Wpisy 2 463 531 – 2 463 630
9 października 2015 21:44 → 9 października 2015 23:53, 100 wpisów
Dopisano wyniki Mini Lotto - 03,05,09,28,37
Dopisano wyniki Kaskady - 02,05,06,08,10,12,13,15,17,18,20,22
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 16,18,24,25,29 oraz dodatkowa liczba 02
5-10 wirtualne
16 jest ale sa tez i oboki
Na lotto.pl nie było losowania i do tej pory nie ma wyników gier liczbowych- ktos się powinien zająć tymi karciarzami
Kanciarzami
Dopiero teraz, wstawili wyniki kantowanka
***c lotto
na 14:00 1,5,6,56,65
Cieszcie się że macie możliwość przegrywania, bo niedługo i to się może skończyć
i jak milionerzy, chwalić sie kto wygrał....
Nie o to idzie by złapać króliczka, ale by gonić go....
Tak samo jest z graniem
Trzeba grać ale nie znaczy by kiedykolwiek wygrać
Tak samo jest z graniem
Trzeba grać ale nie znaczy by kiedykolwiek wygrać
za nisko grane powinno byc tak 23 pewniak, 33,35 zamiast 34 co chcialem i 43,49
dosyc latwo ale
dosyc latwo ale
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
miałbys wizard??? to znaczy nie masz?
ja cały czas walę w pensje.....
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 217 675,80 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 680 000 zł
Bardzo dobre losowanie oby tak dalej jestem coraz wyżej wtypowaniach 10
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Tak ale system działa
ale dużo wygranych w multi multi a szczególnie tych mniejszych....
Suuuuuper
Suuuuuper
niedaleko jestem krolestwa swego wczoraj na 8 typowan stalych znow 5 na 5
zlamiemy multi
zlamiemy multi
Witam was szanowane grono jak tam u was w grach ? Aha tak już długi naprawdę czas myślę nad zakupem autka ? Ba ja może pamiętacie już kiedyś poruszałem ten temat i jakieś na początek na pierwsze jakie byście zaproponowali ? Może takie ? http://allegro.pl/fiat-seicento-1-1-benzyna-i5712258677.html Mój kolega w poniedziałek a ma 23 lata zdał prawo jazdy. Praco jazdy mam już 4 lata i 10 miesięcy a skutera mam ponad 4 lata i przejechane z 2190 km. Co doradzicie żeby było dość tanie w utrzymaniu z opłatami i ewentualnym mechanikiem ? Choć skuter też coś jest z nim nie tak był czas że no przejechałem z 2 km i gasł a tata wymienił akumulator i to samo potem świecę z całą tą fajką i dobrze. Ale jednak jak odpalę to w czasie jazdy po prostu zwalnia z obrotów co to może być i czy poważne ? A pewnie nie obędzie się bez mechanika bo i mam blokady do zdjęcia a sam tego robić nie będę. A skuter to z sklepu Keeway Goccia niby Chiński w stylu Włoskim i części chyba ? A i brak zrobić klakson nie działa i wskazówki paliwa raz dobrze jak nie. Trzeba gaźnik przeczyścić i paliwo chyba nie wiem czy nie miesza dobrze ? Są tu mechanicy albo coś się znają ? A i gratuluję wygranej Polskim siatkarzom i by tak dalej po mistrzostwo Europy.
Ponieważ skok odrazu z2-ch kółek na 4-ry mógłby być dla Ciebie zbyt wielkim szokiem-To polecam velorex
ta komisja to ludzie kukły czy kosmici bo nic niewidac a moze czeski film jednym słowem oszóstwo dosc prymitywne zresztą
Wyjście z tego widzę takie:-powołać Komisję Sejmową do zbadania tej Komisii
L>>> ..jak tam złapałaś 1/1 ..i jak program Multiparis ..ja dzisz wiedziałem tylko 1/1 ..wiecej nic
A ja uważam Polska i Gonzaga, że trzeba napisać petycję do samego prezydenta RP, żeby zajął się tym ich procederem, bo komisja to znowu niepotrzebny wydatek na posłów, którzy i tak nic z tym nie zrobią, tylko jeszcze nabiją na tym kapsy, bo oni sami wymyślili ustawę hazardową, a to co nam odbiorą i tak idzie z powrotem do budżetu państwa, mój postulat jest taki, żebyśmy też mogli grać w światowe kumulacje tak jak mieszkańcy innych państw unii.