Wpisy 246 271 – 246 370
11 marca 2011 22:28 → 12 marca 2011 10:23, 100 wpisów
agusia bo śledczym zostaniesz

tak się zastanawiam kiedy szanowna 14 postanowi wyskoczyć

tak się zastanawiam kiedy szanowna 14 postanowi wyskoczyć

stawiałam na 12,13 i 62,63 ale wszyscy obstawiali 31 i poszłam za większością 

bez obawy to nie złośliwe śledzenie lubie tu zaglądać bo chyba już jestem nałogowym graczem lotto
hosiu jeśli można spytać,czyżbyś została skutecznie wyleczona
z nałogu?
nie grasz w realu?
daj namiary na lekarza i spotkania AH
z nałogu?
nie grasz w realu?
daj namiary na lekarza i spotkania AH

lipa to jak z wędkowaniem albo mała albo duża albo długo długo nic
Belciu ja na szczęście nie pogrążyłam się jeszcze w odmętach hazardu
Czasem tylko dryfuję sobie na fali, w kole bezpieczeństwa powszechnie nazwanym BRAKIEM KASY NA GRANIE 

Czasem tylko dryfuję sobie na fali, w kole bezpieczeństwa powszechnie nazwanym BRAKIEM KASY NA GRANIE 

Pozdrawiam

Bella, jestem jestem. troche pozno ( bo mecz ogladalem)
ale jak zobaczylem to odruchy wymiotne od razu.
ale jak zobaczylem to odruchy wymiotne od razu.
yapa no
to jesteś zarobiony
jak zobaczyłam 13i17 pomyślałam o Tobie
na poprawę humoru
Poszedł sobie ojciec z małym synkiem na basen i już po basenie biorą prysznic. Nagle malec się poślizgnął i już miał upaść ale złapał ojca za f...a, przytrzymał się i utrzymał równowagę. Na to ojciec spoglądając w dół:
- Widzisz synu, jakbyś był z matką to już byś się w....ł.

to jesteś zarobionyjak zobaczyłam 13i17 pomyślałam o Tobie

na poprawę humoru

Poszedł sobie ojciec z małym synkiem na basen i już po basenie biorą prysznic. Nagle malec się poślizgnął i już miał upaść ale złapał ojca za f...a, przytrzymał się i utrzymał równowagę. Na to ojciec spoglądając w dół:
- Widzisz synu, jakbyś był z matką to już byś się w....ł.
multi-4zeta za stawkę podstawową
mini -zależy od 15-45
Stewardesa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarie i za kilka chwil się rozbije.
Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta:
- Czy wszyscy maja paszporty?
Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają:
- Taaak!
- W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie.
Pasażerowie podnoszą paszporty w gore i radośnie machają.
- A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głową, rolujemy... ciaśniutko, ciaśniutko...
Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko...
- A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w d...ę, żeby zwłoki dało się łatwo zidentyfikować...
mini -zależy od 15-45
Stewardesa dostała polecenia od kapitana, by w sposób dyplomatyczny i delikatny poinformowała pasażerów o tym, że samolot ma awarie i za kilka chwil się rozbije.
Stewardesa wychodzi do pasażerów i pyta:
- Czy wszyscy maja paszporty?
Pasażerowie z entuzjazmem odpowiadają:
- Taaak!
- W takim razie niech wszyscy je podniosą i zamachają do mnie.
Pasażerowie podnoszą paszporty w gore i radośnie machają.
- A teraz wszyscy rolujemy paszporty nad głową, rolujemy... ciaśniutko, ciaśniutko...
Pasażerowie entuzjastycznie zwijają dokumenty, ciaśniutko...
- A teraz niech wszyscy wsadza sobie je głęboko w d...ę, żeby zwłoki dało się łatwo zidentyfikować...
i to chyba nie koniec 13-17 patrząc na mapy może wpaść jeszcze jutro 

mirnam nie stresuj się
wiadomo,że jak wygrałeś to następnego dnia trzeba się trzymać od Ciebie z daleka

wiadomo,że jak wygrałeś to następnego dnia trzeba się trzymać od Ciebie z daleka

dzisiaj swędziało mnie 55 ...może już czas na parkę 55,37 ? Trzeba być czujnym i obserwować 

- Tato, kto to jest alkoholik? - pyta Jasiu.
- Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
- Ale tato... Tam są tylko dwa drzewa...
Miro, Bella - idziemy podobnym tropem. wlasnie napisale na kartce taka trojke 14, 27, 54
- Widzisz te cztery drzewa? Alkoholik widzi osiem.
- Ale tato... Tam są tylko dwa drzewa...
Miro, Bella - idziemy podobnym tropem. wlasnie napisale na kartce taka trojke 14, 27, 54
Kumulacja Jokera: 2 100 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Bonus Multi Multi: 660 000 złotych
jesttttttttttttttttttttttttttt
islandersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wygrali z bostonem 4-2
a przegrywali 1-2 he he
200zł+1250zł=1450złmarzec
a myslałem ze przegrają bo statystyki były lepsze na boston
z 8meczy tylko 1 islandersi wygrali

islandersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii wygrali z bostonem 4-2
a przegrywali 1-2 he he
200zł+1250zł=1450złmarzec
a myslałem ze przegrają bo statystyki były lepsze na boston
z 8meczy tylko 1 islandersi wygrali

Witam
Wędruś jak byś mógł
.śniłam że byłam w jakimś drewnianym budynku,przez okno widziałam że jestem nad morzem,tam wirował jakiś statek coś jak ufo,w tym budynku wieszałam dużo prania na sznurkach,tam też była woda..na środku była miska z wodą i tam wirowały jakieś spodnie,co sie okazało,to mój tata był zamieniony w te spodnie,musiałam zatrzymać to wirowanie żeby go wyciągnąć...potem była jakaś plaża dookoła las,dzieci przyjechały na rowerach..koszmar jednym słowem...czy z tego coś będzie Wędruś
Wędruś jak byś mógł
.śniłam że byłam w jakimś drewnianym budynku,przez okno widziałam że jestem nad morzem,tam wirował jakiś statek coś jak ufo,w tym budynku wieszałam dużo prania na sznurkach,tam też była woda..na środku była miska z wodą i tam wirowały jakieś spodnie,co sie okazało,to mój tata był zamieniony w te spodnie,musiałam zatrzymać to wirowanie żeby go wyciągnąć...potem była jakaś plaża dookoła las,dzieci przyjechały na rowerach..koszmar jednym słowem...czy z tego coś będzie Wędruś
Dzień dobry. 

Witam!!! piękny dzionek nas przywitał.Polecam spacerki z dziećmi,wnukami co kto ma i w plener.

Hanusia.
Liczba z Twojego snu- 31. Dodatkowa liczba- 35.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 31. Dodatkowa liczba- 35.
Pozdrawiam.. .
hej Wędrowco jak możesz śniło mi śię, że kupiłam zdrapkę serduszko i wygrałam 250 zł. chciałam ją wymienić i kupiłam następną i w kolejnej było 250 tys. czyż nie wspaniały sen? 

milego dnia,jade do tesco podat multi,a na spacer s pieskem tak,ahoj o 14

Mała.
Liczba z Twojego snu- 27.
Pozdrawiam.. .
Liczba z Twojego snu- 27.
Pozdrawiam.. .
Drogi PASKO....co z tą godziną u Ciebie?
Toż to nie prima aprilis.....
Toż to nie prima aprilis.....
Gała jest ok jakies drobne wygrywam wczoraj w dwoch 10 miałam .6/10 licze ze kiedys sie uda wiecej.

Dzień dobry wszystkim multipaskowiaczanom 

cudowny dzionek dzisiaj mamy

cudowny dzionek dzisiaj mamy

mój sen był bardzo fajny
Byłam na wyjeździe w górach a tam spotkałam kilku znanych ludzi,byli bardzo fajni i zabawni oraz spotkałam belle34,mala1438,hosię,szczęsciarę,mmp1984,majklasza,miroslava i jeszcze kilka osób
Było napradę fajnie,Ognisko,śpiewy oraz coś mocniejszego
Byłam na wyjeździe w górach a tam spotkałam kilku znanych ludzi,byli bardzo fajni i zabawni oraz spotkałam belle34,mala1438,hosię,szczęsciarę,mmp1984,majklasza,miroslava i jeszcze kilka osób
Było napradę fajnie,Ognisko,śpiewy oraz coś mocniejszego

i jutro sobota i mini

....
mam nadzieję że dziś bedzie lepiej