Wpisy 247 953 – 248 052
14 marca 2011 14:31 → 14 marca 2011 19:32, 100 wpisów
torsan żartuję oczywiście
ciężko trafić 10/10 z tym bonusem, życzę wszystkim na forum, aby TSowi dokopali
ciężko trafić 10/10 z tym bonusem, życzę wszystkim na forum, aby TSowi dokopali
Dopisano wygrane multi multi
Zestawik liczb na wieczór. 3.7.8.9.12.13.14.28.29.30.39.40.41.55.56.57. 68.69.77.78.79
dzisaij znalazłem 2 zł to za to nadam i pewna wygrana

mirnam61>>
wybierasz układy z 21 liczb ?
No to, jednej raczej nie trafisz, choć... kto wie, kto wie ...
wybierasz układy z 21 liczb ?
No to, jednej raczej nie trafisz, choć... kto wie, kto wie ...

jakby ktos podeslal mi trzy pewniaki na maykon@tlen.pl to byłbym wdzieczny 

macie jakieś sposoby na typowanie, wykluczanie liczb? Bo coś na szczeście mnie opuściło
krzysiek.93.3.>>
Prawdopodobnie - prawie tyle ilu grających tyle sposobów grania
Niektórzy mówią o jakichś wyliczeniach matematycznych, ale z wielu wpisów /tu na czacie/ wynika, że jedną z lepszych metod jest kreślenie, że tak powiem "z czapki"...
powodzenia
Prawdopodobnie - prawie tyle ilu grających tyle sposobów grania
Niektórzy mówią o jakichś wyliczeniach matematycznych, ale z wielu wpisów /tu na czacie/ wynika, że jedną z lepszych metod jest kreślenie, że tak powiem "z czapki"...
powodzenia
robal_36 też tak sądze, i tak zrobie, systemy też sa dobre ale nie dla mnie

dawniej było wiecej wygranych w dużym, ekspresie i multi optatnio coraz mniej, czy to wina internetu? Setki osób puszcza takie same cyfry kupione z jakiś stron, a przecież nie ma systemu na 6/6 w lotto 5/5 w mini ani na 10/10 w multi. Jakby każdy puszczał inne cyfry to by to napewno inaczej bedzie, czy tylko tak mi sie wydaje?
krzysiek.93.3.
dawniej grało też więcej ludzi, a to - nie jest bez znaczenia, choć - nie tłumaczy wszystkiego
dawniej grało też więcej ludzi, a to - nie jest bez znaczenia, choć - nie tłumaczy wszystkiego

W sumie spotykam się dalej z ludźmi, którzy twierdzą, że pierwszy raz grają.
Pawcio>>
TAK - czemu nie, jednak można też założyć, że nie wszyscy, z którymi rozmawiasz, piszą Ci całą prawdę, nie ?
TAK - czemu nie, jednak można też założyć, że nie wszyscy, z którymi rozmawiasz, piszą Ci całą prawdę, nie ?

ostatnio znalazłem strone na której moźna kupić parke w multi która wejdzie w ciągu 10 losowań
tyle to ja też umie może zaczne na tym zarabiać
tyle to ja też umie może zaczne na tym zarabiaćPawcio>>
No wiesz, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że TU nie wszyscy - całą prawdę, zawsze prawdę i tylko prawdę

No wiesz, bo jeszcze ktoś mógłby pomyśleć, że TU nie wszyscy - całą prawdę, zawsze prawdę i tylko prawdę

Robal36 z 20 liczb ale że dzisiaj jest dzień liczby pi to dorzuciłem jeszcze 3 bo 14 już była.
Liczba Ď to stosunek długości okręgu do długości jego średnicy, jest wielkością stałą i wynosi w przybliżeniu 3,1415... Ale dlaczego w przybliżeniu? Dziś jesteśmy w stanie obliczyć wartość pi do milionów miejsc po przecinku. Rodzi się pytanie: jakiego rodzaju to liczba? Wiemy, że jest bardzo bliska
22
7â 3,14 , ale nie ma tu równości. Bliższa jest wartości
355
113â 3,1415929203... , ale nawet ta liczba nie
określa dokładnej wartości.
22
7â 3,14 , ale nie ma tu równości. Bliższa jest wartości
355
113â 3,1415929203... , ale nawet ta liczba nie
określa dokładnej wartości.

co myślice o 65 i 67 na 22?
sie nie gniewam
a moze 45 i 47?
a moze 45 i 47?tzn na priv nie odezwie Ci sie -każdy sobie rzepkę skrobie ja ci dam pewne liczby na dziś to 5,75
a szkoda bo chciałem pogadać z nią o liczb może by uszczupliła rąbka tajemnicy.Dzięki andromeda ale jestem na odwyku mm
ja też chciałam z nią tylko pogadać-tak na privie o metodach tak o
...rozmowy chciałam o ten rąbek mi chodziło...odwyk mówisz a poleci 19 jeszcze
...rozmowy chciałam o ten rąbek mi chodziło...odwyk mówisz a poleci 19 jeszczeno nie wiem czy się nie skusić na te liczby.Trochę sie zawiodłem na Mag,szkoda
Witam! Mam do wydania 1000zł na MM i mam dylemat jak to rozegrać. Pomoże ktoś bardziej doświadczony?
pietrek001 a chce Ci się skreślać systemy czy po prostu chcesz wiedzieć jak zagrać na chybił tym pieniądzem- Pamiętaj dzisiaj Dzień Liczby Pi wszystko się zdarzyć może
No właśnie mam dylemat, typowałem do tej pory i wychodziło 5-6 z 10 już od liczenia mnie baniak boli i nie wiem co teraz zrobić, trochę wygrałem i trochę mogę przepuścić, ale fajnie by było usłyszeć jakąś podpowiedź.
pietrek001, weż wybierz 20 liczb z 40-stu...Zagraj systemem na 7 liczb typowanych z 20 na 100 losowań...Stawka wysłania takiego zestawu to 250 zeta...Dwa dni grasz i już nie będziesz miał problemu z tysiakiem

Nie na 100 losowań tylko 100 zakładów
Sorki...Przejęzyczenie...

Sorki...Przejęzyczenie...
myślałem o 6 liczbach i na maxa ile wlezie, ale już pewności nie mam
Pietrek001 jakbym miał za taka kasę zagrać to bym wybrał ze 30 pewnych liczb i rozrzucił je na jakieś 50 zakładów
Tylko ostatnio mi z tymi "pewnymi" coś nie idzie, jak wykreślę z pewniaków 20-30 zakładów to najczęściej cały zestaw bierze w łeb.
Jakie skreślić 4 liczby ;p ?
Wybierz 20-dzieścia z pierwszej lub 2 czterdziestki...

1000zł pietrek zostaw sobie na czarną godzine kryzysk nadchodzi,,przelej mi kase na konto umnie bedziesz miał pewne jak w banku

co myślicie o 5,22,67,71 ?
żarcik niczego sobie ale w tym nałogu to raczej niemożliwe. Myślę nad 6 albo 7 liczb, kupony na maxa tylko nie wiem z ilu zestawów liczby wybrać.
pietrek, a czy spytałeś się mamy czy możesz grać?
Bo wydaje mi się, że tu nie znajdziesz dobrych doradców!

Bo wydaje mi się, że tu nie znajdziesz dobrych doradców!

a ja proponuje pietrek001 abys zrobil 125 zestawow po 80 liczb
Czyli skreslasz 8 dziesatek nie powtarzajacych sie liczb i tak razy 125. Jedno jest pewne ze w 125 zestawach zawsze bedziesz mial 20 liczb
a jak Ci sie uloza to juz zalezy od szczescia jak tam poskreslasz
Czyli skreslasz 8 dziesatek nie powtarzajacych sie liczb i tak razy 125. Jedno jest pewne ze w 125 zestawach zawsze bedziesz mial 20 liczb
a jak Ci sie uloza to juz zalezy od szczescia jak tam poskreslaszhttp://www.youtube.com/watch?v=KVTbyXflrG4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UZkebX6NQy8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=UZkebX6NQy8&feature=related

kup sobie coś porządnego za to po co masz to przegrac ? Tutaj każdy kombinuje jakby tu tego tysiaka wyjąc od TS za prawie minimalny wkład
Pietrek001 dostał od mamy po pupie i siedzi cicho.

Mirnam 61.Ty przynajmniej podajesz swoje typy,a reszta
cichociemni.
cichociemni.
Emerytka46 przecież tu o to chodzi żeby podawać swoje typy wtedy ktoś może coś sobie wybrać.jakbym miał ukrywać swoje typy to by mnie tu nie było, co to byłoby bez sensu.