Wpisy 2 462 995 – 2 463 094
8 października 2015 22:55 → 9 października 2015 09:40, 100 wpisów
WITAM WSZYSTKICH serdecznie
nie oglądam zbytnio sportu ponieważ mam zainteresowania muzyczne ale ten dzisiejszy mecz mi się podobał. BRAWO POLACY
nie oglądam zbytnio sportu ponieważ mam zainteresowania muzyczne ale ten dzisiejszy mecz mi się podobał. BRAWO POLACY
TS dał tylko parki:10,11 -16,17-36,37-48,49 i jedną linię 52,53,54,59
oo kwadratów mówisz, a gdzie takich szukać? ja sprawdzam nowy program
No żesz qrva matoł ze mnieMam 3x 5/10 i 4/10,a trzeba było zagrać na 5ki i b.możliwe było>5/5
co zrobil LEWY
Cześć Lotto 2/6 i to jedyny sensowny traf bo potem Lotto Plus nic Lotto nic i Lotto Plus też nic a u was ? A i dziękuję chłopakom za walkę i hart ducha choć liczyłem na zwycięstwo. Ale w niedzielę będzie awans coś czuję i może zwycięski remis 0-0 lub 1-1 a może tak w końcu wygrana od czego mamy Lewandowskiego super star !!! A Niemoc należy się ostro.
Dobra piszecie ze mną lub dobranoc i spadam ?
Zawsze mnie ciekawiło skąd się bierze "owczy pęd"???-Aktualnie na>[1]
...pewnie z...głupoty i lenistwa->>>pierwsza z brzegu...to trrrach ją
No,cóż...nie ma z kim>>>To se idę.Zobaczę co tam u Maxa KolonkoDobranoc Śledzie
ja na dziś mam z chybił 10/10 wczoraj nic nie było na tym kuponie
może TS zacznie trafiać w nasze cyferki
Bo jakoś słabo jej idzie
Bo jakoś słabo jej idzie
jak patrzę na tabelę wygranych to płakać się chcę, na całą Polskę po parę wygranych w multi
witam
a u mnie w słońcu 15 stopni
http://1.bp.blogspot.com/-6hN66XSPxAw/VPLjhJMnqVI/AAAAAAAABDY/AEj_QT1yTyY/s1600/DSC_0632.JPG
Dzień dobry.Miłego dnia.
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/tak-sie-zyje-poslowie-za-2-dni-pracy-dostana-12500-zl_699353.html
--------
a wy......
--------
a wy......
witam nie no to już pech pieroński dołem w multi 6,10,11,36,69, psiakrew 4/5 chyba 100001 raz 4/5 do chłolery ja chce qurwa 5/5
Krzysio to startuj na posła,to dlatego się trzymają tego koryta te same gęby
dusia ..posłowie zarabia ..mało 6 tysiaki 1 dzien ..ty masz duzo kasa niz posłowie
Dusia.
Cola ty nie narzekaj bo coś trafiłeś ,a ja nic i co będę psioczyć... nie próbuję dalej
chociażjestem
chociażjestem
jujż ręce opadają nie mogło to dać na dobry początek??????/pewniak na 14-00 to 6 na 90 procent
ten kto mówi że w polandii jest dobrze wszystko kwitnie i każe cieszyć sie z wygrania 2,4,6,albo 20 zeta to chyba z platformy albo wstrętny liberał
coluś Ty ciągle tylko narzekaszmoże wyjrzyj za okno i zobacz jaki świat jest piękny
dusia ...zarób TS ..od 100 zł ..ja wczoraj wieczorem miałem 1/1 ..wiedziałem głowie ..byłem chyruchem i pieeknie
i kto jeszcze za platformom bogacz i liberał bo im wygodnie qurwa a jakże dobrze sie żyje