Wpisy 247 363 – 247 462
13 marca 2011 22:14 → 13 marca 2011 23:15, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
02,08,09,10,16,19,23,24,28,40,43,45,47,50,53,55,61,63,73,76
Plusem jest liczba: 02
02,08,09,10,16,19,23,24,28,40,43,45,47,50,53,55,61,63,73,76
Plusem jest liczba: 02
hm...2/7 z plusem....

dobry wieczor,
Spoznione najlepsze dla Wszyskich Krysi i Bozenek.
Gratuluje "trafionym"
U mnie 3z4 x 6
Spoznione najlepsze dla Wszyskich Krysi i Bozenek.
Gratuluje "trafionym"
U mnie 3z4 x 6
***a!
poniedziałek 3/10, wtorek 3/10, środa 3/10, czwartek 3/10, piątek 3/10, sobota 3/10, w ten dzień dziewczyna mi powiedziała, bym na ch/t puścił 2 zakłady mini i weszło 3/5 czyli 40zł wygranej. Pieprzymy o pewniakach, patrzymy w te posrane mapy, bawimy się w viltoma, w progresje, w zestawy liczb i co z tego? WIELKIE G..... a na ch/t ludzie trafiają sobie ładnie wygrywając małe i DUŻE sumy pieniędzy. Mapy robią z nami co chcą, nie my z nimi, kasa robi z nami co chce, nie my z nią... Trzeba ją kopnąć w d...
krzysiek

patrzę,analizuję,obliczam i co???g....o
wysyłam na rypał pies i w styczniu 8z10

patrzę,analizuję,obliczam i co???g....o
wysyłam na rypał pies i w styczniu 8z10

ja nie patrzę na mapy tylko czasami coś sama kreślę co przyjdzie mi do głowy lub gdy coś mi się przyśni z liczbami...ale i tak większość gram z maszyny
Zgadza się. Na chybił trafił jedna osoba trafiła 8/10 z plusem. I na co to wszystko?
jedynie mini lubię sama skreślić,,,a w multi ....może tylko na trafiła?
albo grać na ch/t albo na czuja na intuicję, bo mapa ładnie pokazuje liczbę która pada bez przerwy od kilku losowań, WOW! przecież ona wejdzie! i po losowaniu nie ma jej, przestała, tak samo inne schody liczb, albo przeplatanie się licz, pary co drugie losowanie, a intuicja idzie na bok. Rzucam mapy! Pie....le te farmazony graficzne!
i nic z tego ale to jeden z ładniejszych kuponików jedna liczba o jeden i było by suprer kasika 

A mówiłam ,że jestem nabuzowana zemstą
typowałam o 20.50 trzeba było zżynać
...ale tak prawdę mówiąc to kiepściutko tylko 2 szóstki w typowaniach 
typowałam o 20.50 trzeba było zżynać
...ale tak prawdę mówiąc to kiepściutko tylko 2 szóstki w typowaniach 
chyba, że jest tutaj ktoś kto patrząc na mapy i tworząc pewne własne mapy, czy statystyki potrafi dobrze typować trafne liczby. Co jakiś czas czyta się tutaj, że ktoś ładnie trafił, dobrze zatypował. Tylko na co patrzył, czym się sugerował??? Wtedy zazwyczaj jest cisza...
ciekawe czy ktoś ustrzelił bonusa?
krzysiek....a mało to gawędziarzy wiecznych wygranych
krzysiek....a mało to gawędziarzy wiecznych wygranych

kasika szkoda jak patrzyłem na kuponik i widziałem te 25 to taki żal że nie można przesunąć o jeden

dzisiaj wyslalem sobie 1 zakład 5 liczb - - - dostałem 4 powtórki, i co? 3/5! sam bym skreslal mialbym 0/5!
bella34>>
Jesli
dla mnie, to ja akurat kiwałem głową do wpisu krzysiek2783>> te "hmhmhm fsrmazony graficzne" 
a teraz odpowiedź do wpisu brzmi -
czasem krzysiek2783 czasem wpisu się kierował
Jesli
dla mnie, to ja akurat kiwałem głową do wpisu krzysiek2783>> te "hmhmhm fsrmazony graficzne" 
a teraz odpowiedź do wpisu brzmi -
czasem krzysiek2783 czasem wpisu się kierował

hosia, masz tak, że jakaś liczba, bądź kilka nie daje Ci spokoju i ciągle wzrokiem, myślą wracasz do niej, to ona pada w najbliższym losowaniu?
a jak mam 1/10 w typowaniach rano to zazwyczaj wieczorem jest z tego 4/10-5/10
robal ja
samą siebie jakby mnie niechcący w stronę
żółtej budy poniosło....tak z sentymentu i przyzwyczajenia
samą siebie jakby mnie niechcący w stronężółtej budy poniosło....tak z sentymentu i przyzwyczajenia

no wiem jedna liczba i obok tak mało brakowało do 5 ale i tak się cieszę pierwszy raz miałam 4 w mini dla mnie to już jest sukces jeszcze parę dni temu mówiłam do kolegi z pracy że plan mój jest taki 4 w mini bo jeszcze nie miałam a 5 w lotto ...teraz czekam na 5 w lotto

no chyba że nie będzie dyszki
to może wyślę z maszyny -1sztukę pukona
nieeeeee
już ten
kusi
to może wyślę z maszyny -1sztukę pukona
nieeeeee
już ten
kusijeżeli ktoś traktuje te gry na poważnie i nieustannie szuka sposobu na wygraną to jest z góry przegrany... nie na tym to polega... to trzeba traktować na luzie, z przymrózeniem oka - - i wtedy można się cieszyć grą, nawet jeżeli się cały czas przegrywa
bella34
noooo, jeden zakładzik, żeby nie powiedzieć - numerek J z uroczym "34", to bym NIE odradzał

noooo, jeden zakładzik, żeby nie powiedzieć - numerek J z uroczym "34", to bym NIE odradzał

majklasz masz rację
belciu, znam ten bol ( sam bylem matką
)
w piatek sie zarzekalem, ze rzucam MM i tylko Mini, ale w
tych budach to jakis magnes chyba maja.
)w piatek sie zarzekalem, ze rzucam MM i tylko Mini, ale w
tych budach to jakis magnes chyba maja.
dzięki hosia -jest wiele osób wokół mnie które szczerze dobrze mi życzą wiedzą jakie jest moje marzenie i to chyba pomaga w wygrywaniu

andromero>> dwa pewniaki miałaś podane na "tacy".. jestem bardzo ciekawa czy potrafiłaś je wykorzystać w swojej grze

każdemu są potrzebne pieniądze, a jeszcze bardziej umiejętność przeżycia każdego dnia w uśmiechu i szczerej radości gdy pieniędzy nie ma
no właśnie-marzenia- może ktoś się orientuje
ile kosztuje lot balonem?
torsan swoje czy z psa
ile kosztuje lot balonem?

torsan swoje czy z psa

pewnie nie!!! o 14,00 krzyczałaś jak oszalała, a teraz co milczysz!!!
kasika, a jakie jest Twoje marzenie, bo moim jest powrót do latania na paralotnii, bo światowy kryzys zmusił mnie do sprzedania sprzętu, by przezyć pieprzony miesiąc oraz marzenie by mieć własne mieszkanie... By było dosyć już bolesnych zdań najbliższej rodziny, pojebanego chytrego ojca mojej ukochanej i dość tego co nadal zniewala...
lot balonem kosztuje około 1000-2000zł za godzinę, zależy gdzie
bella34>>
to nie musi być jakoś szaleńczo... niewyobrażalne, drogie...
A taki lot awionetką możesz sobie chyba szybciutko załatwić -wrażenia, podobno, podobne...
to nie musi być jakoś szaleńczo... niewyobrażalne, drogie...
A taki lot awionetką możesz sobie chyba szybciutko załatwić -wrażenia, podobno, podobne...
Bella - jakies byly. kiedys 9z10, bylo juz kilka razy 6z6, 5z5
6z7 , 7z9 . ostatnio raczej gram na 4, 5 skreslen
6z7 , 7z9 . ostatnio raczej gram na 4, 5 skreslen
polecam bardziej lot motolotnią, albo paralotnią, a jeśli się chce przeżyć więcej czadu, to skok na spadochronie w tandemie około 600zł. Polecam jednak bardziej lotnie, paralotnie, czy lot szybowcem, można spokojnie długo polatać i to dość wysoko, a najpiękniejsze jest latanie wśród ptaków, choć czasami potrafią się wkurzyć, polecam 

moim marzeniem jest własne mieszkanie ,dom ...mam w sumie 3 dzieci sama wychowuję i wynajmuję w tej chwili mieszkanie martwię się co będzie dalej jak długo będę miała siłę i zdrowie a co jeśli nie podołam ...potrzebuję stabilizacji dla moich dzieci
krzysiek-dziękuję muszę poszukać w necie na ten temat
awionetka???mogłoby być ciekawie
motolotnia-chyba się boję
yapa- to nieźle
a jak bonus duży to 10 Cię nie kusi?
awionetka???mogłoby być ciekawie

motolotnia-chyba się boję

yapa- to nieźle
a jak bonus duży to 10 Cię nie kusi?krzysiek2783>>>> czy możesz opisać więcej swoich przeżyć ...
kasika
gratulki

kasika
gratulkimag niom jesli mozesz to podaj gg albo maila to tam sie odezwe
bylbym wdzieczny
bylbym wdziecznyBella - Powiem szczerze. jakos nie. Nawet jak jest duza kumulacja w Lotto to tez nie gram. (Ma sie te zasady he, he)
Dlatego tylko w MM tak jak napisalem i czasami Mini, ale to
(jak mowisz "na rypal pies" ) . Musze skontaktowac sie z Kornem
aby pogadac o jego stronce pod katem Mini.
Dlatego tylko w MM tak jak napisalem i czasami Mini, ale to
(jak mowisz "na rypal pies" ) . Musze skontaktowac sie z Kornem
aby pogadac o jego stronce pod katem Mini.
Dobranoc wszystkim
życzę samych proroczych snów z cyferkami w roli głównej

życzę samych proroczych snów z cyferkami w roli głównej

lot paralotnią za holem około 50-100zł, paralotnią z napędem 100-200zł, za godzinę oczywiście, choć na holu to zależy od termiki, motolotnią kosztuje około 50-150zł za około 15min ale dlatego że paliwa zżera. Awionetką to zależy, czy cessną, czy jakims sportowym dolnopłatem to około 200-500zł im więcej osób to taniej. Polecam każdemu odwiedzić przestworza, tam naprawdę zapomina się o wszystkim co złe, co trapi, tam człowiek się czuje jakby własnie wygrał w LOTTO
mag moge opisać...
krzysiu dziękuję za opis i cennik
muszę pogadać ze znajomymi
torsan-dobranocka

muszę pogadać ze znajomymi
torsan-dobranocka

Dopisano wygrane multi multi