Wpisy 2 473 052 – 2 473 151
22 października 2015 14:26 → 22 października 2015 17:07, 100 wpisów
juz studenci sa w kraju i sie wyprzedali tak z funtem jest co roku o tej porze
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 900 000 zł
takie wałki to tylko u nas
przez rok jeszcze będą zbierać haracz z powodu głupiego bonusa
przez rok jeszcze będą zbierać haracz z powodu głupiego bonusa
,,WOW 520 typowań ,a pewnikiem ze 120 będzie wygranych kuponików od 4 trafień,,
NO i TRAFIŁEM może i ja będę wygranym wieczorkiem???
WYGRANYM gratulki przegranym POWODZONKA
NO i TRAFIŁEM może i ja będę wygranym wieczorkiem???
WYGRANYM gratulki przegranym POWODZONKA
Napewno wygrasz!
Nieda ci ojciec nieda ci matka
tego co da ci MULTI i ZDRAPKA
Nieda ci ojciec nieda ci matka
tego co da ci MULTI i ZDRAPKA
Księciunio
Nie życzy sobie liczby -80- przez 2-los liczby -67- przez 3-los
w wyżej wymienionych los. woli przynajmniej po jednej -66- i -79-
Na razie tyle
Nie życzy sobie liczby -80- przez 2-los liczby -67- przez 3-los
w wyżej wymienionych los. woli przynajmniej po jednej -66- i -79-
Na razie tyle
Toś trafil
Gdzieś słyszałem.
"Chcesz być szczęśliwy? To nim bądź"
Kapiszi?
Narka stara gitarka
"Chcesz być szczęśliwy? To nim bądź"
Kapiszi?
Narka stara gitarka
Dziś robię skok na bonusa ładne cyfry wychodzą a po losowaniu pochwalić się o odkryciu w liczbach
A tak na poważnie to bonus zliża się wielkimi krokami do 2 mln więc dopiero po przekroczeniu tej kwoty ktoś się nim zadowoli zapewne
na wieczór 4 zestawy:
1. 8,29,34,49,74
2. 1,6,33,49,63
3. 20,33,60,70,71
4. 1,5,6,33,71
Janosik 2009 jak myślisz ile wejdzie z każdego zestawu
1. 8,29,34,49,74
2. 1,6,33,49,63
3. 20,33,60,70,71
4. 1,5,6,33,71
Janosik 2009 jak myślisz ile wejdzie z każdego zestawu
Milan jeżeli masz parkę pewną na 100% to zagraj nią stawka x 100 albo 1000
A co jak Ci puszczą oboki tej parki
Krzysztof
nie pytam - doradzam, jak osiągnąć lepszą cenę, tu w końcu ok. 500 typerów miało swoje lepsze-gorsze, ale gratisowe
nie pytam - doradzam, jak osiągnąć lepszą cenę, tu w końcu ok. 500 typerów miało swoje lepsze-gorsze, ale gratisowe
Nie będziesz musiał ją sprzedawać za 50% ceny na allegro albo ceneo, czyli za 8 zeta, lepiej sam ją obstaw ze stawką jak jest taka pewna
z takim jednym klikam i niby pewne parki ma jak na razie nie pokazal jak dobrze wygrywa
Oj nie bądź Milan naiwniakiem, niejeden tu się chwali o tym ile to on nie wygrywa, ale nigdy tego jeszcze nie udokumentował
Pewnie Słyszałeś o liniach i bingo
Raz na dwa miesiące 7/10 ludzie tu w trafiają i niby wielkie siano wygrywają
Kto chce w końcu wygrać aniedokladac do interesu to liczby w profilu
Rrrooobbbeeerrrttt a jak Ci dzisiaj o 14 poszło, u mnie tylko 4/10
Rrrooobbbeeerrrttt Z CZYM DO LUDZI ja tam nic nie widzę ,ale zawsze POWODZONKA !
Robertos dzisiaj 1/10 coś TS wychujał ten Twój systemik
Pewnie system wyczuli i już nic nie ugra
qurwia szlag zwalił bten ts w***a walom dokumentnie ---2 zł w keno squrwyseno
żeby tego burasa pogrzmiło co ustawiA codziennie kantowanko w maszynach
po co kantowac jak zestawów jest 9 mln Co by nie bylo jak obstawisz 9mln to i tak TS bedzie na plusie
Witam wszystkich...
Jak tam typerzy???
Jak tam typerzy???
moze zwrot by przekroczyl wtedy 50% wydatków na to gówno bo obecnie to około 40% statystycznie
nie da sie qurwia wygrać ----jak nadaje to nima jak ino opuszcze jakiś zakład to qurwa wyłazi bawią się jak pies z kotem,kotek z myszką
chwala sie tym bonsem a czym tu sie chwalic,ze nikt nie wygrywa głównej wygranej.
ostatnio to nawet 10 liczb w pierwszej 30 Wiec moze oplaca sie wybrac 30 liczb i z nich wybierac Statystycznie w 40 powinno byc 10 liczb
o to chodzi teesowi by powqwurwiać i zarobić sioanka od gupiepo polaczka bociankanie grajta kabzy bykom nie dajta
Cześć, jestem nowym użytkownikiem na tej stronie Jak tam idzie wam typowanie?
ale to jest ewenement na skale światową ----nie dość że kantują tyle ludzi to jeszcze mamone za to biorą
Raz mi się udało trafić 8/10 ..ale oczywiście nie wysłałem , kreśliłem sobie tylko liczby na blankiecie. Twierdziłem że " a i tak nic nie wejdzie"
tak 8z10 trafia sie kilka razy na 9000 tys losowan statystycznie dla obejetnie jakiej 10
mi na razie 5 by zdygła 5/5w multi a najlepiej w mini/ bo nogi mam piękne nie jak u świni/
Teraz to nic nie wchodzi ..
Zwykle gram na 10 liczb , każdy mi mówi abym grał na 5/5 Ewentualnie systemem 12 skreśleń
Zwykle gram na 10 liczb , każdy mi mówi abym grał na 5/5 Ewentualnie systemem 12 skreśleń
cola tak to jest ustawione ze obojetnie na ile liczb by sie gralo zysk to 40% około
Gówno i tyle nalepiej grac cały czas na dane liczby a jak wpadnie jakaś duza wygrana warto zmienic je na inne