ale nie dla mnie

dawniej było wiecej wygranych w dużym, ekspresie i multi optatnio coraz mniej, czy to wina internetu? Setki osób puszcza takie same cyfry kupione z jakiś stron, a przecież nie ma systemu na 6/6 w lotto 5/5 w mini ani na 10/10 w multi. Jakby każdy puszczał inne cyfry to by to napewno inaczej bedzie, czy tylko tak mi sie wydaje?
krzysiek.93.3.
dawniej grało też więcej ludzi, a to - nie jest bez znaczenia, choć - nie tłumaczy wszystkiego
dawniej grało też więcej ludzi, a to - nie jest bez znaczenia, choć - nie tłumaczy wszystkiego

W sumie spotykam się dalej z ludźmi, którzy twierdzą, że pierwszy raz grają.
Pawcio>>
TAK - czemu nie, jednak można też założyć, że nie wszyscy, z którymi rozmawiasz, piszą Ci całą prawdę, nie ?
TAK - czemu nie, jednak można też założyć, że nie wszyscy, z którymi rozmawiasz, piszą Ci całą prawdę, nie ?

ostatnio znalazłem strone na której moźna kupić parke w multi która wejdzie w ciągu 10 losowań
tyle to ja też umie może zaczne na tym zarabiać
tyle to ja też umie może zaczne na tym zarabiaćPawcio>>
No wiesz, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że TU nie wszyscy - całą prawdę, zawsze prawdę i tylko prawdę

No wiesz, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że TU nie wszyscy - całą prawdę, zawsze prawdę i tylko prawdę

Robal36 z 20 liczb ale że dzisiaj jest dzień liczby pi to dorzuciłem jeszcze 3 bo 14 już była.
Liczba Ď to stosunek długości okręgu do długości jego średnicy, jest wielkością stałą i wynosi w przybliżeniu 3,1415... Ale dlaczego w przybliżeniu? Dziś jesteśmy w stanie obliczyć wartość pi do milionów miejsc po przecinku. Rodzi się pytanie: jakiego rodzaju to liczba? Wiemy, że jest bardzo bliska
22
7â 3,14 , ale nie ma tu równości. Bliższa jest wartości
355
113â 3,1415929203... , ale nawet ta liczba nie
określa dokładnej wartości.
22
7â 3,14 , ale nie ma tu równości. Bliższa jest wartości
355
113â 3,1415929203... , ale nawet ta liczba nie
określa dokładnej wartości.

co myślice o 65 i 67 na 22?
sie nie gniewam
a moze 45 i 47?
a moze 45 i 47?tzn na priv nie odezwie Ci sie -każdy sobie rzepkę skrobie ja ci dam pewne liczby na dziś to 5,75
a szkoda bo chciałem pogadać z nią o liczb może by uszczupliła rąbka tajemnicy.Dzięki andromeda ale jestem na odwyku mm
ja też chciałam z nią tylko pogadać-tak na privie o metodach tak o
...rozmowy chciałam o ten rąbek mi chodziło...odwyk mówisz a poleci 19 jeszcze
...rozmowy chciałam o ten rąbek mi chodziło...odwyk mówisz a poleci 19 jeszczeno nie wiem czy się nie skusić na te liczby.Trochę sie zawiodłem na Mag,szkoda
Witam! Mam do wydania 1000zł na MM i mam dylemat jak to rozegrać. Pomoże ktoś bardziej doświadczony?
pietrek001 a chce Ci się skreślać systemy czy po prostu chcesz wiedzieć jak zagrać na chybił tym pieniądzem- Pamiętaj dzisiaj Dzień Liczby Pi wszystko się zdarzyć może
No właśnie mam dylemat, typowałem do tej pory i wychodziło 5-6 z 10 już od liczenia mnie baniak boli i nie wiem co teraz zrobić, trochę wygrałem i trochę mogę przepuścić, ale fajnie by było usłyszeć jakąś podpowiedź.
pietrek001, weż wybierz 20 liczb z 40-stu...Zagraj systemem na 7 liczb typowanych z 20 na 100 losowań...Stawka wysłania takiego zestawu to 250 zeta...Dwa dni grasz i już nie będziesz miał problemu z tysiakiem

Nie na 100 losowań tylko 100 zakładów
Sorki...Przejęzyczenie...

Sorki...Przejęzyczenie...
myślałem o 6 liczbach i na maxa ile wlezie, ale już pewności nie mam
Pietrek001 jakbym miał za taka kasę zagrać to bym wybrał ze 30 pewnych liczb i rozrzucił je na jakieś 50 zakładów
Tylko ostatnio mi z tymi "pewnymi" coś nie idzie, jak wykreślę z pewniaków 20-30 zakładów to najczęściej cały zestaw bierze w łeb.
Jakie skreślić 4 liczby ;p ?
Wybierz 20-dzieścia z pierwszej lub 2 czterdziestki...

1000zł pietrek zostaw sobie na czarną godzine kryzysk nadchodzi,,przelej mi kase na konto umnie bedziesz miał pewne jak w banku

co myślicie o 5,22,67,71 ?
żarcik niczego sobie ale w tym nałogu to raczej niemożliwe. Myślę nad 6 albo 7 liczb, kupony na maxa tylko nie wiem z ilu zestawów liczby wybrać.
pietrek, a czy spytałeś się mamy czy możesz grać?
Bo wydaje mi się, że tu nie znajdziesz dobrych doradców!

Bo wydaje mi się, że tu nie znajdziesz dobrych doradców!

a ja proponuje pietrek001 abys zrobil 125 zestawow po 80 liczb
Czyli skreslasz 8 dziesatek nie powtarzajacych sie liczb i tak razy 125. Jedno jest pewne ze w 125 zestawach zawsze bedziesz mial 20 liczb
a jak Ci sie uloza to juz zalezy od szczescia jak tam poskreslasz
Czyli skreslasz 8 dziesatek nie powtarzajacych sie liczb i tak razy 125. Jedno jest pewne ze w 125 zestawach zawsze bedziesz mial 20 liczb
a jak Ci sie uloza to juz zalezy od szczescia jak tam poskreslaszhttp://www.youtube.com/watch?v=KVTbyXflrG4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UZkebX6NQy8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UZkebX6NQy8&feature=related

kup sobie coś porządnego za to po co masz to przegrac ? Tutaj każdy kombinuje jakby tu tego tysiaka wyjąc od TS za prawie minimalny wkład
Pietrek001 dostał od mamy po pupie i siedzi cicho.

Mirnam 61.Ty przynajmniej podajesz swoje typy,a reszta
cichociemni.
cichociemni.
Emerytka46 przecież tu o to chodzi żeby podawać swoje typy wtedy ktoś może coś sobie wybrać.jakbym miał ukrywać swoje typy to by mnie tu nie było, co to byłoby bez sensu.
emerytka jacy cichociemni 1,2,3,4,5,41,42,43,44,45 wysłałabyś bo ja tak ,i czm tu sie chwalić

Aga ja ostatnio gram takim systemem że mam 10 i te numery które wchodzą odrzucam reszta zostaje i w miejsce trafionych daje nowe i narazie to jakoś funkcjonuje
......... .

A ja na każdy dzień mam inny zestaw. Od jutra bedę grać bo do tej pory czasu nie miałam

Korn.
Od jutra rana będę podawał liczby do lotto- testu na Multipasko. Jeśli chcesz, to możesz je zamieszczać na swojej stronie.
Od jutra rana będę podawał liczby do lotto- testu na Multipasko. Jeśli chcesz, to możesz je zamieszczać na swojej stronie.
Dragon, Emerytka, moją matkę to możecie pozdrowić na Komunalnym Północnym! Co do tematu to zrobiłem jak zrobiłem, jutro powiem jak wyszło. I widzę że dowcipy niektórych z obecnych są "bylejakie" więc pewnie sobie nie pogadamy.
Wędrowca netowy ok tutaj wystarczy. Nie będą biegali stąd do mnie i odwrotnie. 

GRA +TU+ LUJE= TAKIE +GO+ JE+ SZCZE= NIE MNIAŁEM {KOTA}...
pietrek001>>
wyluzuj trochę
mało kto jednorazowo gra za tauzena i tyle
stąd założenie, że gada jakiś dzieciak - wiesz dla podpuchy szpanu i tak dalej - pobędziesz trochę - sam zobaczysz

pzdr
wyluzuj trochę
mało kto jednorazowo gra za tauzena i tyle
stąd założenie, że gada jakiś dzieciak - wiesz dla podpuchy szpanu i tak dalej - pobędziesz trochę - sam zobaczysz

pzdr
witam... przysnelo mi się chwile i mialem sen na ktorym pisze nz kartce liczby 6,44 byly jeszcze 2 ale nie pamietam nie wiem stawiac na nie???
Korn.
Jutro podam kilka liczb, a na następne losowania będę podawał więcej.
Jutro podam kilka liczb, a na następne losowania będę podawał więcej.
Robal36.masz rację,byłbyś wspaniałym mediatorem.
Kiepsko idzie mi to pisanie. Muszę pisać po kilka razy to samo, aby wpis dotarł na czat... .