Wpisy 2 464 590 – 2 464 689
11 października 2015 01:17 → 11 października 2015 02:27, 100 wpisów
może, ale co Ty mi objaśniasz jak ja gram raz na jakiś czas to nie zabójstwo dla mojego portfela. jakbym chciała się wzbogacić o parę zł zagrałabym w keno ale nie mam drugiej takiej osoby co by współpracowała.
dla tego że jest co 5 minut losowanie potrzebna jest druga osoba do współpracy, samemu marna sztuka to wszystko dzieje się zbyt szybko
Ażeby wygrać to trzeba podpatrzy ekran z tylu,tam będą właściwe liczby.
nie mam żadnego sposobu co do liczb skutecznego. ale co do strategii działania to już miałabym plan jakiś. problemem jest jeszcze mapa nasza która działa z opóźnieniem. tak właśnie tak to nie głupie
astrolog grałeś już tak? jedna osoba przed kompem a druga w kolekturze?
Scignijcie sobie program na keno i zobaczycie jak trudno jest trafić cokolwiek.
astrolog to jest najważniejsze w świecie zobaczyć liczby tuż po losowaniu na mapach
no właśnie o tym mówię działają z opóźnieniem i nie mam pewności czy losowania by się zgadzały a ważne jest aby wyniki były ekspresowo. a mapek własnych w zeszycie nie prowadzę
Ludzie nie ma żadnego pewnego 2/2 czy3/3 pewne liczby trzeba obstawić np.10/10 skreslamy 6 zakładów to będzie 60 liczb i zpozastalymi skreslamy po 2 lub 3 liczby ale w pojedynkę to jest trudno i dużo kasy wychodzi.
632
losowanie keno jest co 5 minut więc nie jest aż takie trudne ustalić jakieś liczby. ale ten czas jest straszny i goniii
losowanie keno jest co 5 minut więc nie jest aż takie trudne ustalić jakieś liczby. ale ten czas jest straszny i goniii
W mm można grać na powtórki bo dużo liczb się powtarza sle nie 10/10
astrolog szukałam chętnego na to już dwa miesiące temu. teraz szykuję się do pracy po 10 godzin, nie wiem czy będę miała na to czas, nic nie mogę obiecać, i jakbym miała posłać Ciebie do kolektury to za moją kasę żeby spróbować w miarę udanych trafień zwiększać stawkę i bawić się dobrze
Lucyna te mapki trzeba zrobic w wordzie rozumiesz?
Wtedy kopijuesz i wklejasz i masz
Wtedy kopijuesz i wklejasz i masz
ja mam surowego laptopa lenowo nie wiem czy jest tu to, czy może trzeba kupić? karwa nie znam się
ile kasy wydałbyś na wypad jednego razu? bo ja w granicach 10 zł myślę no chyba że coś by mnie tknęło to więcej
jeśli nie ma się pewnego pewniaka to wtedy trzeba podstawiać i to tak gdzieś wyjdzie na jedno losowanie 20zł zgadza się
dyskutujemy o keno, ja studiowałam na sucho szło nie źle z wynikami
trzeba się wczuć skupić jak w kiblu na sraniu bo inaczej nie nazwę wybrać pewniaka lub dwa i zrobić serię, trzeba szybko notować, i to nie 100zł na jedno losowanie tylko w jednym dniu
nie stać mnie na więcej i Ciebie astrolog podejrzewam że też nie. 100zł odpada zdecydowanie
Lucyna stać czy nie to nie jest ważne .Trzeba to robic z rozwagą i nie duzą kasą bo łatwo nas oskubia
Camilex nawet gdybyś dał 100 zł to nie zagralibysmy za całość kapujesz?
Jest keno program w internecie prosze go sciagnac I wtedy mozna sobie porozmawiac o grze.
No siedzialbym sobie w kolekturze I patrzylbym jak mnie w Ch... Robia na cala 100
Lucyna to pomyśl.Jak będziesz chciała napisz do mnie
urexus@wp.pl
urexus@wp.pl
Kupilem za 100 zdrapek I potem sie polbie drapalem 30 minut Nic nie wygralem.
astrolog ja chcę spróbować tego ale tak jak mówię za parę dni czeka mnie harówa w obozie dla wieśniaków 10 godzin pracy, nie wiem jak to będzie i ile pociągnę Emaila zapisuję i w razie czego skontaktuje się z Tobą i będziemy w kontakcie.
teraz już dobranoc Panom
teraz już dobranoc Panom