Wpisy 2 462 926 – 2 463 025
8 października 2015 22:00 → 8 października 2015 23:47, 100 wpisów
dobra uciekambo moje dziecko zjedzie gdzieś o 5 rano i pobudkę nam zrobi
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 660 000 zł
Dopisano wygrane Lotto - padło 1 x 14 548 459,00 zł
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 78 613,50 zł
Ooo...kumulacji nie ma.
Swoją drogą,.dlaczego Lotto Plus się nie kumuluje w przypadku braku wygranej??/jak dziś np.
Swoją drogą,.dlaczego Lotto Plus się nie kumuluje w przypadku braku wygranej??/jak dziś np.
KUMULACJA ROZBITA. Pula Lotto: 2 000 000 zł
Skoro wszystko już wiadomo, to zinkam sobie.
Dobranoc wszystkim
Powodzenia w polowaniu na Bonus jutro
Dobranoc wszystkim
Powodzenia w polowaniu na Bonus jutro
Pasko, zostawiłam Ci wiadomość w Twojej KG. Bardzo bym prosiła aby, najwyraźniej, nie zrównoważony (ewent.) chory psych. użytkownik majpan swoje frustracje i urojenia nie wpisywał do mojej KG.
Dobranoc
(nj. lekarzem)
Dobranoc
(nj. lekarzem)
WITAM WSZYSTKICH serdecznie
nie oglądam zbytnio sportu ponieważ mam zainteresowania muzyczne ale ten dzisiejszy mecz mi się podobał. BRAWO POLACY
nie oglądam zbytnio sportu ponieważ mam zainteresowania muzyczne ale ten dzisiejszy mecz mi się podobał. BRAWO POLACY
TS dał tylko parki:10,11 -16,17-36,37-48,49 i jedną linię 52,53,54,59
oo kwadratów mówisz, a gdzie takich szukać? ja sprawdzam nowy program
No żesz qrva matoł ze mnieMam 3x 5/10 i 4/10,a trzeba było zagrać na 5ki i b.możliwe było>5/5
co zrobil LEWY
Cześć Lotto 2/6 i to jedyny sensowny traf bo potem Lotto Plus nic Lotto nic i Lotto Plus też nic a u was ? A i dziękuję chłopakom za walkę i hart ducha choć liczyłem na zwycięstwo. Ale w niedzielę będzie awans coś czuję i może zwycięski remis 0-0 lub 1-1 a może tak w końcu wygrana od czego mamy Lewandowskiego super star !!! A Niemoc należy się ostro.
Dobra piszecie ze mną lub dobranoc i spadam ?