Wpisy 2 461 795 – 2 461 894
7 października 2015 09:59 → 7 października 2015 14:48, 100 wpisów
Nirwana>> Jaśnie pani może się ruszyć i podać wcześniej dzisiejsze typy?
Zaraz wychodzę z firmy i chcialbym nadac bo czuje że będziesz miala 3/5
Zaraz wychodzę z firmy i chcialbym nadac bo czuje że będziesz miala 3/5
Monet to wolisz pisiorów z jarem i nawiedzonom b. -----to już Palipłot z millerem niech socjal poprawi z jarugom nowackom
za komuny każdy miał równo wyjeżdzałeś za tasnioche wqczasy było szaro ale teraz wszystko jest dla paru procent reszta wegetejszyn nie tak jest ?
Zdrapane w zdrapce ZODIAK 50 zl
jeszcze masz prace to tak nie odczuwasz,w innym stopniu wegetejszyn do kwadratu
koszt jednej zdrapki 2 zl
peło lewica kawiorowa PETRU i te CHŁOPY Z PSL TO TA SAMA BANDA ZŁODZIEJI AKRADAJĄCA KRAJ PRZEZ 25 LAT TAK ZWANEJ WOLNEJ POLSKI CZAS ODSUNĄC TE WREDNE ŚWINIE OD KORYTA BO ZEZRĄ WSZYSTKO RAZEM Z KORYTEM
panowie i panie jakie cyferki na 14 bo widze ze brniemy w blotku
PROPONUJE SKRESLIC 10 LICZB KTURE WYLOSYJE TS Z OPCJĄ PLUS STAWKA RAZY 10 I JEST 25 MELONÓW PROSTE JAK DRUT WCZESNIEJ ZKONSULTOWAC Z PREZESEM TS
dokucza mi okropnie gardło wiecznie jakby skapywało z nosa wydzielina i przy przełykaniu musze odchrząkiwać na chwile spokój i zaś cholera wiecznie przy przełykaniu coś tam siedzi z lewej strony jak odpluje troche to nowe sie robi nie wioem j
tak już pare lat mam laryngolog nic nie stwierdzi a to przeszkadza ł
spróbuje dzięki już tyle tego próbowałem tego akuratr nie zobacze
cola płucz gardło ciepłą wodą z soda oczyszczoną, na szlankę 3 łyżki... powinno szybko pomóc
Gdyby ktoś miał wątpliwości:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Islamisci-w-Syrii-odcieli-12-latkowi-opuszki-palcow-a-potem-go-ukrzyzowali,wid,17893259,martykul.html
i nie wklejam tego jako zatroskana o przyszłość(chrześcijaństwa) Chrzescijanka, bo nią nie jestem...
ani jako przeciwniczka Islamu.
Niektóre sprawy nie wymagają uzasadnienia....ani.wyjaśnień
Dzień dobry i
Pa.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Islamisci-w-Syrii-odcieli-12-latkowi-opuszki-palcow-a-potem-go-ukrzyzowali,wid,17893259,martykul.html
i nie wklejam tego jako zatroskana o przyszłość(chrześcijaństwa) Chrzescijanka, bo nią nie jestem...
ani jako przeciwniczka Islamu.
Niektóre sprawy nie wymagają uzasadnienia....ani.wyjaśnień
Dzień dobry i
Pa.
EstyMy
Jeśli jesteś zatroskana o przyszłosć własną i swojej rodziny, postaraj się o pozwolenie na broń mysliwską(koło łowieckie) a następnie regularnie odwiedzaj strzelnicę wyposażona w karabinek wyborowy
Jeśli jesteś zatroskana o przyszłosć własną i swojej rodziny, postaraj się o pozwolenie na broń mysliwską(koło łowieckie) a następnie regularnie odwiedzaj strzelnicę wyposażona w karabinek wyborowy
hmm cześć
kasztanków nazbierałem 20kg wczoraj i dziś, bo dobry wiaterek jest; a wy ile nazbieraliście
dobre sa na reamatyzm, jak nie ma żywej masy białkowo-tłuszczxowej na okład
kasztanków nazbierałem 20kg wczoraj i dziś, bo dobry wiaterek jest; a wy ile nazbieraliście
dobre sa na reamatyzm, jak nie ma żywej masy białkowo-tłuszczxowej na okład
cola2
Też mam problem z zatokami; ścieka coś,co smakuje jak słona woda
Prawdopodobnie problem z zatokami; zainteresuj się ziołem collinsonia.
Też mam problem z zatokami; ścieka coś,co smakuje jak słona woda
Prawdopodobnie problem z zatokami; zainteresuj się ziołem collinsonia.
74
Estmy niedługo platforma nas ukkrzyzuje
W miejscowości Chodzież padła wysoka wygrana w zdrapce VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Zagórów padła wysoka wygrana w zdrapce KASA x 5
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 482 000
Robal podziękował ale zauważ człowiekowi się trafi a wygrana mizerna myślałem że z dwa i pół trzy stówki skapnie a tu rozczarowanie
Zaraz nogi zaraz kieca
74
74
Hartge
oj tam, oj tam, zawsze to lepsze niż bodaj trzysześć /?/ zeta a przecież idą z tymi zmianami /dla dobra Gracza, oczywiście/ i w taką stronę
oj tam, oj tam, zawsze to lepsze niż bodaj trzysześć /?/ zeta a przecież idą z tymi zmianami /dla dobra Gracza, oczywiście/ i w taką stronę
Pewniak 74
a w czwartek 15 000 000
damian ...dl ..a powiedz tu czy jest miłosc ..i jest wygrane ..i co teraz kiedy masz przyjecha ..>>mała>> barbi
zdrapka zodiak okazala się dla mnie szczesliwa 50 zl
http://orzeczenia.plonsk.sr.gov.pl/search/simple/$N/II$0020K$0020225$002f15/$N/$N/1
Zbyszek a moze 72???
Gość miał nieszczęście założyć konto w Bet-at home.
Jak dotąd prawdopodobnie jedyny bukmacher który ujawnił dane klientów.
Jak dotąd prawdopodobnie jedyny bukmacher który ujawnił dane klientów.
Ale nogi ale kieca
Dopisano wyniki Multi Multi
03,04,05,07,08,13,15,26,33,38,49,52,56,62,64,65,74,76,78,80
Plusem jest liczba: 49
03,04,05,07,08,13,15,26,33,38,49,52,56,62,64,65,74,76,78,80
Plusem jest liczba: 49
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 6520 zestawów od 877 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 502 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 14 004 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- nicolette1802 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 700 zł = 280,00 x koszt gry
- Kizior - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- rafaltowy - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- DD68 - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 140 zł = 56,00 x koszt gry
- hanusia76 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 704 zł = 46,93 x koszt gry
Islandorka 74
http://orzeczenia.plonsk.sr.gov.pl/search/simple/$N/II$0020K$0020225$002f15/$N/$N/1
http://orzeczenia.plonsk.sr.gov.pl/content/$N/152525250001006_II_K_000225_2015_Uz_2015-06-08_002
http://orzeczenia.plonsk.sr.gov.pl/content/$N/152525250001006_II_K_000225_2015_Uz_2015-06-08_002
Zbychu no nie wierze...
Islandorka na wieczor 25 zapamietaj mie tu nie bedzie dopiero 23,00 tu bede
się okaże czy mi przypasi...
Ciągle skupiska ale tylko 4-10
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 1 630 000 zł
3 sroda, 7,8,49,80, 15 rok i kaska byla do wziecia, a nie grac na pale
Hey widziałem dzis dużo grzybków halucynków, jak zbierałem kasztanki; ma ktoś dośw. w typowaniu kulek po wywarze z nich?
ESTYMYJA OD TYGDNI NIC PRAWIE NIE UGRAŁAM,więc dzisiaj wziełam pierwsze lepsze ale okrojone kupony
Dusia a jak się bierze pierwsze lepsze kupony a później je okrawa/okraja, żeby zawsze mieć 5/8??
wizard: a skąd ja mogę wiedzieć, że Święto jest?
Trzeba było wcześniej mówić
Teraz mów co będzie na wieczór Święta
Trzeba było wcześniej mówić
Teraz mów co będzie na wieczór Święta
NA wyczucie które moim zdaniem by weszły co po czym lub z czym wlata
dusia
Aach, Bozesz Ty Mój... skąd takie wyczucie
Ja jak mam to często 2 do przodu
Aach, Bozesz Ty Mój... skąd takie wyczucie
Ja jak mam to często 2 do przodu
Ale, ale.... Może ktoś, kto ma doświadczenie, bo obserwuje
Ostatnio powtórzyly się dwie dziesiątki(w krótkim odstępie losowań), co się później dzieje z takimi dziesiątkami??
Wypadają z obiegu, czy mają jeszcze szansę przez jakiś okres czasu? Na pewno ktoś to obserwuje
Ostatnio powtórzyly się dwie dziesiątki(w krótkim odstępie losowań), co się później dzieje z takimi dziesiątkami??
Wypadają z obiegu, czy mają jeszcze szansę przez jakiś okres czasu? Na pewno ktoś to obserwuje
krzysio, nie wiem w czym rzecz i z kim mnie mylisz.ALE TO, że mnie mylisz z kimkolwiek bardzo mi się nie podoba
estymy ..ja wiem w głowie tyle pamietam ..jak kiedy opowiadałaś z majpanie ze jesteś ootoo >>Sa.....a<<<<,
krzysio a co Ty się interesujesz czyimiś rozmowami, jak nie Ciebie dotyczyły??Hmm? Moja osobistą opinia jest taka, że ten człowiek jest chamem, wiele razy tak właśnie się zachował, jak go spotkam na czacie to za każdym razem stosuje jakieś zaczepki durne, mam powody go nie lubić i nie mam powodów by myśleć o nim inaczej.
ALE tak czy owak, to nie Twoja sprawa krzysio
ALE tak czy owak, to nie Twoja sprawa krzysio
dusia, a jeszcze taką wypatrzyłam, która w ciągu ostatnich 10 los.się powtórzyła...
też coś z 09...
też coś z 09...
estymy ..no truudnoo ..czlowiek kra tez cham ..wiiny polityki zarabiają tyle ..jak wszyscy tez chce tyle kasa ..czyli nic nie dają biednemu..mają problem płaci podatek i nic nie dają zyć
czeeeść EstyMy i reszta bez reszty
ja mam chyba jakiś problem techniczny z nowym programem
ciągle na losowanie 9016 albo 15 a ja chcę 9034 np. i jeszcze te algorytmy?
ja mam chyba jakiś problem techniczny z nowym programem
ciągle na losowanie 9016 albo 15 a ja chcę 9034 np. i jeszcze te algorytmy?
No i właśnie...jaki jest los takich dziesiątek?/bo jeżeli nie umierają od razu i niosą jakąś nadzieję, to może można by je rozpisać...chyba, że wychodzą z obiegu...
ALE, na pewno, ktoś tu bada takie rzeczy i mogłyby nam powiedzieć.
ALE, na pewno, ktoś tu bada takie rzeczy i mogłyby nam powiedzieć.