Wpisy 2 461 739 – 2 461 838
7 października 2015 06:14 → 7 października 2015 13:49, 100 wpisów
przez te cztery miesiące wpadały szóstki piątki ale siódemki nie było w dalszym ciągu gram na te same może kiedyś wpadnie10/10
wczoraj o14 miałem 5 a wieczorem niestety nic
krasnalka
krasna ..isc juz jak masz wolnego czasu ..masz zrobisz system win 7 PC i okeY ..nie uzywaj xp
Dzień dobry.. .
.................................
.................................
Dzień dobry.Miłego dnia
http://g.wieszjak.polki.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/625000/fotolia_44612116_subscription_xxl.jpg
http://g.wieszjak.polki.pl/p/_wspolne/pliki_infornext/625000/fotolia_44612116_subscription_xxl.jpg
Teraz:
Suwałki, Białystok: 0 stopni ciepła.
Wrocław: +12.
........................................
Suwałki, Białystok: 0 stopni ciepła.
Wrocław: +12.
........................................
Emerytka.. .
WN.
Krzysio
Widzialam
Widzialam
niech ich sczyści tą mamoną chamów tees ----lotto 1/6 ,mini 0/5,multi śtyry zł 5/10 już qurwa nie mam siły sie denerwować na te byk,i krase cholery tees
kondziu a jak ci powiem ze mam 16 pewiaka to co???
hej ferajna;Dusia Emeryt i reszta!
u mnie normalnie wiatrzysko jak z nad Alaski tak zimno...
Dusia jak wygrane???
z sennych mam jak ktoś chce 67,11,42...
tyle zapamietałam bo wiem ze było więcej...??
kondziu daj ci Boziu!
napomykałam wczoraj ze 50 nie wleci...księciunio miał pewniaczka...
o kurcze Pasko cie nie wygwiazdkował???
wczoraj kilka rydzów, 2 prawdzi..wki, podgrzyek i maślaczki się zaczęły
Dusia
Cola >> Admin ma jakiś wyjątkowy sentyment do Ciebie.
Emerytowi wczoraj dal za wklejanie propozycji do buka a Ty klniesz jak pijany woźnica i jakoś nie kartkuje Cię.
Cola >> Admin ma jakiś wyjątkowy sentyment do Ciebie.
Emerytowi wczoraj dal za wklejanie propozycji do buka a Ty klniesz jak pijany woźnica i jakoś nie kartkuje Cię.
Ja nie pamięam tak slabego roku jeśli chodzi o grzyby..
W moich lasach - lipa po całości.
W moich lasach - lipa po całości.
zbieram podgrzybki, maślaczki, prawdzi.wki, rydze, gąski, kurki...i tyle...sitarkami czy kaniami nie zawracam sobie gitary. O innych opieńkach nie wspominając
kondi ja jak mój przywiezie i jest taki którego ja nie znam ,odkładam
grzybki czyszczę od razu w lesie, żeby w domu nie pierdzielić sie dwa razy tyle...do garka lub suszarki i gotowe
Nirwana>> Jaśnie pani może się ruszyć i podać wcześniej dzisiejsze typy?
Zaraz wychodzę z firmy i chcialbym nadac bo czuje że będziesz miala 3/5
Zaraz wychodzę z firmy i chcialbym nadac bo czuje że będziesz miala 3/5
Monet to wolisz pisiorów z jarem i nawiedzonom b. -----to już Palipłot z millerem niech socjal poprawi z jarugom nowackom
za komuny każdy miał równo wyjeżdzałeś za tasnioche wqczasy było szaro ale teraz wszystko jest dla paru procent reszta wegetejszyn nie tak jest ?
Zdrapane w zdrapce ZODIAK 50 zl
jeszcze masz prace to tak nie odczuwasz,w innym stopniu wegetejszyn do kwadratu
koszt jednej zdrapki 2 zl
peło lewica kawiorowa PETRU i te CHŁOPY Z PSL TO TA SAMA BANDA ZŁODZIEJI AKRADAJĄCA KRAJ PRZEZ 25 LAT TAK ZWANEJ WOLNEJ POLSKI CZAS ODSUNĄC TE WREDNE ŚWINIE OD KORYTA BO ZEZRĄ WSZYSTKO RAZEM Z KORYTEM
panowie i panie jakie cyferki na 14 bo widze ze brniemy w blotku
PROPONUJE SKRESLIC 10 LICZB KTURE WYLOSYJE TS Z OPCJĄ PLUS STAWKA RAZY 10 I JEST 25 MELONÓW PROSTE JAK DRUT WCZESNIEJ ZKONSULTOWAC Z PREZESEM TS
dokucza mi okropnie gardło wiecznie jakby skapywało z nosa wydzielina i przy przełykaniu musze odchrząkiwać na chwile spokój i zaś cholera wiecznie przy przełykaniu coś tam siedzi z lewej strony jak odpluje troche to nowe sie robi nie wioem j
tak już pare lat mam laryngolog nic nie stwierdzi a to przeszkadza ł
spróbuje dzięki już tyle tego próbowałem tego akuratr nie zobacze
cola płucz gardło ciepłą wodą z soda oczyszczoną, na szlankę 3 łyżki... powinno szybko pomóc
Gdyby ktoś miał wątpliwości:
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Islamisci-w-Syrii-odcieli-12-latkowi-opuszki-palcow-a-potem-go-ukrzyzowali,wid,17893259,martykul.html
i nie wklejam tego jako zatroskana o przyszłość(chrześcijaństwa) Chrzescijanka, bo nią nie jestem...
ani jako przeciwniczka Islamu.
Niektóre sprawy nie wymagają uzasadnienia....ani.wyjaśnień
Dzień dobry i
Pa.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,8771,title,Islamisci-w-Syrii-odcieli-12-latkowi-opuszki-palcow-a-potem-go-ukrzyzowali,wid,17893259,martykul.html
i nie wklejam tego jako zatroskana o przyszłość(chrześcijaństwa) Chrzescijanka, bo nią nie jestem...
ani jako przeciwniczka Islamu.
Niektóre sprawy nie wymagają uzasadnienia....ani.wyjaśnień
Dzień dobry i
Pa.
EstyMy
Jeśli jesteś zatroskana o przyszłosć własną i swojej rodziny, postaraj się o pozwolenie na broń mysliwską(koło łowieckie) a następnie regularnie odwiedzaj strzelnicę wyposażona w karabinek wyborowy
Jeśli jesteś zatroskana o przyszłosć własną i swojej rodziny, postaraj się o pozwolenie na broń mysliwską(koło łowieckie) a następnie regularnie odwiedzaj strzelnicę wyposażona w karabinek wyborowy
hmm cześć
kasztanków nazbierałem 20kg wczoraj i dziś, bo dobry wiaterek jest; a wy ile nazbieraliście
dobre sa na reamatyzm, jak nie ma żywej masy białkowo-tłuszczxowej na okład
kasztanków nazbierałem 20kg wczoraj i dziś, bo dobry wiaterek jest; a wy ile nazbieraliście
dobre sa na reamatyzm, jak nie ma żywej masy białkowo-tłuszczxowej na okład
cola2
Też mam problem z zatokami; ścieka coś,co smakuje jak słona woda
Prawdopodobnie problem z zatokami; zainteresuj się ziołem collinsonia.
Też mam problem z zatokami; ścieka coś,co smakuje jak słona woda
Prawdopodobnie problem z zatokami; zainteresuj się ziołem collinsonia.
74
Estmy niedługo platforma nas ukkrzyzuje
W miejscowości Chodzież padła wysoka wygrana w zdrapce VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Zagórów padła wysoka wygrana w zdrapce KASA x 5
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 482 000
Robal podziękował ale zauważ człowiekowi się trafi a wygrana mizerna myślałem że z dwa i pół trzy stówki skapnie a tu rozczarowanie
Zaraz nogi zaraz kieca
74
74
Hartge
oj tam, oj tam, zawsze to lepsze niż bodaj trzysześć /?/ zeta a przecież idą z tymi zmianami /dla dobra Gracza, oczywiście/ i w taką stronę
oj tam, oj tam, zawsze to lepsze niż bodaj trzysześć /?/ zeta a przecież idą z tymi zmianami /dla dobra Gracza, oczywiście/ i w taką stronę
Pewniak 74
a w czwartek 15 000 000