Wpisy 247 756 – 247 855
14 marca 2011 12:34 → 14 marca 2011 13:21, 100 wpisów
ula wiosna to też masz ochotę na małe co nie co nie?trzeba łączyć przyjemne z pozytecznym
andromeda nie ale 5 dzieci jest 2 nad morzem,1 w górach 2 za granicą

andromeda nie ale 5 dzieci jest 2 nad morzem,1 w górach 2 za granicą
Gała tak pytam bo zazwyczaj żonaci tacy są rozmowni ale widzę że Ciebie po prostu roznośi energia i tak trzymać

andromedo>> ty tylko na łatwiznę.. pomyśl sama!!! a nie ***olisz na chat dyrdymały.. w tym czasie byś "może" coś wymyśliła

mag..a tak podajesz żeby każdy nic nie miał a Twoje było na wieszchu...dyrdymały i bzdury mitomania i urojenia....
jak mam liczby to je podaje czarno na białym bez sciemy w typowaniach albo granie u tczewa czy jakoś tak
mag dyrdymaly już Twoje nie chce-jesteś nie szczerą osobą a ja lubię tylko jasne dusze czyste i szczere mag

dobra stary wyrusza na mały spacer ze swoją druga połową,to ok 14 powinien być

mag wiem ze jesteś pod róznymi nikami naprawdę nie chcę od Ciebie nic,żadnych liczb żadnego nieczego nic!!
i jeszcze jedno dostałaś wczoraj 2 liczby nie potrafiłaś nawet ich wykorzystać , jesteś tępa jak obuch SIEKIERY!!!!!!!
nie , zawsze miałam i ma JEDEN nik... nie tak jak TY

nie , zawsze miałam i ma JEDEN nik... nie tak jak TY

giorgio z mag... sie znaja na rzeczy i znaja siebie
zastanawiam sie gdzie stachu jedzie
Andro
mag.. gra stałymi liczbami np:8,18,28 i do tego dokłada
60lub 70czy tez inne
a wiesz kto by Ci mógł najlepiej pomuc w mm
DAREK WITKOWSKI
jak małe dzieci

zastanawiam sie gdzie stachu jedzie

Andro
mag.. gra stałymi liczbami np:8,18,28 i do tego dokłada
60lub 70czy tez inne
a wiesz kto by Ci mógł najlepiej pomuc w mm
DAREK WITKOWSKI
jak małe dzieci

a ja woczraj trafiłam 4/6 i parke i 3/3 liczby u tczewa na dowód
Tępa strzała mag jestes
bez odbioru
Tępa strzała mag jestes
bez odbioru
a dobra już nie raz ktoś miał do mag ale podaje myli robi więcej szkód niż pożytku mam to mowie nie to nie a nie bzdury piszę i robi wodę z mózgu
wesoły ale ja tam podałam co typuje i to puszczam tez na dowód ze też znam liczby i jak cos to podaje poprstu a ni cuda na kijuuuuu z marsa wzięte
mag nie chce od Ciebie żadnych liczb ani mitomani nic już od Ciebie nie chce.....
Wesoły Ty jesteś jednak dobry człowiek dziękuje Ci za to

Wesoły Ty jesteś jednak dobry człowiek dziękuje Ci za to

no
mag..
mag.. nie wnikam ja tez jestem dory
ANDRO - USPOKUJ SIE bo
zamiast siedzieć cicho to za barzo szalejesz

spadam
mag..
mag.. nie wnikam ja tez jestem doryANDRO - USPOKUJ SIE bo
zamiast siedzieć cicho to za barzo szalejesz

spadam
Dariusza też pozdrawiam
Adaś
jak co wiosna
dobrze andromedo to teraz chodź idziemy na
tam dokończymy

Adaś
jak co wiosna
dobrze andromedo to teraz chodź idziemy na

tam dokończymy

andromedo jak ostatnio podałam Ci liczby, które wysyłałam i nic nie weszło 

Doberek.uuuuu jaka tu sielanka
ja właśnie wybieram się po kasiorkę do żółtego punktu nadawczo-odbiorczego.
ja właśnie wybieram się po kasiorkę do żółtego punktu nadawczo-odbiorczego.HARTGE no u mnie wczoraj cieniutko dziś wysłałam dwa zakłady swoje i dwa na ch-t

mala557 powiem Ci szału to nie ma drobnica w MM joker w piątek wpadł lotto nic i mini nic z soboty
a u Ciebie ?
a u Ciebie ?HARTGE w sobotę o 14stej 162zł w MM, a wczoraj już lipa, totalne dno

andromeda ja ci podam na 14-tą pewne liczby ,zagraj na pewniaki od 1 do 80.Będziesz miała 20 trafnych,ja tak gram
mala1438 wczoraj nic nie weszło o 22giej, nawet się ucieszyłam bo tzn, że TS nie spiskuje przeciwko Nam

Andromeda.Jak masz dziennie 4 razy przypływ gotówki
na Twoim "kącie" to się nie dziwię że na koncie masz zero.
na Twoim "kącie" to się nie dziwię że na koncie masz zero.
mala557 ja to skromnie dyszka z plusem na godz 14 a na godz 22 się zobaczy 

HARTGE ta stawka to przez pomyłkę wskoczyła
było przed 14stą i na szybko zaznaczałam liczby na kuponie i zamiast skreślić stawka x 1, niechcący zaznaczyłam x6, zapłaciłam za kupon 15zł, ale nie żałuję bo wygrałam 120zł
było przed 14stą i na szybko zaznaczałam liczby na kuponie i zamiast skreślić stawka x 1, niechcący zaznaczyłam x6, zapłaciłam za kupon 15zł, ale nie żałuję bo wygrałam 120zł

ale wymyśliła

stawką grałaś ? To tym bardziej