Wpisy 2 464 322 – 2 464 421
10 października 2015 21:54 → 10 października 2015 22:29, 100 wpisów
Multi Multi idzie w kierunku 2 milionów
Do rekordowego bonusu wciąż daleko, nie liczyłbym, że doczekamy bonusa w wysokości 3 milionów kiedykolwiek
Do rekordowego bonusu wciąż daleko, nie liczyłbym, że doczekamy bonusa w wysokości 3 milionów kiedykolwiek
Ponownie!Ale jaja -W 4-rech zakładach mam 4x[50] i nic poza tym
CamilexNie wiem jak inni,ale ja czuję się przez Ciebie już dostatecznie ostrzeżony
Pozdrawiam wszystkich aktywnychja tylko na chwile jak zwykle nie to czego bysmy chcieli ale zawsze coś6/10+ 3/5mm 3/5 w mini.jutro będzie lepiej
Rafałku, jak to jak? srak. to że typuje nie oznacza że gram w realu. gram raz na ruski rok jak czegoś jestem prawie pewna i to jest najlepsze niż tracić piątaka codziennie i tak przez cały miesiąc
No widzę ze niektórzy są zadowoleni z losowania,czyste frajerstwo.
camilex
źle trafiłeś - tu część /prawdopodobnie najmniejsza/ gra skromnie i realnie, część jest absolutnymi przeciwnikami hazardu /z różnych względów - generalnie zgolaszeni, no, ale tu typnąć mogą, walnąć numerkami - zawsze, to jakaś namiastka / a jeszcze inna część jest dość mocno zhazardowana - i komuś chcesz tu przemówić "do rozumu" ? Wspomnieć, że możliwe są, czy były lepsze "warunki" gry ?
hihi
źle trafiłeś - tu część /prawdopodobnie najmniejsza/ gra skromnie i realnie, część jest absolutnymi przeciwnikami hazardu /z różnych względów - generalnie zgolaszeni, no, ale tu typnąć mogą, walnąć numerkami - zawsze, to jakaś namiastka / a jeszcze inna część jest dość mocno zhazardowana - i komuś chcesz tu przemówić "do rozumu" ? Wspomnieć, że możliwe są, czy były lepsze "warunki" gry ?
hihi
aaaa, no i przecież jeszcze trochę - obserwantów z ramienia
i z działu reklamy
wesołości
i z działu reklamy
wesołości
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
camilex czy to ważne kto za ile gra samo życie raz zgórki raz pod górkę
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 700 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 2 000 000,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
No gram I to kilkanascie lat I moja obserwacja jest taka ze to wszystko jest ustawione.
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 2 x 137 986,90 zł