Wpisy 2 473 552 – 2 473 651
22 października 2015 22:01 → 22 października 2015 23:57, 100 wpisów
2/5 mini, 2/5 i 3/10 Multi i multum oboków
jak tylko 5 liczb powtarza sie z tamtego czwartku no to sorry ale beze mnie
6/12 trafione emocje są, ale pewnie bez punktu kulminacyjnego, bo nie zagrane w realu
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
nie moge typowac nawet dychy na stronce bo wejdzie i mi bonus zniknie przed grudniem
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 910 000 zł
łizard dał 6/6, ciotka da 4 pierwsze i bonus pójdzie do drapka , a nagrodę za 10/10 dam jolce
Upss nic na bank jutro idę bende w tv
Nawet nie chcę na to patrzec- brak wygranych we wszystkim, wyśnionych liczb razem z obokami i obokami oboków dla Wszystkich, żeby TS już nie miał jak okantować
Dobranoc
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
łizard jutro zagram owe 6/6, jak jocia zostawi 4/4 to dycha gotowa
Kumulacja Lotto: 5 000 000 zł
jola nie ma się co smiać- czasem i taki cud może się zdarzyć
a pewnie że nie dam, ale reklamę na całe mp ci darmową zrobię
a pewnie że nie dam, ale reklamę na całe mp ci darmową zrobię
dobrze ze jutro piatek i wyplata, przytule z 2 kola, bedzie na gre
do odlotu jutro 47, pracy 33, 53 dzien wrzesnia
ale kto lubi wrzesien
ale kto lubi wrzesien
to już mam 7/7, a nawet 8/8
dziś po pracy kupiłem 1szt maxi kesza nr.23, wygrana była 20zł pod nr.15- ale żadnej z tych liczb nie wylosowali w mm....
dziś po pracy kupiłem 1szt maxi kesza nr.23, wygrana była 20zł pod nr.15- ale żadnej z tych liczb nie wylosowali w mm....
dobra dobra, jutro na te twoje liczby zrobię z totka swoją***ę
a na razie spadam
a na razie spadam
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/serbia-szef-panstwowej-loterii-odchodzi-po-skandalu-podczas-losowania/c8r79j?utm_source=onetsg_fb_paid_viasg&utm_medium=onetsg_fb_paid&utm_campaign=onetsg_fb_paidp
Zakupiłeś kupon(y) w grze Mini Lotto.
Twoje kupony:
Liczby: 4,14,16,28,30 - data losowania 2015-10-22 21:40:00
Twoje kupony:
Liczby: 4,14,16,28,30 - data losowania 2015-10-22 21:40:00
Cześć u mnie 1/1 i 2/2 a jutro coś będę musiał skreślić a;bo zdrapać bo mam wygrane Multi Multi z wczoraj 4/10 a dałem 10 zł. I gratuję polskim klubom Lechowi Poznań zwycięstwa a Legii Warszawa remisu z dobrymi drużynami oby tak dalej i awansu życzę obu klubom do 1/16 LE bo to ważne dla polskiego futbolu choć nie jestem kibicem ani jednej ani drugiej drużyny w Europie trzeba trzymać kciuki. A moim zespołem od około 10 lat jest Real Madryt tylko wkurza mnie że nie pokazują na TVP tylko na nc+ co to ma być i kto wymyślił się pytam ? A wy komu kibicujecie ? Kolejka dla wszystkich na zdrowie.
Dobra dobranoc i powodzenia abyście wygrali.
A na kogo głosujecie na PiS a wy ?
Oj za szybko napisałem, ja na PiS a wy ? Głosuje za zmiany a resztą rok minął pracy i na zasiłku jestem a co. I uczę się na wydziale administracji, na studiach niestacjonarnych.
jocia,potrafi podnieść ciśnienie,co?
krzysztofie CCCP ..ja wybrałem na wybory pana boga ..a wy w ziemie na pole
też wezmę na zagrychę