Wpisy 247 055 – 247 154
13 marca 2011 11:18 → 13 marca 2011 13:13, 100 wpisów
no to trzeba zerżnąć jakąś trójeczkę od mirnama
i zabrać psiura na długi spacer po lesie ...miłej niedzieli 
i zabrać psiura na długi spacer po lesie ...miłej niedzieli 
Robal 36..kochany kolego
Oczywiście że suma...i tym sposobem ...skromnym sposobem gram a nieodgrywam się
...

Oczywiście że suma...i tym sposobem ...skromnym sposobem gram a nieodgrywam się
...p.s "nieodgrywam się"---w wolnym tłumaczeniu odzyskuje wydaną kasiorę 

Hosia tylko wybierz te odpowiednie numerki. Ją dzisiaj stawiam na 8 i może 25 i coś z tych siedemdziesiątek
hosia 1 kwietnia juz robie pa-pa
hosia 5 bedą dzis tez mam takie odczucie
hosia 5 bedą dzis tez mam takie odczucie

wybiorę cos z końcówką 1,5,7,9 {{ myśli }}
PASKO ....na czacie często się MYŚLI ! Prosimy o odpowiednią emotkę
PASKO ....na czacie często się MYŚLI ! Prosimy o odpowiednią emotkę

dzisiejsze losowanie poprowadzi D.Wieleba więc nie ma co dzis wysyłać bo to strata czasu i kasy.Pozdrawiam
4,8,9,12,19,21,22,25,26,34
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 181 000
Pier.....le samemu wybierac. Gram na rypał pies(chybił trafił). Zauważyłem że ludzie więcej wygrywają jak tak grają.
mala557 witaj cieplutko, co ciekawego dzisiaj wysylasz, podeslij mi na moj mail 

moje czarne kotki wygrzewają się na słoneczku, świetnie się nimi zaopiekowałam

mala557 dzięki czekam
, napisalem wlasnie do Ciebie na maila 

, napisalem wlasnie do Ciebie na maila 

ello.ja ostatnio zagrałem też na rypał pies ale na 6 liczb żadna suka nie wpadła

mala557 tak to ja 

Dziś Krystyny. Wszystkim Krysiom Najlepszego życzę
. Jadę do mojej mamy Krystyny. Dobrych wyników życzę.
. Jadę do mojej mamy Krystyny. Dobrych wyników życzę.mala
Ale fajne to określenie na rypał pies-śmieje się ża aż mi brzychem trzesie heee

Ale fajne to określenie na rypał pies-śmieje się ża aż mi brzychem trzesie heee

ulala ciekawe jakby tak iść do kolekturki i poprosić o jeden zakład na rypał pies

mala bylo by napewno zdziwienie? bo by Pani nie wiedziała o co chodzi

akurat mam koleżankę w zółtym schronisku to na bank poproszę rypał pies

mala zalezy na kogo trafi jak na ponuraka to sie obrazi a jak na osobe z poczuciem humorku to kupi okreslenie

mala ale ja mam mało casu bo tylko do kończa marca wiec mam dylemat

Czasem to jest łatwe a czasem trudne los pokaze jak bedzie.Nawt jak by parke zatypowal dobzre i podciagnął X10 tez by bylo fajnie

ulala ja wczoraj przed 14stą skreślałam kupon 8/8 i zamiast zaznaczyć stawka x 1 to przez pomyłkę zaznaczyłam x 6, wysłałam zapłaciłam 15 zł za kupon i wygrałam 5/8 x6 czyli 120zł

Z okazji imienin krysieńce dużo zdrówka,szczęścia
wszelkiej pomyślności
a wygrana ta mała i duża niech na co dzień u niej gości

wszelkiej pomyślności
a wygrana ta mała i duża niech na co dzień u niej gości

ulala no i jeszcze o 14stej wpadło 6/9, szkoda, że nie stawka x 6

ulala ja tak mam, jak wygrywam to pod rząd kilka razy a jak nic nie mam to dłuższy czas lipa

mała557
...wszyscy dopieszczeni
....
...wszyscy dopieszczeni
....Witam
,Wędruś czy opisujesz sny tylko rano?bo przez najbliższy tydzień nie będe miała dostępu do komputera z rana..a śniłam dziś że byłam w pracy była tam ze mną moja córcia i dostałyśmy wypłate,mała zarobiła więcej niż jJa,ale nie mogła odebrać pieniędzy bo powiedziała że tata rozbroił jej karte...
,jak byś mógł
,Wędruś czy opisujesz sny tylko rano?bo przez najbliższy tydzień nie będe miała dostępu do komputera z rana..a śniłam dziś że byłam w pracy była tam ze mną moja córcia i dostałyśmy wypłate,mała zarobiła więcej niż jJa,ale nie mogła odebrać pieniędzy bo powiedziała że tata rozbroił jej karte...
,jak byś mógł
mała557...no no..ja też...
..teraz mają raj...pogoda dopisuje
..teraz mają raj...pogoda dopisuje
mała 557..żeby mieć 10/10 bonusem to wiesz...dajesz im kupon , długopis zostawiasz je same żeby się sopkojnie zastanowiły...potem tylko odbierasz już wypełniony kupon...możesz dokonać przekupstwa chrupkami
...
...Witam!Wszystkim Krystynom,Krysiom iKrysieńkom najlepsze życzenia WYSOKICH WYGRANYCH I DUŻO ZDRÓWKA!
szczęściara już próbowałam z kuponem, tylko jak chcę kupon odebrać to mam go w kilku częściach, rozerwany na strzępy

Dorotka
..witaj..witaj..poobiednia siesta???
mała557..nikt nie mówił że będzie łatwo

..witaj..witaj..poobiednia siesta???mała557..nikt nie mówił że będzie łatwo

szczęściara jakbym tak wygrała 10/10 z bonusem to przeznaczam %kasy na schronisko dla zwierząt u Nas w Koninie
To Nasze obecne jest w opłakanym stanie, lekarz weterynarii kazał część zwierząt zlikwidować (uśpić)
A ja na to nie pozwolę
To Nasze obecne jest w opłakanym stanie, lekarz weterynarii kazał część zwierząt zlikwidować (uśpić)
A ja na to nie pozwolę
szczęściara masz rację, ale... próbować trzeba na różne sposoby
Kitekat, whiskas i te inne szmery bajery
Kitekat, whiskas i te inne szmery bajery
...Asia ja dopiero gotuję ....przyjemności zakupów ...hihi
kup mi coś dobrego

kup mi coś dobrego

mała557..ludzie lubią zwierzątka..jak są małe
..a potem.....
Niedługo lato wakacje dopiero się zacznie...bedzie znowu pełno bezpańskich psów...kotów...
..a potem.....Niedługo lato wakacje dopiero się zacznie...bedzie znowu pełno bezpańskich psów...kotów...
szczęściara zgadzam się ludziom podobają się małe zwierzątka, bo są takie potulne a jak dorastają to już są odstawiane na bok i wyrzucane
nie mogę zrozumieć takich ludzi
nie mogę zrozumieć takich ludzi
Dorotka...załatwione...
..Ale to zakupy raczej hurtowe..
Obiadek...obiadek..a ja już po...
Niedziela bez rosołu niedzielą straconą
...
..Ale to zakupy raczej hurtowe..Obiadek...obiadek..a ja już po...
Niedziela bez rosołu niedzielą straconą
...mała557...a potem się mnie ktoś pyta dlaczego mam dwa psy i trzy koty
....przygarniete...
....przygarniete...szczęściara ja mam teraz psa swojego, który ma 17 lat
teraz ciągle choruje, ile kasy idzie na leczenie to głowa boli, no i mam mamę kotkę z 3 kociętami
tak i ludzie zdziwieni na co mi tyle zwierząt. problem w tym, że większość z nich myśli tylko o sobie, gdzieś mają los zwierzaków
teraz ciągle choruje, ile kasy idzie na leczenie to głowa boli, no i mam mamę kotkę z 3 kociętami
tak i ludzie zdziwieni na co mi tyle zwierząt. problem w tym, że większość z nich myśli tylko o sobie, gdzieś mają los zwierzaków
Kochane..przyjemności...
Zmykam w świat....
Dorotka...uprzedzam że tylko są pakowane po 10 sztuk..więc lepiej obiadu juz nie jedz

..napisz tylko jakie..polecam kawową...(z białej i ciemnej czekolady)

Zmykam w świat....
Dorotka...uprzedzam że tylko są pakowane po 10 sztuk..więc lepiej obiadu juz nie jedz

..napisz tylko jakie..polecam kawową...(z białej i ciemnej czekolady)mała557...to jak traktuje się zwierzeta uwidacznia charakter człowieka...a przynajmniej mówią kto jest egoistą a kto nie.
Papatki...wiecie wiosna....można się zapomnieć
Papatki...wiecie wiosna....można się zapomnieć

mala557. U mnie są 3 psy i to całkiem duże oraz 2 koty weterany / mają ponad 8 lat/. W ubiegłym roku jakiś gość wytruł w okolicy mnóstwo kotów. Ja straciłem 6. Nie pomogły nawet transfuzje krwi. Przyżyliśmy bardzo ich stratę.

Oj tak jak z moimi zwierzakami coś się dzieje złego to strasznie to przeżywam

a mój piesek to już jest weteranem w chorobach, co ja przeszłam, po nocach nie spałam

Bardzo lubię zwierzęta, chociaż czasami przysparzają wiele kłopotów.