Wpisy 245 777 – 245 876
11 marca 2011 09:40 → 11 marca 2011 11:16, 100 wpisów
ula trzeba kombinować żeby sobie życie ułatwić,nie masz nic do stracenia (tylko 2,50) a na ***oły wydaje się więcej

ciekawe dzisiaj mi wyszły te liczby najniższa 24 .....cienko coś to widzę ale już poszło
A poszedłem sobie dziś zagrać w keno. Weszło 2 x 5/10 . Za kupony się wróciło tylko.
No i nie zagrałem dzisiaj bo nadal bezruch. A miałem wysłać takie numery 8.10.14.15.23.29.30.39.51.74/8.10.14.40.50.52.61.62.76/10.18.23.25.30.39.40.49 wszystko z plusem i na 2 los
<matti> pewnie, że nikt się nie chwali, bynajmniej ja jak ustrzele 5/5 lub 7/7 to na pewno się nie pochwale

ja tam częściej coś trafiam o 22, sam nie wiem dlaczego
mam takie wrażenie, że o 14 padają w MM małe liczby (to zależy) a o 22 w MM padają te większe
mam takie wrażenie, że o 14 padają w MM małe liczby (to zależy) a o 22 w MM padają te większe
aniqa no chyba ze ustrzele 5/6 w LOTTO lub 10/10 w MM
to się pochwale
to się pochwaleA ją się chwałę każda wygraną . Po to tu jesteśmy żeby się chwalić wygranymi i porażkami a również pomagać sobie wzajemnie żeby ograć Ts
Ja jak strzele 10/10 to wole sie nie chwalic heh.. A teraz przegladam wyniki z wczorajszych dwoch losowan i jednak chyba masz racje 

aniqa a tak jakos chwilke spojzalem na losowanko z wczoraj i ...........szybciutko zapisalem
zobaczymy
zobaczymymati bede trzymal kciuki
nawet zapisze sobie te numerki twoje, lecz nie bede ich puszczal 
nawet zapisze sobie te numerki twoje, lecz nie bede ich puszczal 
mirnam61 chwalić się można! lecz TS jak na razie to oni nas ogrywają, czasem się zastanawiam czy te wygrane są prawdziwe?
no mozesz
ja jeszcze z tych twoich numerków wybrał bym piątke i ją puścił za te 2,50 a masz Ci los może trafisz? 
ja jeszcze z tych twoich numerków wybrał bym piątke i ją puścił za te 2,50 a masz Ci los może trafisz? 
aniqa ale czy wszystkie? kiedyś byłem świadkiem jak facet odbierał w kolekturze wygrana z MM 5/5 z Plusem trafił 

szczęście chodzi po ludzich, tylko że jakoś nie chcę wejść na mnie 

zapraszam na transmisje LIVE do multimultilotto.pl.tl
(losowanie dla typujących)
(losowanie dla typujących)
czasem trzeba długo poczekać za nim się coś trafi ... już nie liczę na szóstkę w LOTTO, bo większa szansa jest trafić piątkę
mati dla mnie już nie chodzi tylko o te pieniądze z wygranej ... tylko właśnie to żeby mieć tą satysfakcje że się trafilo i zachowac sobie dowód na pamiątkę
przeciez jak się trafia wszystkie liczby z kuponu, to euforia jest ogromna
a jak się idzie po wygraną do kolektury to mówimy sobie "wreszcie przechytrzyłem ten TS"
a jak się idzie po wygraną do kolektury to mówimy sobie "wreszcie przechytrzyłem ten TS"w lotto to nietylko trzeba miec szczescie trafic te 6/6 ale jeszcze do tego byc jedynym wygranym na tym stopniu a szcegolnie w kumulacje

jakby tak jeszcze pomyśleć, to na tyle ludzi ile gra w LOTTO to te kumulacje są marne...
Nie wazne jaka jest kumulacja moze byc nawet 3 mln i 4 wygranych a i tak kazdy musi dostac te 2 mln bo ma je gwarantowane
mati ale mnie nie chodzi, żebym tylko ja akurat trafił te 6/6 w lotto ... na sobote jest 6 mln więc moze być sześć szóstek w tym moja jedna to ja bardzo będę się cieszył!
jesli nawet trafilbym 6/6 czy 5/6 to i tak bym sie podzielil z tymi ktorzybardziej potrzebuja tych pieniedzy
moim zdaniem to za 5/6 jest za mala wygrana powinna byc w granicach 100tys.
HARTGE musisz zagrać a bonus to co chcesz żeby ktoś Ci sprzed nosa zgarnął?