Wpisy 2 469 319 – 2 469 418
17 października 2015 22:28 → 17 października 2015 22:57, 100 wpisów
jocia - to nie tak z tymi wpisami - mam jeszcze opracowania jak pasco zaczynał ze swoją stroną i były ogromne kłótnie użytkowników edi plus heheh - co do gry na systemy i progresje - od tego zaczynaliśmy tutaj
Mam nadzieje, że. tak.........
Brjan skończ ***ic fleki o tych swoich liniach i bingo- wstaw skan jak coś wygrałeś wreszcie
Yota ..ja myśle ty nie masz 40 lat ..moze jestes starsza 4 lat temu tu byłaś ...
Wiem Jocia,tego gościa kojarze jeszcze jak miałem stary nick...mało tego,raz wygrałem na jego liczbach
pechowy: zobacz na taką muzę https://www.youtube.com/watch?v=mIH5uD3AmL8
To również muza mojej młodości
To również muza mojej młodości
Sczególnie chodzi mi o ten pierwszy utwór z tego linku czyli "Paul Van Dyk - For An Angel"
Pisałem kilka dni temu,że pod koniec pazdziernika podam: skany z linii i BINGA
yota ..ja mysle masz 51 lat ..a skąd wwiesz obiecałaś dawnie grałaś duzy lott od 1992 ..jak tu mówisz
Fajnie,tak dla przypomnienia posłuchać...wspomnienia bywaja piekne
kiedyś gra na końcówki liczb przynosiła efekty - trzeba było czekać i grać np.w fortunie bo dobrze płacili teraz jest gorzej
Pasko,ja rocznik 84...sam wiesz,w tych latach najlepsza muzyka była.Gimby nie znajo
teraz lipa i nic więcej -można grać różnymi programami LC Kenioxem i nnymi i tak jest lipa - zastanawia mnie taka mała trafność na dwa dni losowania w MM - tyle zakładów a ile trafionych?
idiotów z nas robią i tyle - skoro w MM jest prawdopodobieństwo trafienia 25% i losowania powtarzają się dla MM co 8.4 razy
Dobry wieczór Wszystkim bolek 2 469 264...tak trzymaj! Pisałem kiedyś, że w pojedynkę grać to >> marneee szanseee. Team idący systemem >> ma szansę na kasę Dobrej nocki i powodzenia Wam Wszystkim ..mus myk
pasco swoją stroną ma ogromną siłę oddziaływania nawet nie zdaje sobie z tego sprawy
pechowy: dla Ciebie i szczególnie tych co pamiętają lata 80-te: https://www.youtube.com/watch?v=_UmOY6ek_Y4
kiedyś - 8 latek temu grali na progresje i systemami - pasco może potwierdzić - wyszło hmm jak wyszło czyli lipa i totalna wtopa
dziwi mnie tylko jedno - jak ludki którzy tutaj klikają nie potrafią razem trafić chociaż 8/8
2 469 373. Pasko 2015-10-17 (22:45) Rzeszów
no kto by nie chciał być taki jak on
Ja nie chcę
no kto by nie chciał być taki jak on
Ja nie chcę
pechowy: ja poldka nie miałem... ale 126p ... a chwilę potem Opel Calibra
czy to zazdrosć kieruje tymi ludźmi że nie potrafią wymienić się doświadczeniami w grze? czy to zawiść - ona/on wygrał - to strasze jest
przy takim prawdopodobienstwie 10z10 nie traficie do osranej smierci
klikali systemami takimi innymi kurcze co się działo hehe - hmm a teraz smutne to jest
Mi jest. Potrzebna jedna osoba. Ktora ma tez pewniaki jak ja i wygrywamy na dwie liczby
nie wiem pasco ilu graczy pozostało z twojej stronki 8-9 latek temu ale jak widzę ediego i pamietam jego kłótnie / chyba z tomkiem / to mi się serce raduje
edi to prpfesor od systemów - dla mnie ścisły umysł i mądry gościu
pechowy: zobacz to jeszcze: https://www.youtube.com/watch?v=-cXMnZ2vrx8#t=175
pechowy: no tu Ci powiem mocno trafiłeś... jedna z pozycji obowiązkowych u mnie w fiaciku